Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Samych szczęśliwych dni w Twoim życiu
Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, tyle stron że ciężko coś znaleźć, poleccie coś co używacie żeby zapobiegać rozstepom. 12tydzien się zaczął, A czym rosnąć
i zaczyna swędziec. Wiem, że mówią, że jak mają być rozstępy to będą choćby nie wiem co stosować, ale jakoś lepiej się będę czuła walcząc choćby z wiatrakami
póki co mam oliwke dla dzieci j&j..
Miłego dnia kochane :* -
Ja mam jeden ulubiony model majtek, takie pomiędzy babcinym a sexi, super wygodne, fajne wzory, bawełniane a na dole koronka i nigdzie nie obciskają - ideał, ale... wycofali je z produkcji
w curry kupowałam a od dłuższego czasu ich nie ma i rozpaczam bo czas jakieś kupić, a ja szukam tych właśnie...
A o biustonoszach wole nie myśleć nawet... w obwodzie mi poszło w górę o 5 a do tego piersi urosły nie równo, jedna o rozmiar większa od drugiej i się zebra nie mogę kupić biustonosza, czekam na początek karmienia żeby się rozmiar wyklarował ostateczny... a póki co mam bawełniane z h&m na początek i jakiś sportowy kupię...
Lena sto lat!! Pięknego dnia.
Olik tez mam właśnie Warkę 0,00 tylko grilla będzie brakowało... ale planuje na obiad wyciągnąć męża po kebaba :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 10:14
olik321, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Też mam warke 0,0%, bo mezulek mi kupił, ale raczej nie wypije bo mnie obrzydza od słodkiego. Wczoraj Tarzan kupił Piccolo za serduszko i wypiłam 1/3 literatki, ale nie był to dobry pomysł
Nie wierzę do końca ze zachcianki sugerują płeć ale moze moze -
Amal, ja stosuję Palmersa.. pierwszy balsam miałam BabyDream z Rossmanna, ale Palmers mam wrażenie lepiej nawilża. Niestety nie powiem jak z działaniem, dopiero w piątek zaczynam 8 miesiąc, więc niestety rozstępy mają jeszcze sporo czasu na pojawienie się.
Ogólnie to nie rozumiem jak rośnie mój brzuch, w tydzień urósł tak mocno, że aż mi się to niemożliwe wydawało
-
Lamka, też jestem maniaczką Esotiqa
Niestety, mam teraz tylko 1 stanik od nich w który się mieszczę. Niestety, że tylko jeden. Bo to, że piersi urosły o jeden rozmiar to akurat mnie cieszy.
Lenka, wszystkiego najlepszego
W pierwszym trymestrze odrzucało mnie od słodkiego. Najlepiej wchodziły mi słone przekąski. A najprawdopodobniej jest dziewczynka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 10:43
Lena21 lubi tę wiadomość
-
Lenka, sto lat! I samych szczęśliwości
Jak czytam o Waszych smakach to zaczynam się zastanawiać, czy aby mój M. nie jest w ciążyolik321, summer86, lamka, pilik, Lena21, Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset podobno pepino te tanie pokazywały u mężczyzn ciąże :p, ale by się zdziwił, haha
Mnie na dluuuugo odrzuciło od słodkiego, nie tykałam nawet owoców słodszych do 20 tygodnia na pewno. A dziewczynka. A kwaśnych rzeczy też nie jem (ale tu przez koszmarną zgagę po, więc nie wiem czy jakby jej nie było to bym nie wycinała :p)
-
Lena wszystkiego Naj najlepszego - spelnienia wszystkich marzen
Lena21 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale naprodukowałyście stron! Nadrabiałam chyba godzinę!
Ania twój grzybek w jamie ustnej może być wskazówka, że przyczyną infekcji nie jest luteina, tylko że to może być niestety infekcja bardziej uogólniona. Infekcje grzybicze przewodu pokarmowego mogą się wiązać z infekcjami dróg rodnych! Powiedz o tym grzybku w buzi lekarzowi. Może potrzebna jest jakaś kuracja ogólna.
Ktoś pytał o coś na rozstępy. Ja używam balsam z musteli i jestem bardzo zadowolona. Szybko się wchłania i nie klei. Nie jest tłusty tak jak olejki. Wcześniej miałam olejek bio pół i wszytsko się od niego kleiło. Na razie rozstępów nie mam ale mam jeszcze trochę czasu
Ze stanikami to jest koszmarteż muszę się wybrać na jakieś zakupy.w
Kaczorka Ty i Luśka wyglądacie cudnie
A my wczoraj mieliśmy sesje ciążowąmam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Chcieliśmy zdjęcia w domu z kotami i w ogrodzie. Pół dni sprzatania, wieczorem sesja i o 21 padłam bez sił. Jeszcze pod koniec zdjęć Fela postanowiła mi wbijać nogę w wątrobę i tak mnie coś kłuło, że musiałam się położyć.
A teraz siedzę na leżczku w ogródku pod jabłonką i mam się uczyć do czwartkowego egzaminu a juz 1,5h siedzę i czystam co na forum
Miłego weekendu dziewczyny!Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny serdecznie Wam dziękuję za tyle pięknych życzeń
przesyłam uściski
Do nawilżania stosuje na zmianę balsam i olejek z Palmersa, smaruje brzuch, biust i uda
Mam nadzieję, że dziś dam radę, póki co odpoczywam, żeby mieć siły na wieczór a mój mąż ogarnia - nie wiem czy powinnam go tak chwalić, ale naprawdę w ciąży jest mega pomocny, w dodatku dostałam przepiękny bukiet róż i biżuterię - 12 lat razem a jeszcze mnie skubany potrafi zaskoczyć
Aniu co Twoich infekcji to wpływ ma podibno tez cukier - zrób tą krzywą jak będziesz mogła
Miłego dnia -
Lena jeszcze ja się dołączam!!! a wydaje mi się, ze Twoje największe Marzenie rośnie Ci pod serduchem, więc życzę Ci zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :*
Lena21 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021