Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Ibishka, jak minęła noc?
Ania, współczuję że tak się męczysz z tymi infekcjami
Dziewczyny, czy któras z Was miała opryszczkę w ciąży? Cała zimę się trzymałam, bo z reguły zimą mi się robi a tu rano niespodzianka pod nosem
Ja kupiłam wtedy te plastry one są rewelacyjne, może nie goja w ciągu jednego dnia ale jest duża ulga
Jedyny minus to te plastry kosztują coś koło 25zl -
Hej! Noc fatalna.ale przetrwałysmy.!
ZAsnelam zasnęłam koło 1,o 3 obudził mnie silny ból brzuch i już myślałam że to faktycznie się zaczyna, ale stwierdziłam że poczekamy na rozwój akcji. Po pół h znowu, za 15 minut znowu, potem 10..wiec sobie myślę aha... Zaczynamy.. Doszedł ból w krzyżu. Potem 8 minut.. A potem nagle znowu 30,40, potem minęła godzina i później musiałam zasnąć.. Teraz brzuch miękki i tylko cmi..
Ale oczy mam jak 5cio złotówki że zmęczenia. Mam nadzieję że tak już nie będzie do końca, bo ja się wykończe a wy padniecie na zawał przez moje alarmy.
Jeszcze raz dziękuję za mega wsparcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 07:58
Jadranka, blue00, Lusesita, reset, KateHawke, innamorata88, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ibishka - Gabrysia od początku wie, jak zwrócić na siebie uwagę
Dzisiaj już jesteście donoszone, więc co by nie było to będzie dobrze A tymczasem może spróbuj się w dzień trochę przespać, żebyś jakieś siły miała, gdy faktycznie poród się zacznie.ibishka, Rucola lubią tę wiadomość
-
aaa Kaczorka jesli mozesz to dopisz do listy że mój Syncio bedzie Lew musze się nastrajać i przestać mówić do brzucha boguś, bo faktycznie tak zostanie
Kiedyś mój emek usłyszał jak mówię do małego bobuś, bobusiu. Usłyszał boguś i się przyjęłoreset lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:aaa Kaczorka jesli mozesz to dopisz do listy że mój Syncio bedzie Lew musze się nastrajać i przestać mówić do brzucha boguś, bo faktycznie tak zostanie
Kiedyś mój emek usłyszał jak mówię do małego bobuś, bobusiu. Usłyszał boguś i się przyjęło
zrobione -
Jadranka wrote:Przechodzę na wielorazowe jak tylko stąd wyjdziemy, czyli mam nadzieję dzisiaj
Ibishka jak noc?
Ibishka, Gabi zwraca na siebie uwage hihihi Trzymamy za Was kciuki :*Jadranka, Flowwer, pilik lubią tę wiadomość
-
Oficjalnie donosilysny (a wg usg mamy 37t3d)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fce74d9c8b1.jpg
Mam nadzieję że za tydzień bedzie mi dane dorzucić kolejne foto:)
Rucola brzuch odpukać bez rozstępów.. Jest jedynie to co mi wyszło pare tyg (od spodu prawego cycka, na lewym 'boczku' i po jednym z przodu ud). Ale to pewnie nie koniecBarbarka1984, lamka, Lunaris, Yoselyn82, Kaczorka, Lusesita, Jadranka, agulineczka, blue00, KateHawke, JuicyB, Flowwer, Anna Stesia, Rucola, JustynaG, Emiilka, Sarna84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Admirałka KCIUKI!
Inna Michasio boski!
Ibishka Gabrysia robi Ci przedsmak porodu. A jak masz ją ułożoną?
Upuściłam 3 litry krwi w labie! I tak się zestresowałam że nawet kropelki moczu nie mogłam oddać. Koszmar! Teraz będę musiała jechać jeszcze raz Pierwszy raz mi się to zdarzyło- jakoś kurde jak nie trzeba to co 5 min sikam na zawołanieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 09:00
-
Kaczorka, dziękujemy za listę
Jeśli u malki z terminami się nie pozmieniało, to można ją dopisać z terminem na 24.06, imię z tego co pamiętam FelicjaKaczorka, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunaris na szczęście wróciła glowka w dół w 33 tyg!
Haha to faktycznie z tym moczem jak na złość Ci się nie udało. Może to z nerwów czy coś?
Ja mam niestety cała ciąże tak że zawsze jak się mnie pytały w szpitalu czy dam radę uzbierać próbkę to mówiłam że raczej nie bo tyle co byłam, po czym kazały próbować i po minucie wracałam z pełnym pudełkiem
Kaczorka szacun za ogarnięcie listy. Pięknie to wyglada:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 09:11
-
Summer ja mialam juz dwa razy opryszczke i kleilam plastry bo mialsm przy ustach...
Ibishka piekny donoszony brzuszek!ibishka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ibishka to niech tak siedzi brzunio masz prześliczny, nawet nie marzę że uda mi się chociaż 1/4 figury zachować ... ale co tam! Potem 2 dzieci mnie wykończy to szybko schudnę
Ps w domu jestem już od godziny, wypiłam pól litra i dalej nic... :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 09:28
ibishka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kaczorka lista piękna ❤
Czy u Was tez tak od rana grzeje? Mam wrażenie że pory roku się zmieniły.
A ja po wczorajszej wieczornej wyzerce (zjadłam 3 pomarańcze i jabłko) nie spałam większą część nocy. Nastaka cały czas się kręciła, kopala. Chyba nie lubi owoców -
Wychodzimy dziś
Rucola, Lusesita, Lunaris, summer86, Cccierpliwa, blue00, ibishka, KateHawke, lamka, Kaczorka, Bajkaaa, JuicyB, Karma88, Barbarka1984, staraczka1111, Flowwer, Jeżowa, innamorata88, Anna Stesia, olik321, Emiilka, Sarna84, Lena21, JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Witam sie u was, mam nadzieje ze mnie przygarniecie i nie wyrzucicie mnie ze wam glowe zawracam co prawda ja nie w normalnej ciazy ale w ciazy adopcyjnej
Kto jeszcze nie wie to: 6.04 dostalam glowna kwalifikacje i czekamy na"TEN" telefon, oby zadzwonil jak najszybciej.
Mam nadzieje ze doradzicie mi w wyborze fotelika, lozeczka i wszystkiego czego bede potrzebowac.. mamusie ktore juz maja dzieci tez prosze o opinie
Lena dziekuje ze napisalas to i zmotywowalas mnie bym sie tutaj odezwalaagulineczka, Lunaris, summer86, Cccierpliwa, blue00, Lusesita, ibishka, KateHawke, lamka, Kaczorka, Bajkaaa, JuicyB, Karma88, staraczka1111, Barbarka1984, Maja84, Flowwer, Jeżowa, Anna Stesia, Rucola, Emiilka, Sarna84, Lena21, JustynaG, E_w_c_i_a, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jadranka wrote:Wychodzimy dziś#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021