Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pilik super sukienka i super w niej wygladasz
Ibishka trzymam kciuki, mam nadzieje ze juz po jestes i że tulisz malutką
Summer super wiesci, malutka ladnie rosnie
bajka to teraz spokojnie i czekaj spokojnie na wizyteBajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja tez biorę tardyferon i to w dodatku 2x dziennie. Przez pierwsze pare dni faktycznie pojawił się problem z wypróżnieniem, ale to tez może szpital tak na mnie działał, u mnie pomagają płatki z mlekiem na śniadanie
wtedy mam pewność, że pójdzie sprawnie
jak tylko zjem inne śniadanie to lipa
Nie kojarzę innych skutków ubocznych, mam go brac razem z kwasem foliowym (zestawem witamin), bo podobno pomaga się wchłaniać, jedynie ten zapach i posmak tabletki jest obrzydliwy
Pilik super kiecka !
Bajka dobrze, ze udało się skontaktować z lekarzem
Na różyczce się niestety nie znam wiec nie pomogęBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem już po wizycie
Pobrał mi cytologię bo poprzednią mam już starą, zbadał "palcowo" i wszystko ok i pięknie rozpulchnione. Zbadał dopochwowo i szyjka ładna i długa, łożysko pięknie rozwinięte, nie ma nic niepokojącego na jajnikach po laparo. No i potem usg było
Dżej-Dżej ślicznie się rusza i faluje
wszystkie wymiary prawidłowe, rączki, nóżki, brzuszek prawidłowo się rozwijają. Nooo i oczywiście stwierdził "gdzie mi się tu gapicie!", nóżki skrzyżowane i rozkrok totalnie zasłonięty
płci dalej nie znam - chyba chce żebym niespodziankę miała:D kurde ale dałabym się pokroić że to chłopaczek
ciekawe czy mam rację
Luna1993, Jeżowa, Yoselyn82, malka, Achia, summer86, Emiilka, Bajkaaa, lamka, Anna Stesia, Jadranka, blue00, Lunaris, pilik, Lusesita, Lena21, Karma88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate cudownie, że u okruszka wszystko dobrze :*
mój też wstydzioch i lekarz się nie dopatrzył niczego. A też czuje w kościach, że to chłopak i będę w szoku jak jednak będzie Zuza :p oj trzymają nas w niepewności te dzieciaczki.
KateHawke, reset lubią tę wiadomość
-
Pilik, Anna nie wiem od czego to mam
klimy chyba nie używałam w aucie, ale okno było uchylone. W niedzielę też posiedziałam trochę w ogródku, a trochę wiało, może mnie przewiało. Najgorzej, że jednak się trochę temperatura podniosła. Jak mierzyłam to było 37,5 ale po godzinie od wzięcia apapu i drzemce. Wzięłam bo strasznie mnie wszytsko bolało
jutro idę na spotkanie z położną do mojej przychodni, jak nie przejdzie to zahaczę o mojego lekarza rodzinnego. Ale odpocząć będę miała czas dopiero w piątek. Jutro napięty plan a w czwartek też oprócz egzaminu jeszcze parę rzeczy do załatwienia w Warszawie mam
No nic. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.
-
Pilik wyglądasz przepięknie
Malka herbatka z imbirem może pomóc. I jak co to możesz też wodzionkę: dajesz poszarpany na kawałki chlebek, trochę masełka, maggi, vegetę, 1-2 ząbki czosnku i zalewasz wrzątkiem. Potem wskakujesz do łóżka. Idealny byłby sok z malin ale taki prawdziwy. -
Luna1993 wrote:Kate cudownie, że u okruszka wszystko dobrze :*
mój też wstydzioch i lekarz się nie dopatrzył niczego. A też czuje w kościach, że to chłopak i będę w szoku jak jednak będzie Zuza :p oj trzymają nas w niepewności te dzieciaczki.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Malka herbatka z imbirem może pomóc. I jak co to możesz też wodzionkę: dajesz poszarpany na kawałki chlebek, trochę masełka, maggi, vegetę, 1-2 ząbki czosnku i zalewasz wrzątkiem. Potem wskakujesz do łóżka. Idealny byłby sok z malin ale taki prawdziwy.
Soku z malin nie posiadam niestety, ale wodzionkę chyba zrobię. Tylko wolę z grzankami niż z takim rozmokłym chlebem. Wiem wiem, to już nie wodzionka, ale grzanki wygrywają
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW hm club jest dzisiaj -18% jakby któraś chciała coś zamówić. Ja właśnie myślę nad spodniami, ale ni cholery nie wiem jaki rozmiar brać, a nie będę miała czasu na wymiany- potrzebuje na początek maja, mamy wyjście. Macie jakieś portki jeansowe ż działu mama? Jak leżą?
Leginsy już w koszyku z waszego polecenia :* -
malka wrote:Soku z malin nie posiadam niestety, ale wodzionkę chyba zrobię. Tylko wolę z grzankami niż z takim rozmokłym chlebem. Wiem wiem, to już nie wodzionka, ale grzanki wygrywają
reszta to już kwestia gustu
mój tata np. to daje nie masło a smalec i inne wodzionki to dla niego profanacja
dla mnie grunt żeby smakowało
-
Staraczka , Twój syn to kawał chłopa!
Gratulacje. Życzę byś szybko doszła do siebie po cc.
Olik , warto założyć sobie kartę klubową Esotiq. Dziś przyszedł sms, że przy zakupach za 400zł - 50% rabatu czyli płacisz 200zł,
Moniśka , Gratulacje szybkiego porodu!Super, że już masz malucha obok siebie.
Amy , nie martw się. Też czułam takie bulgotanie i nie byłam pewna ruchów. I pojawiły się z dnia na dzień (19t6d). Wiedziałam już, że to jest to. U mnie łożysko jest na tylnej ścianie, co podobno znacznie ułatwia odczuwanie ruchów.
summer86 Same dobre wieści niesieszSzyjka w porządku. Z małą też jest dobrze. Czego chcieć więcej? No moze więcej śmiałości... ale to jeszcze trochę cierpliwości i ją utulisz bo ten ostatni trymestr zleci szybciutko.
KateHawke Zobaczymy czy przeczucia mamusi się sprawdzą. My poznaliśmy płeć dopiero w 20tc. Choć ja miałam przeczucie, że będzie to dziewczynka .
Pilik Dlaczego nie chodzisz w sukienkach na co dzień? Świetnie wyglądasz.
Udało mi się wreszcie nadrobić. U mnie sporo się dzieje. Za Waszą namową rozpoczęliśmy szkołę rodzenia. Jesteśmy po pierwszym spotkaniu. Mamy też za sobą badania połówkowe. Pani doktor potwierdziła dziewczynkę. Mała ma już 430g i wszystko z nią jest w porządku.
Ale, żeby nie było tak zupełnie kolorowo... to coś mnie uczuliło. Trafiłam dziś do dermatologa. Twarz mam czerwoną, do tego brzydka wysypka, świąd. W nocy trochę mi twarz opuchła, teraz już to zeszło. Ale niewiadomo co jest przyczyną, najprawdopodobniej któryś z produktów do twarzy który używam cały czas.KateHawke, summer86, Yoselyn82, Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Flowwer, Lena21, lamka, Amy333 lubią tę wiadomość