Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś umylam auto, wyczyscilam 2 dywany i wyszorowałam wszystkie fugi w łazience oprócz zmęczenia nic mnie nie boli.Nawet trochę sobie potańczyłam. Moja kula ziemska nadal przy mnie Bez zmian coś czuję że skończy się to wywoływaniem. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7c96d83de00.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0aed2204b45c.jpg
Kaczorka specjalnie dla ciebie robione z boku na szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 20:37
Flowwer, Yoselyn82, Bajkaaa, pilik, Achia, JustynaG, Phnappy, Lunaris, olik321, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, Maja84, Kaczorka, lamka, blue00, ibishka, Lusesita, Sarna84, Rucola, malka, Barbarka1984, Jadranka, golonat lubią tę wiadomość
-
Staraczka - pokaźny brzuszek!
a pokaż od boku
Phnappy - nasza Agniecha w ciąży bliźniaczej na początku miała nawet jakieś krwotoki a z dzidziutkami było wszystko dobrze. U Ciebie pewnie też nie dzieje się nic złego. Może jakieś naczynka pękają przy rosnących pęcherzykach.staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Staraczka omg wystarczy igle wpić i powietrze zejdzie
może jutro ruszy ! Kiedy wizyta ?
Barbarka a ja moge ????staraczka1111, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Staraczka, maluch sobie takie pokaźne gniazdko uwił, że teraz żal mu je opuszczać
Trzymam kciuki abyś jak najszybciej tuliła już swoje maleństwo.
Phnappy, cieszę się, że już lepiej.
Ania, co u Was? Bardzo fajna karuzelkastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Staraczka looo matko ale brzuszek!!
suuper
Phnappy lez i pachnij a bedzie wszystko dobrze
staraczka1111, Phnappy lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ania1003 wrote:U mnie stoi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31ce13751af0.jpg
A w ogóle to mega się prezentuje u ciebie -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Kurcze ja się właśnie zastanawiam tylko nie nad tym tylko nad tym za 299zl tylko nie wiem jaki materac czy też od nich od razu? A pamiętasz ile przesyłka kosztuje u nich?
A w ogóle to mega się prezentuje u ciebie
Wystarczy wrzucić do koszyka. Na stronie też gdzieś jest napisane. Przyszło w 2 paczkach. Solidne, jestem zadowolona bardzo. Jedynie co, to cholernie ciężkie przez te pełne boki. Ale wykonanie bardzo ok. Potem chcemy dokupić ten niski bok i wymienić jak będzie już potrzeba.
Pisałam o rababat (robiłam tak ze wszystkimi rzeczami) i akurat oni nie dają. Mimo to polecam. Te całe szczebelkowe mają chyba jeszcze gumę na górnych poręczach żeby dziecko nie gryzło.
Summer- żyję w nieświadomości do czwartku z szyjką. Nie powiem że się super czuję, ale czekam. Luteiny nie biorę. Przeleczyłam się Macmirrorem i na ten moment jest spokój. Wrzuciłam za to 4 tab. Duphastonu zamiast 2 do tej pory.
Wczoraj się oficjalnie wyprowadziliśmy ze Szczecina. Ja oczywiście nie pojechałam. Ale mam masakrę ponoć w garażu, bo wszystko tam wrzucone... będą rodzice teraz mi to pomału wnosić.
Siedzę całymi dniami sama i strasznie wolno teraz czas idzie... rodzice suszą głowę, żebym się przeniosła znowu do nich, bo mama ma dość przychodzenia na zastrzyki do mnie. Tylko mi jakoś się nie chce. Zobaczę co z szyjką będzie w czwartek i będę myśleć.
A karuzela jest cudowna. Odczepia się wiatrak z miśkami i ten kapelusz grzybka. Kapelusz ma na górze projektor gwiazdek. Śpię z nim. Tzn. zasypiam (ja, bo Klusek ostatnio się popsuł i nie reaguje). Melodie lecą ok. 40min. i sama gaśnie. Może być melodia z gwiazdkami albo sama melodia. Do wyboru z dźwięków jest jeszcze szum i odgłosy lasu czy jakoś tak. Jestem mega zadowolona. Kupiłam w Smyku. Fisher Price. -
Barbarka wybrałabym się z Wami, ale za daleko dla mnie na aktualne możliwości
a szkoda!
Ciekawa jestem czego się dowiecieja się wkręcam, na Allegro cztery swetry z wełny merino obserwuje i postaram się kupić uszyc. Jak poszyje a nie ogarniemy wielopielo to chętnie puszczę wełnianki dalej :p na razie czytam co i jak z szyciem, lanolinowani i całą resztą
Jadranka może przeczytasz - wiesz czy musi być wełna 100%? Dzisiaj widziałam piękny porządny sweter, ale 70% wełna merino, 30% chyba akryl był i się nie zdecydowałam w końcu... -
Wow staraczka ale piękny brzuszek
plamienie się nie powtórzyła na szczęście
chciałam zjeść pomidorówke z jajkiem, nie wiem czy znacie - wrzuca się surowe do gotującej zupy i fajnie się ścina... No i wpuscilam zbuka!! Rety paw był blisko... Nie tkne jajek przez najbliższy miesiąc albo i lepiej!staraczka1111 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyA odnośnie materacyka, to ja kupowałam w megaurwis.pl. Materac Fiki Miki Sensitive czy jakoś tak. Nie brałam żadnej gryki czy kokosa. Jest piankowy. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale woodies chyba też mają je w ofercie. Ale mogę się mylić. Wiem że był najtańszy wtedy właśnie w megaurwis- kupowałam z nosidełkiem i bazą także był rabat większy.
-
Staraczka cudna kula ziemska
bokiem wygląda jak by już się brzuch obsunął także tylko czekać. Życzę Ci żeby Twój pępek świata sam się postanowił wyłonić i nie czekał (jak mój
) aż go zaczną sami wyciągać.
staraczka1111, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam czy nie kupić najtańszego materaca bo w sumie dziecko jest lekkie, kurcze nie znam się na tym w sumie ale szkoda mi wywalić kasy jeśli to jest zbędne...
Phnappy współczuję Ci masakra aż mi się niedobrze zrobiło -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Aniu dziękuję ja jestem taka lewa jeśli chodzi o zakupy online że to masakra.
Ale wiecie może ruszy u mnie remont pokoju małej ale się cieszę
Jeżeli chodzi o wybór łóżeczka, to często te allegrowe tanie opcje są malowane nieodpowiednimi farbami. Dlatego warto na to zwrócić uwagę. To łóżeczko jak przyszło, to szczerze praktycznie nic nie śmierdziało. Stoi już ponad miesiąc i ani razu nie było go czuć.
A jeszcze tanie opcje często są słabej jakości- popękane drewno, jakieś sęki, zadziory itd.
Tutaj mieli bardzo dobre opinie na fb i instagramie. A jeszcze wizualnie mi pasowało jako jedyne z tych poszukiwań, więc nie źałuję. -
nick nieaktualnyNa temat materacyka to jest tyle opinii co o karmieniu czy szczepieniach. 'Zapalny temat'.
Gryki i kokosa nie chciałam ze względu na robaki. Bałam się że trafi mi się jakiś materac z niespodzianką. A jestem alergikiem i też niekoniecznie chciałam mieć to pod nosem- bo łóżko blisko.
Na oczekując.pl był artykuł o materacykach. Co prawda sponsorowany, ale jakoś przez to zdecydowałam się na piankę.
Pomyśl że potem dziecko zacznie skakać w łóżeczku, stawać, także wolałam kilka groszy dołożyć żeby był solidniejszy.
Chyba że masz zamiar zmienić łóżeczko na większe lub spać z dzieckiem w łóżku. Wtedy nawet łóżeczko nie będzie potrzebne -
Ania1003 wrote:Jeżeli chodzi o wybór łóżeczka, to często te allegrowe tanie opcje są malowane nieodpowiednimi farbami. Dlatego warto na to zwrócić uwagę. To łóżeczko jak przyszło, to szczerze praktycznie nic nie śmierdziało. Stoi już ponad miesiąc i ani razu nie było go czuć.
A jeszcze tanie opcje często są słabej jakości- popękane drewno, jakieś sęki, zadziory itd.
Tutaj mieli bardzo dobre opinie na fb i instagramie. A jeszcze wizualnie mi pasowało jako jedyne z tych poszukiwań, więc nie źałuję. -
nick nieaktualny