X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Samych szczęśliwych dni w Twoim życiu <3

Lena21 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, tyle stron że ciężko coś znaleźć, poleccie coś co używacie żeby zapobiegać rozstepom. 12tydzien się zaczął, A czym rosnąć :) i zaczyna swędziec. Wiem, że mówią, że jak mają być rozstępy to będą choćby nie wiem co stosować, ale jakoś lepiej się będę czuła walcząc choćby z wiatrakami :) póki co mam oliwke dla dzieci j&j..

Miłego dnia kochane :*

• pilik Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden ulubiony model majtek, takie pomiędzy babcinym a sexi, super wygodne, fajne wzory, bawełniane a na dole koronka i nigdzie nie obciskają - ideał, ale... wycofali je z produkcji :( w curry kupowałam a od dłuższego czasu ich nie ma i rozpaczam bo czas jakieś kupić, a ja szukam tych właśnie...
    A o biustonoszach wole nie myśleć nawet... w obwodzie mi poszło w górę o 5 a do tego piersi urosły nie równo, jedna o rozmiar większa od drugiej i się zebra nie mogę kupić biustonosza, czekam na początek karmienia żeby się rozmiar wyklarował ostateczny... a póki co mam bawełniane z h&m na początek i jakiś sportowy kupię...

Lena sto lat!! Pięknego dnia.

Olik tez mam właśnie Warkę 0,00 tylko grilla będzie brakowało... ale planuje na obiad wyciągnąć męża po kebaba :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 10:14

olik321, Lena21 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal ja uzywam olej z migdałów słodkich i dla mnie jest najlepsze. Uczucie nawilżenia lepsze niz po innych olejkach dla ciezarnych. Za chwilę 25 tc zaczynam plus 7 kg pewnie będzie w poniedziałek i skóra ok.

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wszystkiego Naj! Naj! Naj! Sto lat i spełnienia marzeń <3

Amal ja kupiłam w Rossmannie balsam na rozstępy z Babydream (takie z fioletową nalepką)

Lena21 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam warke 0,0%, bo mezulek mi kupił, ale raczej nie wypije bo mnie obrzydza od słodkiego. Wczoraj Tarzan kupił Piccolo za serduszko i wypiłam 1/3 literatki, ale nie był to dobry pomysł :-D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ja wczoraj kiełbasę na patelni smażyłam bo taką mialam ochotę.
    Lamka kielbadrony mogę wciagac ? Bo ostatnio cos mi ślinka na nie leci :)

pilik lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Też mam warke 0,0%, bo mezulek mi kupił, ale raczej nie wypije bo mnie obrzydza od słodkiego. Wczoraj Tarzan kupił Piccolo za serduszko i wypiłam 1/3 literatki, ale nie był to dobry pomysł :-D
    Ciekawe czy będzie u Ciebie też fifolek bo smaki o objawy narazie masz takie jak ja miałam
    Nie wierzę do końca ze zachcianki sugerują płeć ale moze moze :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal, ja stosuję Palmersa.. pierwszy balsam miałam BabyDream z Rossmanna, ale Palmers mam wrażenie lepiej nawilża. Niestety nie powiem jak z działaniem, dopiero w piątek zaczynam 8 miesiąc, więc niestety rozstępy mają jeszcze sporo czasu na pojawienie się.
    Ogólnie to nie rozumiem jak rośnie mój brzuch, w tydzień urósł tak mocno, że aż mi się to niemożliwe wydawało ;)

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, też jestem maniaczką Esotiqa :) Niestety, mam teraz tylko 1 stanik od nich w który się mieszczę. Niestety, że tylko jeden. Bo to, że piersi urosły o jeden rozmiar to akurat mnie cieszy.

Lenka, wszystkiego najlepszego :)

W pierwszym trymestrze odrzucało mnie od słodkiego. Najlepiej wchodziły mi słone przekąski. A najprawdopodobniej jest dziewczynka. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 10:43

Lena21 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • reset Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, sto lat! I samych szczęśliwości <3

Jak czytam o Waszych smakach to zaczynam się zastanawiać, czy aby mój M. nie jest w ciąży :P

olik321, summer86, lamka, pilik, Lena21, Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset, może zrób mu test? :P tego na forum chyba jeszcze nie było :D

reset lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik trochę mnie też wzięło na kiszone, ale śniła mi się dzisiaj najpiękniejsza na świecie dziewuszka i raczej mam przeczucie na dziewczynkę. :-D

reset, pilik, Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset podobno pepino te tanie pokazywały u mężczyzn ciąże :p, ale by się zdziwił, haha
    Mnie na dluuuugo odrzuciło od słodkiego, nie tykałam nawet owoców słodszych do 20 tygodnia na pewno. A dziewczynka ;). A kwaśnych rzeczy też nie jem (ale tu przez koszmarną zgagę po, więc nie wiem czy jakby jej nie było to bym nie wycinała :p)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wszystkiego Naj najlepszego - spelnienia wszystkich marzen :)

Lena21 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik sorry, ale nie wiem co to kielbadron :-D

• malka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale naprodukowałyście stron! Nadrabiałam chyba godzinę!

Ania twój grzybek w jamie ustnej może być wskazówka, że przyczyną infekcji nie jest luteina, tylko że to może być niestety infekcja bardziej uogólniona. Infekcje grzybicze przewodu pokarmowego mogą się wiązać z infekcjami dróg rodnych! Powiedz o tym grzybku w buzi lekarzowi. Może potrzebna jest jakaś kuracja ogólna.

Ktoś pytał o coś na rozstępy. Ja używam balsam z musteli i jestem bardzo zadowolona. Szybko się wchłania i nie klei. Nie jest tłusty tak jak olejki. Wcześniej miałam olejek bio pół i wszytsko się od niego kleiło. Na razie rozstępów nie mam ale mam jeszcze trochę czasu ;)

Ze stanikami to jest koszmar :/ też muszę się wybrać na jakieś zakupy.w

Kaczorka Ty i Luśka wyglądacie cudnie :)

A my wczoraj mieliśmy sesje ciążową :) mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Chcieliśmy zdjęcia w domu z kotami i w ogrodzie. Pół dni sprzatania, wieczorem sesja i o 21 padłam bez sił. Jeszcze pod koniec zdjęć Fela postanowiła mi wbijać nogę w wątrobę i tak mnie coś kłuło, że musiałam się położyć.

A teraz siedzę na leżczku w ogródku pod jabłonką i mam się uczyć do czwartkowego egzaminu a juz 1,5h siedzę i czystam co na forum ;)

Miłego weekendu dziewczyny!

Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny serdecznie Wam dziękuję za tyle pięknych życzeń <3 przesyłam uściski :)

Do nawilżania stosuje na zmianę balsam i olejek z Palmersa, smaruje brzuch, biust i uda ;)

Mam nadzieję, że dziś dam radę, póki co odpoczywam, żeby mieć siły na wieczór a mój mąż ogarnia - nie wiem czy powinnam go tak chwalić, ale naprawdę w ciąży jest mega pomocny, w dodatku dostałam przepiękny bukiet róż i biżuterię - 12 lat razem a jeszcze mnie skubany potrafi zaskoczyć :)

Aniu co Twoich infekcji to wpływ ma podibno tez cukier - zrób tą krzywą jak będziesz mogła

Miłego dnia <3

• Rucola Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jeszcze ja się dołączam!!! a wydaje mi się, ze Twoje największe Marzenie rośnie Ci pod serduchem, więc życzę Ci zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia :*

Lena21 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • malka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wszystkiego najlepszego :)

Lena21 lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ