Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny odcinacie te wszystkie metki z ubranek?
Hm ma ich masakrycznie dużo i długie są. Boję się, że jak to obetnę przy szwie to będzie drapało- mnie to zawsze denerwuje dlatego chodzę w metkach.
Zastanawiam się czy jest sens wydłubywać to do ostatniego kawałka czy dać spokój żeby szwy nie puściły? -
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Dziewczyny odcinacie te wszystkie metki z ubranek?
Hm ma ich masakrycznie dużo i długie są. Boję się, że jak to obetnę przy szwie to będzie drapało- mnie to zawsze denerwuje dlatego chodzę w metkach.
Zastanawiam się czy jest sens wydłubywać to do ostatniego kawałka czy dać spokój żeby szwy nie puściły?
Za to moja mama chyba zrobiła to za mnie w 50% ubrań - BO JAK TO TAK!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 19:02
-
nick nieaktualnyRucola znalazłam na fb stronkę- Meli Melo, w ciągu tygodnia mają uszyć i wysłać, jak będzie wszystko ok to polecę
podoba mi się opcja wyboru kolorów
Minie śliczna
Yosel kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, bawcie się dobrze
Kate kochana na szczęście mam dużo do powiedzenia w kwestii wyboru auta (hehe) więc Zafira odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 19:30
Rucola, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Mini
ślicznie wyglądasz
Ania ja te przy karku często usuwałam a te po boku zostawiałam (w bodziakach) najczęściej były w okolicy pieluchy więc nie dotykały ciała a potem było mi łatwiej segregować jak sprzedawałam ubranka. Po jakimś czasie człowiek nie pamięta co kiedy dziecko miało na sobie -
Rany,szalejecie z tymi zakupami! Auta, wózeczki, pieluszki, podusiaki... A ja dziś sobie jabłka, śliwki i ser kupiłam... ale jak byłam w tesku to dziecięce ciuszki też oglądałam. Nic nie kupiłam, pewnie dlatego że dziś mnie dołuje wspaniałe samopoczucie ( od jakichś 24 h w ogóle nie czuję się w ciąży).
Summer, ja też bym chciała Chicco na kilka pierwszych miesięcy, a używki w świetnym stanie idą już po 400 zł. Podoba mi się, że może robić za kołyskę i jest mobilne i jeszcze ta możliwość przechylenia. Bujanie jest korzystne dla rozwoju dzieckasummer86 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Właśnie męczę się z kladzeniem córki spać. Tak potrzebuję spokoju wieczorem, ale niestety podejrzewam, że kolejny raz mogę o wieczorze zapomnieć. Żal mi jej, męczy się z zasypianiem bardzo...
Ja miałam dziś stres, po południu w pewnym momencie poczułam, że coś jakby że mnie wypada. Przerazilam się i migiem do toalety. A to globulka się wysunela, która włożyłam wczoraj wieczorem. Zupełnie zapomniałam, a ona w ogóle nie rozpuscila się.
I jeszcze przewróciłam się w pokoju dzieci, taki dzień
Spróbuję Was nadrobić trochę teraz.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Lamka, ja miałam w planach, by córka spała w turystycznym łóżeczku, nie do końca to wyszło,bo spała więcej z nami. Przeszkadzało mi wyciąganie jej, że była id razu tak głęboko, ale widzę że planujesz takie z poziomami, więc ok. Jak dziecko będzie starsze, to polecam podlozyc pod materac płytę, żeby dać materacowi stabilizację - to istotne dla kręgosłupa dziecka (zalecenie od zaufanej rehabilitantki).❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
StaraczkaNika wrote:Rany,szalejecie z tymi zakupami! Auta, wózeczki, pieluszki, podusiaki... A ja dziś sobie jabłka, śliwki i ser kupiłam... ale jak byłam w tesku to dziecięce ciuszki też oglądałam. Nic nie kupiłam, pewnie dlatego że dziś mnie dołuje wspaniałe samopoczucie ( od jakichś 24 h w ogóle nie czuję się w ciąży).
Summer, ja też bym chciała Chicco na kilka pierwszych miesięcy, a używki w świetnym stanie idą już po 400 zł. Podoba mi się, że może robić za kołyskę i jest mobilne i jeszcze ta możliwość przechylenia. Bujanie jest korzystne dla rozwoju dziecka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ale się wątek motoryzacyjny rozwinął. To powiem Wam, że ja jeszcze rok temu bałam się dużych aut, a teraz jeżdżę Smaxem i uwielbiam. W Mondeo męża już mi ciasno teraz i gorsza widoczność
Miałam spore obawy, ale cieszę się, że się dałam przekonać - mamy foteliki RWF i w końcu się nie cisniemy w aucie.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny ale ze mnie gapa i to wielka..
Maz mowi do mnie godzine temu ze mam sie szykowac i wychodzimy.. Ja takie oczy na niego i pytam czemu, a on do mnie
"KOCHANIE MAMY DZISIAJ ROCZNICZE SLUBU"
Wszystkiego najlepszego! Udanego wieczoru
Jak ja marzę o tym, by tak zostać zaskoczoną przez męża...Yoselyn82 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyWłaśnie sobie obejrzałam to łóżeczko dostawne Chicco. Wygląda na fajne i praktyczne
chyba zacznę robić jakąś listę bo wy tu jesteście parę m-cy do przodu a potem wszystko zapomnę :p tylko tak się zastanawiam na ile ono może wystarczyc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 20:15
-
Minie, ślicznie wyglądasz, a brzuszek wygląda na ciążowy już
Ja też metek nie obcinam, moim zdaniem obcięte są bardziej drażniące.
Nika, wydaje mi się, że objawy to nie jest coś stałego, ja też mam lepsze i gorsze dni. W ciąży, którą straciłam, miałam mega objawy, choć już wiedziałam, że od tygodnia co najmniej ciąża nie rozwija sięTakże dla mnie to żaden wyznacznik. To takie moje osobiste zdanie... Kiedy masz wizytę?
Ojejku, zasnęła...
Spokojnego wieczoru, dziewczyny.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Achia wrote:Właśnie sobie obejrzałam to łóżeczko dostawne Chicco. Wygląda na fajne i praktyczne
chyba zacznę robić jakąś listę bo wy tu jesteście parę m-cy do przodu a potem wszystko zapomnę :p tylko tak się zastanawiam na ile ono może wystarczyc?
Czytam, że do 9kg, podejrzewam, że w założeniu do pół roku. Wydaje się dość płytkie, na pewno nie nadaje się dla dziecka, które zaczyna wstawać.
Ja dla córki kupiłam kosz Mojżesza. Nie miała pół roku, a już się w nim nie mieściła, ale trafił mi się szybko rosnący dzieć, który 9kg osiągnął w wieku mniej więcej 5 mcy.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Kochane ja odpadam... normalnie mam szok tlenowy przez to wolne
całymi dniami siedzimy na dworze albo gdzieś jeździmy po znajomych. Nie mam kiedy poleżeć do góry brzuchem
to wieczorem nadrabiam.
Dobrej nocy! -
Achia wrote:Właśnie sobie obejrzałam to łóżeczko dostawne Chicco. Wygląda na fajne i praktyczne
My mamy takie łóżeczko i sprawdza się rewelacyjnieWystarczy do momentu, kiedy dziecko zacznie siadać. My pewnie za jakieś 4 mce będziemy kupować zwykłe, a to sprzedamy dalej, bo ono się w ogóle nie zużywa.
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yos wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Minie super wyglądasz!
Co do dostawki Chicco, znam 3 osoby które używały i wszystkie chwaliłystarcza do 5-6 miesięcy. Dla mnie zaletą jest to, że jest mobilne i nie zajmuje dużo miejsca, a przy tym wygląda bardzo estetycznie. Jak się już przeprowadzimy to kupimy tradycyjne.
Moją jedyną obawą było czy monitor oddechu będzie w nim działał, ale podobno nie ma z tym żadnego problemu, bo znajomi przetestowali.Flowwer, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Minie super brzusio. Też mi dzisiaj wyskoczył
Kochana przypomnij mi, Ty polecałaś jakiś salon outlet meblowy koło korony? Napisz mi co to było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 22:29