Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Nam się bardzo podoba mazda6 (z 2005?? Chyba), w kombi też jest spoko
najpierw muszę mojego golfika sprzedać. A lagunę mają moi dziadkowie, bardzo wygodne auto w środku
) egzemplarz to gorzej jak lagunę bez świecących kontrolek na tablicy !
nenusia, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Aniu, przymierzam się w końcu do zamówienia wózka i fotelika. Pamiętam, że kiedyś wymieniałaś zaufane sklepy z wózkami (kojarzę 3kiwi i Tosia). Czy słyszałaś o sklepie Smile? Na Ceneo mają dobre opinie, ale z tym to różnie bywa, a ceny w porównaniu do Tosia i Bobowózki mają dużo niższe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:06
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Ło Jezu, Kochana, tylko nie mazda 6, znaleźć dobry (1. nie pognity, 2. nie pognity i załatany pod sprzedaż, 3. ze sprawnym EGRem, 4. bez usterek technicznych) (o ! I 5. nie pognity
) egzemplarz to gorzej jak lagunę bez świecących kontrolek na tablicy !
Polecam
Ford Mondeo mk3 z silnikiem 2.0 tdti kombi (nie 2.0 tdci - tym wtryski padają)
A i jeszcze jest dobre Volvo v 40 tdi kombi, chociaż mondeo większeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:09
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Minie dobrze Cię to widzieć
Mam nadzieje, że mogę się rozgościć na dłużej ?
nenusia wrote:Potwierdzam!!! I sprawna laguna też ciężko znaleźć...
Polecam
Ford Mondeo mk3 z silnikiem 2.0 tdti kombi (nie 2.0 tdci - tym wtryski padają)
A i jeszcze jest dobre Volvo v 40 tdi kombi, chociaż mondeo większe
Nenusia, może jak już nie będziemy ciężarne to piwko jakieś w garażu uskutecznimy?Widzę, że znalazłam równą (motoryzacyjnie) babkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:11
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW każdym samochodzie się coś psuje, wiadomo że najlepiej kupić z salonu. A nie mając garażu pod blokiem w życiu nie kupię nowego auta. Wiem, że ciężko znaleźć, ale można. Bierzemy pod uwagę też opla signum. Francuzow nie kupię, albo Niemca albo Japończyka
wolimy opla, bo wiem, że w mazdzie blachy słabe, ale co znajdę w bdb stanie to kupię. 2 lata temu kupiłam za bezcen golfa 95 bez milimetra rdzy, garazowanego od produkcji
-
nick nieaktualnyJa mam teraz Francuza.. I Japończyka..
Renault Espace 3 2.0 benzyna i Honda Accord V 2.0 benzyna. Espace nie rdzewiejace, bo to plastik
A Honda jest też zdrowa (ale to takie auto nie rodzinne, bardziej takie co na autostradzie po 220/h jedzie, bardziej do zabawy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:18
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Aniu, przymierzam się w końcu do zamówienia wózka i fotelika. Pamiętam, że kiedyś wymieniałaś zaufane sklepy z wózkami (kojarzę 3kiwi i Tosia). Czy słyszałaś o sklepie Smile? Na Ceneo mają dobre opinie, ale z tym to różnie bywa, a ceny w porównaniu do Tosia i Bobowózki mają dużo niższe.
Ja bazę z nosidełkiem upolowałam w MegaUrwis za 750zł. Teraz wisiały po 718zł a już ostatnio AŻ po 950zł... trafiłam wtedy okazję.
Jest 3kiwi, 4kids, Tosia, MegaUrwis, 4point(?), BoboWózkisummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:W każdym samochodzie się coś psuje, wiadomo że najlepiej kupić z salonu. A nie mając garażu pod blokiem w życiu nie kupię nowego auta. Wiem, że ciężko znaleźć, ale można. Bierzemy pod uwagę też opla signum. Francuzow nie kupię, albo Niemca albo Japończyka
wolimy opla, bo wiem, że w mazdzie blachy słabe, ale co znajdę w bdb stanie to kupię. 2 lata temu kupiłam za bezcen golfa 95 bez milimetra rdzy, garazowanego od produkcji
), tylko nie silnik 2.2 albo 2.8 ? nie pamiętam już, ale bardzo problematyczna wersja
Edit. O, już pamiętam 2.2 nie bierzcieI pamiętajcie, że ople olejożerne są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:26
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Dwumas teraz we wszystkim bada, ale w 2.2 chodziło o rozrząd, mimo, że na łańcuchu, a to jeszcze droższa sprawa
Dlatego poleciłam tego Forda, bo to zwykły diesel, a pojemny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:35
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Ja bazę z nosidełkiem upolowałam w MegaUrwis za 750zł. Teraz wisiały po 718zł a już ostatnio AŻ po 950zł... trafiłam wtedy okazję.
Jest 3kiwi, 4kids, Tosia, MegaUrwis, 4point(?), BoboWózki
Ania Besafe Izi Go Modular z bazą udało Ci się za tę cenę?
Czy zwykły Izi Go? -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja z takim małym dealem.
Chciałaby któraś odkupić smoczki LOVI Marine z napisem I love Mom/Dad?
Drugi raz zostałam wyrolowana bo prosiłam o inny wzór a nie mam siły odsyłać tego kolejny raz... Mam do nich również zawieszkę z tej serii.
M się uparł że musi być kotwica i żaglówka a ja kolejny raz po otwarciu paczki widzę napisy. Jestem wściekła i najchętniej to sprzedam. Czekam jeszcze co mi odpisze sklep, jeżeli odesłanie na mój koszt to sprzedam sama. Jeśli zapłacą, to odeślę. Ale już nie mogę się na te smoczki patrzeć... -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ania Besafe Izi Go Modular z bazą udało Ci się za tę cenę?
Czy zwykły Izi Go?
Modular. Przez ostatnie 2 miesiące wisiało nosidło za 718zł i za tyle samo baza. Był też rabat 5% do tego w koszyku.
Teraz wywindowali ceny w kosmos.
Ja płaciłam po 750zł za bazę i tyle samo za nosidełko.
Mówię o MegaUrwis. Nie przeglądam juź na bieżąco gdzie jest taniej. Może na innych stronach będzie. Mi pomagało ceneo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:45
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, niezłe masz zamieszanie z tymi smoczkami..
Też sprawdzam na Ceneo, a o cenę dopytałam bo myślałam, że łacznie za fotelik z bazą tyle wyszło, a to byłoby mega tanio