Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka - dziękuję za foto
brzuszek zacny! Podziwiam, że dałaś radę te wszystkie akcje porządkowe przeprowadzić
Materac Fiki-Miki - my mamy lateksowe/pianka/kokos z tej firmy. Ściągałam i prałam pokrowiec. Nie ma później większego problemu, żeby go znów założyć. A robiłam to już pod koniec ciąży
Phnappy - na przyszłość rozbijaj jajka nad jakąś miseczką, żeby uniknąć takich sytuacjistaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Staraczka trzymam kciuki by lada dzień maluch był z Tobą.
My kolejny dzień przeprowadzki. Wczoraj chyba przegiełam, bo całą noc nie spie.. wszystko mnie boli.
Też tak macie ze w dni większego wysiłku brzuch się powiększa znacząco wraz z waga? A później wraca do normy?
Miłego i słonecznego dnia
Lamka jak tam się czujesz?staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:moniśka a prałaś pokrowiec materaca?
Ja mam zawsze czarne myśli, że jak zdejmę takie rzeczy to potem ich nie założę bo się spiorą... najchętniej bym tego nie ruszała, ale raczej trzeba wyprać.
Teraz leży w folii i się jeszcze nie kurzy.Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Ja mam problem z głowy bo wszystko zachomikowałam po synku-łóżeczko, materac i nawet mam podkłady motherhood 2 nowe bo wykorzystałam tylko jeden
ze sprzętu muszę tylko rozejrzeć się za nosidełkiem, może bujak nie wiem jeszcze, krzesełko do karmienia i spacerówka. Laktator jeśli będzie taka potrzeba -w domu mam ręczny ale nie sprawdził się w moim przypadku za to 3 koleżanki były w 7 niebie.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy to przesada?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd5b8ec15afc.jpg
Zabieram dzisiaj rodziców na obiad do restauracji. 29 rocznica ślubu, dzisiaj mama ma urodziny, a wczoraj tato miał.
A JA NIE MAM SPODNI... kupiłam te z pasem w h&m ale dojść nie mogą od 10 dni... przez ten rabat mają opóźnienie. I tak czekam i czekam a dzisiaj nie mam się w co wbić... mam jedne workowate spodnie, ale chodzę w nich na co dzień... i są dziwnym trafem za duże teraz.
Ubrałam dłuższą bluzkę, ale mam obawy, że jak usiądę, albo cokolwiek się najem, to zamek się rozjedzie (a jest dość nisko) i wszystko będzie widać spod bluzki...
Na dodatek przez tą przeprowadzkę nie mam butów... wszystko gdzieś pochowane w garażu leży a jedyne buty jakie mam, to adidasy...
Patent z gumką od mamaginekolog, ale chyba na mniejszy brzuch...Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Ania, jeśli będzie Ci tak wygodnie i będziesz miała dłuższą bluzkę to ja nie widzę problemu
Też czytałam o tym na mamaginekolog, ale ja ogólnie mało w spodniach chodzę. -
nick nieaktualnyJak będę siedzieć na leżąco to gnieść nie powinno, ale tylko jak się "zapięłam", to moje dziecko wyraziło dosadny sprzeciw... do 13 może jeszcze coś skombinuję...
Tak to jest jak się siedzi w domu i nie myśli o wyjściach... mam nadzieję, że szyjka to przetrzyma dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 09:31
-
Aniu a jaka miałaś szyjke że tak się martwisz? Wybacz nie pamiętam
Co do spodni wydaje mi się że już w drodze do restauracji będzie cię to denerwować, szkoda że sukienki poprostu nie masz było by najlepiej, a brzuszek już nie lubi być uciskany, kurcze szkoda że te spodnie z hm nie doszły -
Ania dawaj sukienkę! A patent jak najbardziej rewelacyjny
-
nick nieaktualnyNo jestem na ten H&M zła, bo miałam te gacie w sklepie na tyłku... w czwartek 5.04.
Ale że chciałam przymierzyć jeszcze 44, to zamówiłam 42 i 44 na stronie... i mam.
Wysłali ponoć w piątek, teraz weekend, jutro może dojdzie...
Sukienki... za ciepło nie jest jak na razie. Także to będzie chyba ostateczność. Ale ktoś będzie musiał iść i grzebać w tych manelach w garażu za butami... do adidasów nie pasuje sukienka którą mam...
Szyjka miała 5.04 25mm-28mm. Zwykle było 32-40. Czekam teraz na czwartek i pomiar u innej gin. Od tamtego dnia nie brałam luteiny, także podwójny stres mam. Ciągle mnie coś pobolewa... jedynie co, to infekcji w końcu nie ma. -
Uciekam na działeczkę dziewczyny! Trzeba korzystać ze słoneczka. Miłego dnia!
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wychodzi na to, że się przebrałam... zwykły biały T-shirt i za duże ciążowe! spodnie, które mi spadają... wyjściowo nie wyglądam, ale jest wygodniej. No i nie będę panikować, że coś wystaje spod bluzki niezapiętego.
A hm przesadza z tym czasem oczekiwania. 5 dni jeszcze ok, ale już prawie 2tyg czekam... -
Ania, mi też 2 dni od złożenia zamówienia wysłali info, że przesyłka będzie opóźniona, ale ja dopiero we wtorek je robiłam, więc póki co czekam spokojnie. Mam nadzieję, że choć ze Smyka wcześniej przyjdzie.
-
A powiedz mi ta wielkość szyjki była tak jak lezalas czy pod uciskiem?
Bo mi mówił lekarz że na leżąco to szyjka ma 30mm ale pod naciskiem już tylko 20:( tylko że ja jestem kilka tyg mniej w ciąży niż ty i dlatego to działa na moją niekorzyść.
Co do ubioru to lepiej iść w za dużych ciuchach niż być skrepowana a do tego uwierz mi mało komfortowo byś się czuła