Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia wizualnie średnio, ale nie to najważniejsze. Ja się prawie nie znam, jedynie te auta co w mojej rodzinie są
spytam później emka o tego nissana. Jak już ktoś kupi mojego golfa to wiem, żeby uderzać do Ciebie Nenusia i Minie, żeby zweryfikować wybór mojego męża
O, jeszcze on myśli o zafirze (ale jakiejś tam, sama nie pamiętam, opc? Czy coś tam) ale to mi się wielkie wydaje, na żywo nigdy w tym nie siedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 16:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyśmy się zastanawiali nad Kia Carnival (bardzo wygodne auto, ale drogie w utrzymaniu, bodajże silnik z Mercedesa to ma) I wybraliśmy Renault Espace 3 (7 foteli pelnowymiarowych można je dowolnie ustawić, do przodu i do tyłu jazdy, można je wyciągnąć, my jeździmy z 5 fotelami) tylko to taki busik ale dużo lepiej mi się jeździ niż zwykła osobówką
-
nick nieaktualnyDla mnie Zafira to już za duże auto, mam prawo jazdy od 1,5 roku dopiero o jeździłam tylko moim golfem. Musiałabym na żywo wsiąść. Dam Wam znać jak będziemy już przeglądać ogłoszenia i jeździć oglądać
ta meriva też mi się wydaje ogromną
Zmieniając temat skończyłam robić miejsce na rzeczy malucha, jakoś poczułam, że naprawdę za niedługo będzie tu nowy człowiek... i znalazłam w końcu kocyk idealny, zamówiłam. Razem z motylkiem. (Kocyk na zdj nie ma wypełnienia ale wzięłam z, a polarek nie będzie szary tylko piaskowy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d8b61201261.jpgKateHawke, nenusia, olik321, Lunaris, Rucola, Yoselyn82, Jeżowa, Daniela, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUf to mam argumenty dlaczego nie chce zafiry
Nenusia ja taka szalona nie jestem, jedyne gdzie kursuje poza Bydgoszcz to Toruń, bo tam studiuje, a tak to się boje, nie tyle siebie bo wiem ze jezdze dobrze i bezpiecznie, co innych kierowców.
Co to w ogóle jest to Opc?nenusia lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Uf to mam argumenty dlaczego nie chce zafiry
Nenusia ja taka szalona nie jestem, jedyne gdzie kursuje poza Bydgoszcz to Toruń, bo tam studiuje, a tak to się boje, nie tyle siebie bo wiem ze jezdze dobrze i bezpiecznie, co innych kierowców.
Co to w ogóle jest to Opc?
Opc to specjalna ("sportowa") wersja Opli. Ja mam zwykłą Astrę a OPC jest taka usportowiona. Więcej kuni, mocniejszy silnik, fajniejsze wyposażenie. To tak po chłopsku trochę wytłumaczyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 17:05
nenusia, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Dziękuję Kate :* to opc może być
ale nie Zafira!
)
Minie Black, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
jak tu dziś motoryzacyjnie
ja mam już z bani- wydałam kasę na zmianę auta...a potem zaszłam w ciążędysponuję Fordem Focusem w kombi i jak pomyślę teraz o jakichkolwiek wyjazdach (choćby do sklepu na drugi koniec miasta) to jestem mega zadowolona! wiem zę 2 dzieci nie będzie mi się gnieść a wózek w całości wejdzie do tyłu.
Rucola, KateHawke, Daniela lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny !!! Ale dzis na temat zeszłyście :)ja akurat jestem na etapie poszukiwania auta, tydzien temu oglądalam honde accord VIII, ale ostatecznie nie kupilam. Jak koles zorientowal sie ze jestem w ciazy, to delikatnie nam ją odradził. Niby igla, sprawdzona m.in w salonie hondy a gosc mówi ze ma niewielkie luzy w skrzynik biegów... w przypadku automatu koszty powyźej 5tys zł. Masakra jak oszukują.
Ja szukam jakiegoś sedana, bo zasze chcialam mieć. Aktualnie jezdze alfą bez bagaźnika :p tzn z tak malym, ze wozek sie nie zmieści. Co prawda emek ma kombi, ale ja jestem bardzo niezależna jak chodzi o samochod i chce miec swoj pojemny#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna1993 wrote:Dla mnie Zafira to już za duże auto, mam prawo jazdy od 1,5 roku dopiero o jeździłam tylko moim golfem. Musiałabym na żywo wsiąść. Dam Wam znać jak będziemy już przeglądać ogłoszenia i jeździć oglądać
ta meriva też mi się wydaje ogromną
Zmieniając temat skończyłam robić miejsce na rzeczy malucha, jakoś poczułam, że naprawdę za niedługo będzie tu nowy człowiek... i znalazłam w końcu kocyk idealny, zamówiłam. Razem z motylkiem. (Kocyk na zdj nie ma wypełnienia ale wzięłam z, a polarek nie będzie szary tylko piaskowy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d8b61201261.jpg#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A propo's promocji w Empiku to jak weszłam kilka dni temu to mi koszyk na tysiaka wyszedł
teraz na raty muszę rozbić hy hy hy na pierwszym miejscu zakupiłam gniazdo z motherhood (poduszki można użyć do karmienia i spania w ciąży a potem zwiazać końce i jest gniazdo z kocykiem).
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale ze mnie gapa i to wielka..
Maz mowi do mnie godzine temu ze mam sie szykowac i wychodzimy.. Ja takie oczy na niego i pytam czemu, a on do mnie
"KOCHANIE MAMY DZISIAJ ROCZNICZE SLUBU"Minie Black, KateHawke, Bajkaaa, olik321, Jeżowa, Rucola, Daniela, JustynaG, summer86, Flowwer, Emiilka, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyCiągle oglądałam z ukrycia wasze brzuszki, dzisiaj pochwalę się swoim (chyba, że to spożywczy wyskoczył w ciągu ostatniego tygodnia
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c114740a0993.jpgnenusia, KateHawke, Bajkaaa, Yoselyn82, Achia, Luna1993, Bocianiątko, olik321, Lunaris, Jeżowa, Rucola, Daniela, JustynaG, blue00, Kaczorka, malka, lamka, Flowwer, Emiilka, Tosia2323, reset, Barbarka1984, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny