X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, sukienka wyszła super a Ty wyglądasz w niej ślicznie :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi endokrynolog zabronił łączenia euthyroxu z jakimkolwiek innym lekiem albo suplementem, nawet folik powiedział że mam brać min. Pół godziny później.

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik super sukienka i super w niej wygladasz :)

Ibishka trzymam kciuki, mam nadzieje ze juz po jestes i że tulisz malutką :)

Summer super wiesci, malutka ladnie rosnie :)

bajka to teraz spokojnie i czekaj spokojnie na wizyte :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik śliczna sukienka i śliczny brzuszek :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik super wyglądasz :-)

Jeżowa kupiłam na Hali Targowej, ale nie są tak pyszne, jak miałam nadzieję :-(

• pilik Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to mi zrobiliście zagwostke... ale gin tak pozwoliła, biorę tak od 14tc, wyniki ładne wiec chyba będę tak brała już do końca...
    Brzuch mam wielki! Sukienka w miarę maskuje ;)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez biorę tardyferon i to w dodatku 2x dziennie. Przez pierwsze pare dni faktycznie pojawił się problem z wypróżnieniem, ale to tez może szpital tak na mnie działał, u mnie pomagają płatki z mlekiem na śniadanie :) wtedy mam pewność, że pójdzie sprawnie :D jak tylko zjem inne śniadanie to lipa
    Nie kojarzę innych skutków ubocznych, mam go brac razem z kwasem foliowym (zestawem witamin), bo podobno pomaga się wchłaniać, jedynie ten zapach i posmak tabletki jest obrzydliwy

Pilik super kiecka !

Bajka dobrze, ze udało się skontaktować z lekarzem :)

Na różyczce się niestety nie znam wiec nie pomogę :/

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam męża po malinowe lody i wiecie co mi przyniósł ? Big Milka :) jestem zawiedziona, ale zjadłam

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie narzekaj. Bierz co przyniósł. :D

Lena21 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką chcice na mcdonald.s, że zaraz nie wyrobie, dlaczego oni nie mają na dowóz :( eMek do 22 w pracy, chyba będę po nocy żarła :D

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie :) Pobrał mi cytologię bo poprzednią mam już starą, zbadał "palcowo" i wszystko ok i pięknie rozpulchnione. Zbadał dopochwowo i szyjka ładna i długa, łożysko pięknie rozwinięte, nie ma nic niepokojącego na jajnikach po laparo. No i potem usg było :) Dżej-Dżej ślicznie się rusza i faluje <3 wszystkie wymiary prawidłowe, rączki, nóżki, brzuszek prawidłowo się rozwijają. Nooo i oczywiście stwierdził "gdzie mi się tu gapicie!", nóżki skrzyżowane i rozkrok totalnie zasłonięty :P płci dalej nie znam - chyba chce żebym niespodziankę miała:D kurde ale dałabym się pokroić że to chłopaczek ;) ciekawe czy mam rację

Luna1993, Jeżowa, Yoselyn82, malka, Achia, summer86, Emiilka, Bajkaaa, lamka, Anna Stesia, Jadranka, blue00, Lunaris, pilik, Lusesita, Lena21, Karma88, Amy333 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate cudownie, że u okruszka wszystko dobrze :* <3 mój też wstydzioch i lekarz się nie dopatrzył niczego. A też czuje w kościach, że to chłopak i będę w szoku jak jednak będzie Zuza :p oj trzymają nas w niepewności te dzieciaczki.

KateHawke, reset lubią tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, Anna nie wiem od czego to mam :/ klimy chyba nie używałam w aucie, ale okno było uchylone. W niedzielę też posiedziałam trochę w ogródku, a trochę wiało, może mnie przewiało. Najgorzej, że jednak się trochę temperatura podniosła. Jak mierzyłam to było 37,5 ale po godzinie od wzięcia apapu i drzemce. Wzięłam bo strasznie mnie wszytsko bolało :/ jutro idę na spotkanie z położną do mojej przychodni, jak nie przejdzie to zahaczę o mojego lekarza rodzinnego. Ale odpocząć będę miała czas dopiero w piątek. Jutro napięty plan a w czwartek też oprócz egzaminu jeszcze parę rzeczy do załatwienia w Warszawie mam :/
    No nic. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik super Ci ta sukienka wyszła :) zdolniacha z Ciebie :D

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik wyglądasz przepięknie <3

Malka herbatka z imbirem może pomóc. I jak co to możesz też wodzionkę: dajesz poszarpany na kawałki chlebek, trochę masełka, maggi, vegetę, 1-2 ząbki czosnku i zalewasz wrzątkiem. Potem wskakujesz do łóżka. Idealny byłby sok z malin ale taki prawdziwy.

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Kate cudownie, że u okruszka wszystko dobrze :* <3 mój też wstydzioch i lekarz się nie dopatrzył niczego. A też czuje w kościach, że to chłopak i będę w szoku jak jednak będzie Zuza :p oj trzymają nas w niepewności te dzieciaczki.
    Przeżyję ten sam szok wtedy :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Malka herbatka z imbirem może pomóc. I jak co to możesz też wodzionkę: dajesz poszarpany na kawałki chlebek, trochę masełka, maggi, vegetę, 1-2 ząbki czosnku i zalewasz wrzątkiem. Potem wskakujesz do łóżka. Idealny byłby sok z malin ale taki prawdziwy.

Soku z malin nie posiadam niestety, ale wodzionkę chyba zrobię. Tylko wolę z grzankami niż z takim rozmokłym chlebem. Wiem wiem, to już nie wodzionka, ale grzanki wygrywają :)

KateHawke lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W hm club jest dzisiaj -18% jakby któraś chciała coś zamówić. Ja właśnie myślę nad spodniami, ale ni cholery nie wiem jaki rozmiar brać, a nie będę miała czasu na wymiany- potrzebuje na początek maja, mamy wyjście. Macie jakieś portki jeansowe ż działu mama? Jak leżą?

Leginsy już w koszyku z waszego polecenia :*

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Soku z malin nie posiadam niestety, ale wodzionkę chyba zrobię. Tylko wolę z grzankami niż z takim rozmokłym chlebem. Wiem wiem, to już nie wodzionka, ale grzanki wygrywają :)
    Czosnek najważniejszy ;) reszta to już kwestia gustu :) mój tata np. to daje nie masło a smalec i inne wodzionki to dla niego profanacja :D dla mnie grunt żeby smakowało

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka , Twój syn to kawał chłopa! :) Gratulacje. Życzę byś szybko doszła do siebie po cc.

Olik , warto założyć sobie kartę klubową Esotiq. Dziś przyszedł sms, że przy zakupach za 400zł - 50% rabatu czyli płacisz 200zł,

Moniśka , Gratulacje szybkiego porodu! :) Super, że już masz malucha obok siebie.

Amy , nie martw się. Też czułam takie bulgotanie i nie byłam pewna ruchów. I pojawiły się z dnia na dzień (19t6d). Wiedziałam już, że to jest to. U mnie łożysko jest na tylnej ścianie, co podobno znacznie ułatwia odczuwanie ruchów.

summer86 Same dobre wieści niesiesz :) Szyjka w porządku. Z małą też jest dobrze. Czego chcieć więcej? No moze więcej śmiałości... ale to jeszcze trochę cierpliwości i ją utulisz bo ten ostatni trymestr zleci szybciutko.

KateHawke Zobaczymy czy przeczucia mamusi się sprawdzą. My poznaliśmy płeć dopiero w 20tc. Choć ja miałam przeczucie, że będzie to dziewczynka .

Pilik Dlaczego nie chodzisz w sukienkach na co dzień? Świetnie wyglądasz.

Udało mi się wreszcie nadrobić. U mnie sporo się dzieje. Za Waszą namową rozpoczęliśmy szkołę rodzenia. Jesteśmy po pierwszym spotkaniu. Mamy też za sobą badania połówkowe. Pani doktor potwierdziła dziewczynkę. Mała ma już 430g i wszystko z nią jest w porządku.
    Ale, żeby nie było tak zupełnie kolorowo... to coś mnie uczuliło. Trafiłam dziś do dermatologa. Twarz mam czerwoną, do tego brzydka wysypka, świąd. W nocy trochę mi twarz opuchła, teraz już to zeszło. Ale niewiadomo co jest przyczyną, najprawdopodobniej któryś z produktów do twarzy który używam cały czas.

KateHawke, summer86, Yoselyn82, Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Flowwer, Lena21, lamka, Amy333 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ