Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia wizualnie średnio, ale nie to najważniejsze. Ja się prawie nie znam, jedynie te auta co w mojej rodzinie są
spytam później emka o tego nissana. Jak już ktoś kupi mojego golfa to wiem, żeby uderzać do Ciebie Nenusia i Minie, żeby zweryfikować wybór mojego męża 
O, jeszcze on myśli o zafirze (ale jakiejś tam, sama nie pamiętam, opc? Czy coś tam) ale to mi się wielkie wydaje, na żywo nigdy w tym nie siedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 16:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyśmy się zastanawiali nad Kia Carnival (bardzo wygodne auto, ale drogie w utrzymaniu, bodajże silnik z Mercedesa to ma) I wybraliśmy Renault Espace 3 (7 foteli pelnowymiarowych można je dowolnie ustawić, do przodu i do tyłu jazdy, można je wyciągnąć, my jeździmy z 5 fotelami) tylko to taki busik ale dużo lepiej mi się jeździ niż zwykła osobówką
-
nick nieaktualnyDla mnie Zafira to już za duże auto, mam prawo jazdy od 1,5 roku dopiero o jeździłam tylko moim golfem. Musiałabym na żywo wsiąść. Dam Wam znać jak będziemy już przeglądać ogłoszenia i jeździć oglądać
ta meriva też mi się wydaje ogromną 
Zmieniając temat skończyłam robić miejsce na rzeczy malucha, jakoś poczułam, że naprawdę za niedługo będzie tu nowy człowiek... i znalazłam w końcu kocyk idealny, zamówiłam. Razem z motylkiem. (Kocyk na zdj nie ma wypełnienia ale wzięłam z, a polarek nie będzie szary tylko piaskowy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d8b61201261.jpg
KateHawke, nick nieaktualny, olik321, Lunaris, Rucola, Yoselyn82, Jeżowa, Daniela, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUf to mam argumenty dlaczego nie chce zafiry
Nenusia ja taka szalona nie jestem, jedyne gdzie kursuje poza Bydgoszcz to Toruń, bo tam studiuje, a tak to się boje, nie tyle siebie bo wiem ze jezdze dobrze i bezpiecznie, co innych kierowców.
Co to w ogóle jest to Opc?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Uf to mam argumenty dlaczego nie chce zafiry
Nenusia ja taka szalona nie jestem, jedyne gdzie kursuje poza Bydgoszcz to Toruń, bo tam studiuje, a tak to się boje, nie tyle siebie bo wiem ze jezdze dobrze i bezpiecznie, co innych kierowców.
Co to w ogóle jest to Opc?
Opc to specjalna ("sportowa") wersja Opli. Ja mam zwykłą Astrę a OPC jest taka usportowiona. Więcej kuni, mocniejszy silnik, fajniejsze wyposażenie. To tak po chłopsku trochę wytłumaczyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 17:05
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakby Twój mąż się uparł na Zafirę to pamiętaj: broń Boże ta z Tychów...przejedziesz się na silniku tragicznie...(wiem z pewnego źródłaLuna1993 wrote:Dziękuję Kate :* to opc może być
ale nie Zafira!
)
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jak tu dziś motoryzacyjnie 
ja mam już z bani- wydałam kasę na zmianę auta...a potem zaszłam w ciążę
dysponuję Fordem Focusem w kombi i jak pomyślę teraz o jakichkolwiek wyjazdach (choćby do sklepu na drugi koniec miasta) to jestem mega zadowolona! wiem zę 2 dzieci nie będzie mi się gnieść a wózek w całości wejdzie do tyłu.
Rucola, KateHawke, Daniela lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny !!! Ale dzis na temat zeszłyście :)ja akurat jestem na etapie poszukiwania auta, tydzien temu oglądalam honde accord VIII, ale ostatecznie nie kupilam. Jak koles zorientowal sie ze jestem w ciazy, to delikatnie nam ją odradził. Niby igla, sprawdzona m.in w salonie hondy a gosc mówi ze ma niewielkie luzy w skrzynik biegów... w przypadku automatu koszty powyźej 5tys zł. Masakra jak oszukują.
Ja szukam jakiegoś sedana, bo zasze chcialam mieć. Aktualnie jezdze alfą bez bagaźnika :p tzn z tak malym, ze wozek sie nie zmieści. Co prawda emek ma kombi, ale ja jestem bardzo niezależna jak chodzi o samochod i chce miec swoj pojemny
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sliczne, gdzie zamawialaś? Ja teź chcę !!Luna1993 wrote:Dla mnie Zafira to już za duże auto, mam prawo jazdy od 1,5 roku dopiero o jeździłam tylko moim golfem. Musiałabym na żywo wsiąść. Dam Wam znać jak będziemy już przeglądać ogłoszenia i jeździć oglądać
ta meriva też mi się wydaje ogromną 
Zmieniając temat skończyłam robić miejsce na rzeczy malucha, jakoś poczułam, że naprawdę za niedługo będzie tu nowy człowiek... i znalazłam w końcu kocyk idealny, zamówiłam. Razem z motylkiem. (Kocyk na zdj nie ma wypełnienia ale wzięłam z, a polarek nie będzie szary tylko piaskowy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d8b61201261.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A propo's promocji w Empiku to jak weszłam kilka dni temu to mi koszyk na tysiaka wyszedł
teraz na raty muszę rozbić hy hy hy na pierwszym miejscu zakupiłam gniazdo z motherhood (poduszki można użyć do karmienia i spania w ciąży a potem zwiazać końce i jest gniazdo z kocykiem).
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale ze mnie gapa i to wielka..

Maz mowi do mnie godzine temu ze mam sie szykowac i wychodzimy.. Ja takie oczy na niego i pytam czemu, a on do mnie
"KOCHANIE MAMY DZISIAJ ROCZNICZE SLUBU"
nick nieaktualny, KateHawke, Bajkaaa, olik321, Jeżowa, Rucola, Daniela, JustynaG, summer86, Flowwer, Emiilka, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyCiągle oglądałam z ukrycia wasze brzuszki, dzisiaj pochwalę się swoim (chyba, że to spożywczy wyskoczył w ciągu ostatniego tygodnia
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c114740a0993.jpg
nick nieaktualny, KateHawke, Bajkaaa, Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bocianiątko, olik321, Lunaris, Jeżowa, Rucola, Daniela, JustynaG, nick nieaktualny, Kaczorka, malka, nick nieaktualny, Flowwer, Emiilka, nick nieaktualny, reset, Barbarka1984, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny