Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka cudowne wiesci!.
Masakra dziewczyny z tymi cenamiale ja juz dawno mowilam do meza ze jakby nam przyszlo sie w pl leczyc to zaliczylibysmy zapewne bankruta...
A jak czytam czasem ile musza dziewczyny za leki placic to jeszcze bardziej doceniam ze odkad jestem w ciazy to kazdy lek na recepte mam za darmo...Tosia2323 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja tez wczoraj miałam spięcie z M
tzn nawet nie spięcie, bo się ugryzłam w język tylko dlatego, że jutro mam urodziny 30 i imprezę na 20’osob i będzie mi bardzo potrzebna jego pomoc, wiec już nie chciałam robić scen :p
Macanie brzuszka mi nie przeszkadza jeśli są to dla mnie najbliższe osoby i jest to wyraz serdeczności, ale jeśli to ktoś znajomy tylko czy tym bardziej obcy to czuję się skrępowana - jakbym była jakimś inkubatorem czy coś
Z Gemini tetrowe są fajnej jakości tylko te weber z LUX w nazwie, te zwykle podobno po praniu są jak szmatki.
Bambusowe mam z texpolu i wydają się być ok, jeszcze nie prałam. Muslinowe koleżanka mi polecała z baby ono, widziałam w smyku w promocji za ok 20 zł za 3 szt.
U mnie dziś szał pal przed jutrem, właśnie wróciłam z zakupów i jestem wykończona, leżę i zbieram siły, bo jeszcze sporo przede mnądobrze, że catering zamówiłam, bo bym chyba padła...
-
nick nieaktualnyLena no nie wyobrażam sobie, jakbyś miała gotować dla 20 osób
szacun i tak, że Ci się chce tylu gości przyjmować.
Kochane zerkniecie na moje wyniki od Paśnika? Bo po strzałkach widzę, że jest źle, ale pewnie któraś z Was może mi więcej powiedzieć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1204233d01e.jpg -
Beta 134 (14dpo)-> 345 (16 dpo)-> 795(18dpo).
lamka, reset, Phnappy, Jeżowa, summer86, ibishka, Lena21, Maja84, JustynaG, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, JuicyB, Jadranka, Emiilka, blue00, Anna Stesia, pilik, Barbarka1984, Lusesita, malka, staraczka1111, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Lamka mi P mówił, że IL2 jest do zbicia a miałam 840 czy 860, a jak widać bez ruszania immuno zaszłam. Warto by było się z nim skontaktować co teraz.
Wszystko jest dobrze!!!
reset, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola zgadzam się z Tobą. Podobnie i ja zaszłam w ciążę bez niczego, ale ja bym się skonsultowała z nim czy już nic nie robić dla świętego spokoju.
Rucola wrote:Karma piękna beta!!! Plamienie ustało?
To plamienie dziwne jest, jest go zdecydowanie mniej niż w niedzielę/poniedziałek/ wtorek. Ale jest takie delikatne chwilę z rana, w dzień nic i ewentualnie odrobinkę na wieczór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 16:25
Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma pewnie lada dzień ustanie, zwykle dziewczyny mają plamienia w okolicy terminu @
Przyrost piękny, nie mierz juża kiedy wizyta?
A do Paśnika chyba w końcu nie będę pisać, skoro kropek się ładnie zagnieździł i daje mi popalić, to wierzę, że będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 16:37
-
Lamka cudowne zdjęcie fasolki !!
A co do wynikow lepiej skonsultować z docentem bo to początek ciąży jednak.
Karma beta petarda !! A co do plamień przejdą z czasem a jaki masz poziom proga ?lamka, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lamciu, najcudowniejsze 10mm dla Ciebie na całym świecie
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku
i wizytujemy tego samego dnia
Karma cudna beta
Ja też kilka dni temu byłam na wizycie, z maluszkiem wszystko w porządku, widzieliśmy w 3D, ale nie mam żadnego ładnego zdjęcia
Wróciłam do pracy po 1 trymestrze i nie wiem o co im chodzi, ale chyba bardzo chcą mi udowodnić, że mają możliwość zawalić mnie robotą... a że jestem chemikiem to z wieloma substancjami nie mogę teraz pracować i jakoś nikt się nie pali, żeby pomóc, a jak już poproszę to widzę łaskę w oczach. Ech, skończymy publikację i patent i wracam na zwolnienie. A muszę to zrobić, bo publikacja jest mi potrzebna do otwarcia przewodu doktorskiego a bardzo bym chciała otworzyć przed porodem.lamka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa współczuję Ci takiej sytuacji w pracy, tylko pamiętaj, że chociażby się waliło i paliło, to muszą Cie w niektórych rzeczach wyręczać i koniec.
Jak nie masz ładnego zdjęcia to pokaż nieładne.
Tarzaniątko jest cudowne, nie mogę się doczekać, aż je znowu zobaczęreset, Phnappy, Karma88, Anna Stesia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobiłam się w końcu do swojej ginki.
Leki ponoć ok. Więc przy nich zostaję.
Ale chyba się nie obędzie bez szpitala...
Napisała mi, że już z dusznościami powinnam jechać
na IP, a najlepiej, jak w takim stanie OGTT zrobią mi
w warunkach szpitalnych.
I teraz pytanie na ile czuję się źle, żeby to był
"ten impuls"...
Duszności przechodzą jak się położę na boku.
A mam pojechać jak będzie gorzej- więc oczywiste, że
gdy mnie dusi, to się przekręcam na bok i przechodzi praktycznie...
Ani brzuch nie boli ani nic. Tylko już czuję że luteina zrobiła
swoje i zaczęło lecieć i piec. Wieczorem globulka i tak 10 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 17:06
-
nick nieaktualnyKochane poleci mi któraś z Was jakiś suplement jodu? Jem folian osobno, B complex osobno, omega z dha osobno i zorientowałam się, że jodu nigdzie nie mam... A przy mutacjach nie mogę syntetycznego kwasu foliowego, czyli tych wszystkich supli łączonych.
-
nick nieaktualnylamka wrote:Kochane poleci mi któraś z Was jakiś suplement jodu? Jem folian osobno, B complex osobno, omega z dha osobno i zorientowałam się, że jodu nigdzie nie mam... A przy mutacjach nie mogę syntetycznego kwasu foliowego, czyli tych wszystkich supli łączonych.
Wcinam Jodid 200, ale jest na receptę.pilik lubi tę wiadomość
-
Lamus, ja też mam Jodid, ale 100 i jak chcesz to mogę Ci podesłać. Ja mam teraz przerwę w braniu, bo TSH aż za nisko.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.