Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Olik sorry, ale nie wiem co to kielbadron
Dziewczyny jest milion stopni na dworze... lato nie będzie dla mnie miłe. Chodzę w długiej przewiewnej sukience na ramkach a mam wrażenie ze się cala topie. I pije hektolitry. Juz 1,5 l wody od rana pochłonęłam
Swoją drogą polecam sukienke..ciazowa z zalando za chyba 80 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 12:55
-
reset wrote:AnnaStesia-wiesz,że podsumowanie było z przymrużeniem oka, prawda?
Bo tak na serio to ja połowę bielizny mam gładką i cielistą, bo taka mi najbardziej 'leży' pod gładkie koszule czy topy pod żakiet.
A dodatkowo, nie mając biustu, noszę push upy, nazywane przez M. zbroją
p.s.do pracy to wkładam jeszcze jakieś majtki koronkowe, za to w weekend bawełniane majty z lubością noszę po domu. Taki paradoksAle M. kocha nawet w barchanach
Kochana, właśnie dlatego te Twoje podsumowania sa cudne - bo i adekwatne, i zabawne! Ale postanowiłam napisać cos więcej o tych gacioworach i cyckonoszach, bo ostatnio myślę sobie, że postanowienia sprzed ciąży to jedno, a weryfikacja przez tzw. życie to drugie. Więc można powiedzieć, że byłaś moim natchnieniemRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja jestem ciekawa kiedy zaczna mi się robić za małe staniki, gacie, spodnie :p mąż twierdzi że cycki urosły ale ja tego nie zauwazylam, staniki są jeszcze ok
no zobaczymy na jak długo. w maju nawiedza mnie siostra to ona pewnie obiektywnie zauważy czy gdzieś jest mnie więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 13:25
-
nick nieaktualny
-
Olik, możesz podać linka do sukienki którą polecasz?
-
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Olik, możesz podać linka do sukienki którą polecasz?
Lena zdrowia i przespanych nocy życzę!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No i jestem dowodem na to, ze jak rozstępy mają sie pojawić to sie pojawia. Od początku smarowalam brzuch mustela i olejkiem ze słodkich migdałów, i nie dość, że mam brzuch w prążki to jeszcze teraz zaczęły pokazywać mi się na piersiach. Genetyki się nie oszuka.
-
Cześć kochane sorki ze tak się nie odzywam ale od środy jestem w szpitalu. Dziś 9 dzień po terminie. Rano dostałam oxy ale nic mi to nie dało może tylko to że odchodzi mi czop. mój mały się uparł i nie chce wyjść. Mam skurcze od 3 dni nieregularne i nie bolesne na ktg. Czekamy dalej.. Następna kroplowka w poniedziałek jak nic nie ruszy przez niedzielę.
-
Staraczka niech Maluch szybko i bezproblemowo wyjdzie! Trzymam kciuki i dawaj znac.
Ja dzis witamine D lapalam w ogrodzie. Rodzice i maz kosili trawe a ja sie krecilam wokol roslinek.staraczka1111, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
https://www.zalando.pl/zalando-essentials-maternity-dluga-sukienka-black-zx029fa0f-q11.html
Powyżej link do sukienki. Często zdarzają się na nią pronocje więc warto sprawdzać.
Rozmiarówka normalna. Obecnie mam S ale zamówię chyba jeszcze jedną M.
Starczak trzymam kciuki by maluch w końcu opuścił brzuszek!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 17:54
staraczka1111, Yoselyn82, lamka lubią tę wiadomość
-
Staraczka trzymam kciuki by maluch w końcu chcial wyjsc na ten swiat i zebys mogla go tulic juz w ramionach
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny mało się udzielam ostatnio, czytam was ale jakoś nie mam weny do pisania, chyba mi hormony szaleją ciążowe bo bywam strasznie nerwowa...
Ogólnie kiepski mam czas
Dziś sąsiadka mi powiedziała że wszyscy się cieszą że jestem w ciążymega miło mi się zrobiło bo tu u mnie w bloku prawie dzieci nie ma więc zawsze to ożywi trochę.
Staraczka biedactwo, niech ten młody żartów sobie już nie robi tylko niech wychodzi do rodzicówstaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny