X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się bardzo podoba mazda6 (z 2005?? Chyba), w kombi też jest spoko :) najpierw muszę mojego golfika sprzedać. A lagunę mają moi dziadkowie, bardzo wygodne auto w środku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Nam się bardzo podoba mazda6 (z 2005?? Chyba), w kombi też jest spoko :) najpierw muszę mojego golfika sprzedać. A lagunę mają moi dziadkowie, bardzo wygodne auto w środku :)
    Ło Jezu, Kochana, tylko nie mazda 6, znaleźć dobry (1. nie pognity, 2. nie pognity i załatany pod sprzedaż, 3. ze sprawnym EGRem, 4. bez usterek technicznych) (o ! I 5. nie pognity :D ) egzemplarz to gorzej jak lagunę bez świecących kontrolek na tablicy !

nenusia, pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, przymierzam się w końcu do zamówienia wózka i fotelika. Pamiętam, że kiedyś wymieniałaś zaufane sklepy z wózkami (kojarzę 3kiwi i Tosia). Czy słyszałaś o sklepie Smile? Na Ceneo mają dobre opinie, ale z tym to różnie bywa, a ceny w porównaniu do Tosia i Bobowózki mają dużo niższe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:06

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Ło Jezu, Kochana, tylko nie mazda 6, znaleźć dobry (1. nie pognity, 2. nie pognity i załatany pod sprzedaż, 3. ze sprawnym EGRem, 4. bez usterek technicznych) (o ! I 5. nie pognity :D ) egzemplarz to gorzej jak lagunę bez świecących kontrolek na tablicy !
    Potwierdzam!!! I sprawna laguna też ciężko znaleźć...
    Polecam
    Ford Mondeo mk3 z silnikiem 2.0 tdti kombi (nie 2.0 tdci - tym wtryski padają)
    A i jeszcze jest dobre Volvo v 40 tdi kombi, chociaż mondeo większe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:09

• summer86 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie dobrze Cię to widzieć :)

Minie Black lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Minie dobrze Cię to widzieć :)
    Nieśmiało powoli próbuję się u Was odnaleźć :) Mam nadzieje, że mogę się rozgościć na dłużej ?:)
    nenusia wrote:
    Potwierdzam!!! I sprawna laguna też ciężko znaleźć...
    Polecam
    Ford Mondeo mk3 z silnikiem 2.0 tdti kombi (nie 2.0 tdci - tym wtryski padają)
    A i jeszcze jest dobre Volvo v 40 tdi kombi, chociaż mondeo większe

Nenusia, może jak już nie będziemy ciężarne to piwko jakieś w garażu uskutecznimy? :D Widzę, że znalazłam równą (motoryzacyjnie) babkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:11

nenusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Nenusia, może jak już nie będziemy ciężarne to piwko jakieś w garażu uskutecznimy? :D Widzę, że znalazłam równą (motoryzacyjnie) babkę :)
    O tak!! Dzieli nas około 200 km, więc tragedii nie ma :P

Minie Black lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W każdym samochodzie się coś psuje, wiadomo że najlepiej kupić z salonu. A nie mając garażu pod blokiem w życiu nie kupię nowego auta. Wiem, że ciężko znaleźć, ale można. Bierzemy pod uwagę też opla signum. Francuzow nie kupię, albo Niemca albo Japończyka ;) wolimy opla, bo wiem, że w mazdzie blachy słabe, ale co znajdę w bdb stanie to kupię. 2 lata temu kupiłam za bezcen golfa 95 bez milimetra rdzy, garazowanego od produkcji :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz Francuza.. I Japończyka..
    Renault Espace 3 2.0 benzyna i Honda Accord V 2.0 benzyna. Espace nie rdzewiejace, bo to plastik :P
    A Honda jest też zdrowa (ale to takie auto nie rodzinne, bardziej takie co na autostradzie po 220/h jedzie, bardziej do zabawy)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Aniu, przymierzam się w końcu do zamówienia wózka i fotelika. Pamiętam, że kiedyś wymieniałaś zaufane sklepy z wózkami (kojarzę 3kiwi i Tosia). Czy słyszałaś o sklepie Smile? Na Ceneo mają dobre opinie, ale z tym to różnie bywa, a ceny w porównaniu do Tosia i Bobowózki mają dużo niższe.

Ja bazę z nosidełkiem upolowałam w MegaUrwis za 750zł. Teraz wisiały po 718zł a już ostatnio AŻ po 950zł... trafiłam wtedy okazję.

Jest 3kiwi, 4kids, Tosia, MegaUrwis, 4point(?), BoboWózki

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    W każdym samochodzie się coś psuje, wiadomo że najlepiej kupić z salonu. A nie mając garażu pod blokiem w życiu nie kupię nowego auta. Wiem, że ciężko znaleźć, ale można. Bierzemy pod uwagę też opla signum. Francuzow nie kupię, albo Niemca albo Japończyka ;) wolimy opla, bo wiem, że w mazdzie blachy słabe, ale co znajdę w bdb stanie to kupię. 2 lata temu kupiłam za bezcen golfa 95 bez milimetra rdzy, garazowanego od produkcji :)
    Lunka, Signum jest ok (choć ma mały bagażnik :D ), tylko nie silnik 2.2 albo 2.8 ? nie pamiętam już, ale bardzo problematyczna wersja

Edit. O, już pamiętam 2.2 nie bierzcie :D I pamiętajcie, że ople olejożerne są :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:26

nenusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie chyba to było 2.2 z tego co pamiętam to dwumas padał

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    Minie chyba to było 2.2 z tego co pamiętam to dwumas padał
    Dwumas teraz we wszystkim bada, ale w 2.2 chodziło o rozrząd, mimo, że na łańcuchu, a to jeszcze droższa sprawa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Dwumas teraz we wszystkim bada, ale w 2.2 chodziło o rozrząd, mimo, że na łańcuchu, a to jeszcze droższa sprawa
    A no właśnie chyba to też był ten problem. my wolimy benzynę bo rzadziej się psują niż diesle (eMek tak twierdzi) chociaż pierwsze auto miałam VW Vento 1.9 D i nie narzekałam, ale jego to rdza zjadła.

Dlatego poleciłam tego Forda, bo to zwykły diesel, a pojemny jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diesel też dla nas odpada.

Minie eMek coś wspominał, że jakiś silnik jest awaryjny, ale nie pamiętam który ;) pewnie piszesz o tym samym właśnie. Zobaczymy, czy jakiś signum się trafi w najbliższym czasie, ostatnio mało ich

• summer86 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Ja bazę z nosidełkiem upolowałam w MegaUrwis za 750zł. Teraz wisiały po 718zł a już ostatnio AŻ po 950zł... trafiłam wtedy okazję.

Jest 3kiwi, 4kids, Tosia, MegaUrwis, 4point(?), BoboWózki

Ania Besafe Izi Go Modular z bazą udało Ci się za tę cenę?

Czy zwykły Izi Go?

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja z takim małym dealem.
    Chciałaby któraś odkupić smoczki LOVI Marine z napisem I love Mom/Dad?

Drugi raz zostałam wyrolowana bo prosiłam o inny wzór a nie mam siły odsyłać tego kolejny raz... Mam do nich również zawieszkę z tej serii.

M się uparł że musi być kotwica i żaglówka a ja kolejny raz po otwarciu paczki widzę napisy. Jestem wściekła i najchętniej to sprzedam. Czekam jeszcze co mi odpisze sklep, jeżeli odesłanie na mój koszt to sprzedam sama. Jeśli zapłacą, to odeślę. Ale już nie mogę się na te smoczki patrzeć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ania Besafe Izi Go Modular z bazą udało Ci się za tę cenę?

Czy zwykły Izi Go?

Modular. Przez ostatnie 2 miesiące wisiało nosidło za 718zł i za tyle samo baza. Był też rabat 5% do tego w koszyku.
    Teraz wywindowali ceny w kosmos.

Ja płaciłam po 750zł za bazę i tyle samo za nosidełko.

Mówię o MegaUrwis. Nie przeglądam juź na bieżąco gdzie jest taniej. Może na innych stronach będzie. Mi pomagało ceneo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:45

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a Nissan Primera p12 kombi tylko nie pamiętam z którymi silnikami..

Minie i Francuzy też lubią olej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 15:52

• summer86 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, niezłe masz zamieszanie z tymi smoczkami..

Też sprawdzam na Ceneo, a o cenę dopytałam bo myślałam, że łacznie za fotelik z bazą tyle wyszło, a to byłoby mega tanio :)

3i49mg7yu2aqel15.png
‹‹ 558 559 560 561 562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ