Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma zatrzym kroplówkę i idz do wc Ja tak robiłam a jak się boisz to zawołaj pielęgniarkę, nawiasem to do zestawu mogli by zakładać cewnik.
Pieluchy kupię te startowe na 3 mies bo to micro rozmiarBarbarka1984 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma szybkiego spożycia! :*
Jak podłączaliśmy chemie pacjentom (8 półlitrowych flaszek) to mieli takie stojaki na kółeczkach bo wszyscy kursowali tylko do łazienki i z powrotem. -
Wiem, juz mam obcykane co i jak po ostatnim wlewie.
tylko teraz do wc mam dalej hi hi.
Dla mnie to kompletna abstrakcja pieluchy. Wiec czytam Was odnosnie wozkow, ciuszkow, pieluch jak jakies sci-fi.nenusia lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
JustynaG, pieluch się nie pasuje ani nie gotuje. Prasowania tetra wręcz traci chłonność.
Barbarka, pięknie wyglądasz
Dziewczyny róbcie zdjęcia brzuszków, nie czekajcie do końca. Mi sesje domową miał M zrobić w niedzielę po świętach (38+0), dokładnie w dzień kiedy Młoda postanowiła że jej za ciasno...No trudno może kiedyś jeszcze będę w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 09:14
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Idę leżeć na działce
do potem Mamusie.
-
My właśnie sesję chcemy na koniec maja/ początek czerwca..
Mogłaby już być teraz ale mam dwa powody by przesunąć:
1) pofarbowałam w pn włosy i nie do końca podoba mi się kolor, więc wole nie mieć zdjęć w stylu " Boże co mnie napadło na ten kolor"
2) na koniec maja idziemy na komunie więc zakupie z tej okazji jakąś ładniejszą kieckę
a sesję chcemy żeby nam kolega zrobił taka swojską
Dziewczyny zabieram się za wypraawkę.. w tyg mam się spotkać z kuzynką, więc przekaże mi ciuszki, wtedy sprawdzę co nam brakuje. Właśnie szukam pościeli.
Łóżeczko mamy wybrane, materacyk się dobierze - chcemy piankowy
Więc jeszcze komoda + jakieś półeczki
I kocyk jakiś letni + otulacz ( mam jeden dziergany, jeden z grubym wkładem z minky)
Komplet do wózka podusia płaska + lekka pierzynka jest
Wózek zamówiony.
W przyszłym tyg artykułu aptekowe dla malucha i dla mnie
aaa jeszcze kokon chcę i poduszkę do karmienia
Na ostatni rzut zostawię koszulce do szpitala, pewnie gdzieś na targu kupięRucola, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buko, jeśli 2 lekarzy ma takie samo zdanie to posłuchałabym ich. Jeśli masz obawy, możesz po miesiącu sprawdzić poziom witaminy D czy jest ok. Lekarze dają pewnie takie zalecenia, bo takie są wytyczne PTG.
Ja się bałam zostać na 2000 w Prenatalu w okresie braku słońca, stąd co drugi dzień biorę dodatkowo 2000.pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Wiem, juz mam obcykane co i jak po ostatnim wlewie.
tylko teraz do wc mam dalej hi hi.
Dla mnie to kompletna abstrakcja pieluchy. Wiec czytam Was odnosnie wozkow, ciuszkow, pieluch jak jakies sci-fi. -
Cześć Kochane Dziewczyny
Nadrobiłam, bo jak zwykle jestem do tyłu z czasem, i przede wszystkim zapamiętałam cudowne zdjęcie Barbarki w rzepaku! Kochana, wyglądasz kwitnącoBrzuszek prześliczny
Dziewczyny, strasznie Wam współczuję takich teściowych! Moja w takim razie, jest chyba jakimś wyjątkiem, bo bywa, że jest bardziej troskliwa, niż moja mamaMoże dlatego, że mama ma nas trójkę i nie zawsze ma czas na pierdołki z serii: "a może serniczek Ci zrobić, a może sałateczkę?"
KateHawke, wyglądasz bardzo twarzowo - chociaż Twojej ślicznej buźki nie widać- włoski ideolo! Nie skomentuję opinii mamy, bo jej nie rozumiem...
Karma, Kochana, kciuki za te wlewy z intralipidu. Zrozumiałam, że to kroplówka, więcej nie wiem, ale mam nadzieję, że to nie boli i że zaraz się skończy!
Olik, Kochana, przed Tobą wspaniały czas - kompletowanie wyprawkiAż Ci zazdroszczę, bo ja dostałam większość rzeczy i szkoda mi wydawać pieniędzy na nowe
Masz jeszcze sporo czasu, więc na luzaczku możesz dawkować tę przyjemność
Nenusia, czytałam na kwietniowym i majowym testowaniu o wieściach po najnowszych wizytach. Trzymam mocno kciuki za Dzidziutka, by dał radę wytrzymać do 12-tego tygodnia. Ty jesteś dla mnie wzorem silnej babeczkiJestem pewna, że dasz radę pokonać wroga, bo masz dla kogo walczyć!
A u mnie po staremu - nie wyrabiam się z niczym. Do 8 maja muszę złożyć wniosek o dotację w PUPie; załatwiam milion formalności, żeby otrzymać wpis na listę adwokatów, a w między czasie szukam lokalu na działalność (musimy otworzyć kancelarię w ciągu 1 miesiąca od ślubowania, które jest w lipcu). Dodatkowo wczoraj się podłamałam, bo dostałam jedną recenzję pozytywną, a drugą negatywną i nie opublikują mojego artykułu w czasopiśmie punktowanymOznacza to, że na gwałt powinnam pisać nowy artykuł, bo bez niego nie mogę otworzyć przewodu, a czas mi się niemiłosiernie kurczy. Jakby tego było mało, wczorajszy poranek przywitałam nad porcelaną - połowa 17tego tygodnia - Rucola, moja siostro, czytasz to?
Także przepraszam Was Dziewczyny, że mnie tak mało tutaj, ale czytam Was codziennie (najczęściej na toalecie
).
Buziaki dla każdej z Was!KateHawke, nenusia, Barbarka1984, Rucola lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Malka, Kochana, miałam Ci jeszcze serdecznie pogratulować zdania egzaminu! Świetnie, że masz to już za sobą
Wierzę, że i tę drugą część - przed porodem
- uda Ci się zaliczyć, bo na pewno mądra z Ciebie babeczka!
malka lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Malka, Kochana, miałam Ci jeszcze serdecznie pogratulować zdania egzaminu! Świetnie, że masz to już za sobą
Wierzę, że i tę drugą część - przed porodem
- uda Ci się zaliczyć, bo na pewno mądra z Ciebie babeczka!
Dzięki Emilka, też mam nadzieję, że jakoś się udamyślałam że po tamtej części będę już miała luz a tymczasem dalej siedzę w książkach
ale nie ma co marudzić, trzeba się brać do roboty i później będę miała czas tylko dla małej
Widzę, że u Ciebie urwanie głowy. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się wszytsko pozałatwiać na czas.Emiilka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje przeziębienie ewoluowało...
Nie mam już gorączki za to dalej trochę boli gardło i doszedł katar i kaszel
już nie mam pomysłu czym się leczyć
Zabrałam się dzisiaj za pranie ubranek. Pierwsza pralka wyprana i rozwieszona. Ale dziwnie było wieszać te małe ciuszki na suszarce
-
To ja się pochwalę moim nabytkiem
miałam kupować po połówkowych ale trafiła się okazja więc nie było na co czekać. Używka za tysiaka - Maxi Cosi Mura 4 Plus
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b2e4530ddb6.jpgmalka, Luna1993, Emiilka, Achia, Yoselyn82, Bajkaaa, lamka, blue00, pilik, Flowwer, nenusia, Jeżowa, Lusesita, Kaczorka, Lunaris, Rucola, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:KateHawke mam ten sam zestaw
tylko czarno-czerwony i bez bazy bo nie mam isofixa w aucie. Udało mi się kupić za 550zł
Woow przebiłaś mnieJa do auta będę montować isofix a eMek już ma oryginalnie. Fotelik to Pebble na FamilyFixie. Dodatkowo jeszcze dwa śpiworki, matę z Minky i przewijak dostałam
Nowego nie kupuję bo stwierdziłam, że wydam na coś innego.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
A propo przygotowań to właśnie się zabieram do robienia miejsca w komodzie dla naszego bąka, a raczej jego rzeczy
narazie będziemy wszystko trzymać w naszej sypialni, bo córka tak łatwo miejsca nie odstąpi w swoim pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 12:00
KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Dzień dobry dziewczynki
A propo przygotowań to właśnie się zabieram do robienia miejsca w komodzie dla naszego bąka, a raczej jego rzeczy
narazie będziemy wszystko trzymać w naszej sypialni, bo córka tak łatwo miejsca nie odstąpi w swoim pokoju
Normalnie graciarnia - wszyyystko tam jest. A jeszcze mama mi zamówiła już łóżeczko i komodę dla malucha i nie mam pojęcia gdzie to wcisnę
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Woow przebiłaś mnie
Ja do auta będę montować isofix a eMek już ma oryginalnie. Fotelik to Pebble na FamilyFixie. Dodatkowo jeszcze dwa śpiworki, matę z Minky i przewijak dostałam
Nowego nie kupuję bo stwierdziłam, że wydam na coś innego.
Masz zestaw z bazą dlatego droższy. U mnie ani ja ani emek nie mamy isofixa więc będziemy się męczyć z pasami. Ewentualnie się zastanawiam, bo jest taka baza do przypięcia pasami, wtedy ona już jeździ na stałe a fotelik się tylko na nią wkłada jak na zwykłą bazę. Może się na coś takiego skuszę.