X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki podklad z Ikea pod przescieradlo. Caly czas go stosuje. Chłopcy czesciej przesikuja pieluszki.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "

ibishka, Luna1993, Minie Black, lamka, KateHawke, nenusia, Bajkaaa, Rucola, Emiilka, Jeżowa, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "
    No przecież ona nie będzie z tym wózkiem popylać, więc co jej do tego? Każdy powinien sobie wybrać taki, żeby mu się podobało - przecież to będzie towarzysz na dłuuugo. Ja bym chyba nie wzięła czarnego ani jasnego, bo na takich najbardziej widać, jak się uświni, a ja mam do tego talent

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ibishka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0426c3b1b17b.jpg moja Gabi :)

śliczny Aniołek :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lucia88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    AnnaStesia - a ja w tym miejscu pytam się - gdzie jesteś?!

Lamka - fotel marzenie :) obiecałam sobie, że przy kolejnym dziecku sobie kupię. W obecnym miejscu zamieszkania nie mam gdzie go wstawić :p

A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ja miałam bardzo duży problem z kolorem. Nastawiłam się na błękitny, który wycofali. Nie mogłam się zdecydować i ostatecznie stanęło na czarnym. Nie chciałam szarego który jest wszędzie na ścianach wózkach itd

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jakie jest jakościowo to łóżeczko z woodies.pl poleciła byś? Materac i przewijak też od nich kupowałas?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia88 wrote:
    A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?

Nieeee... Następne tak za 4 lata ;)
    Stwierdziłam, że na 30 urodziny było pierwsze, to na 35 zrobimy sobie drugie :p a jak nas poniesie to może na 40 trzecie? ;)
    A tak serio, to po CC nie chcę za szybko. No i póki co mieszkamy u moich rodziców i nie mamy za bardzo warunków na drugiego bobasa.

Dzisiaj widziałam wózek bliźniaczy i jedna budka była różowa a druga błękitna :) fajnie to wyglądało :)

My dostaliśmy do materaca gratis taki podkład nieprzemakalny. Założyłam go. Ale Alicja i tak w łóżeczku nie śpi :p

Ibishka - Gabi to słodki Pyzolek :)
    A ta kość ogonowa to kiedy się połamała?

My dziś dzień spędziliśmy spacerowo :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d86a45978308.jpg

summer86, blue00, malka, Rucola, lamka, Lunaris, Jadranka, Emiilka, Luna1993, Anna Stesia, pilik, Jeżowa, staraczka1111, Daniela, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, Barbarka1984, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, śliczne jesteście! <3 A Ty promieniejesz :)

Coraz bardziej przekonuję się do powrotu do grzywki ;)

Kaczorka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super wyglądasz :)

A ja dziś byłam u teściów i wyjątkowo miło było, po raz kolejny powtorzyli że dziadki kupują wózek ja im pokazałam jaki chce kupić a oni że taki jak mi się podoba, także myślę że jeszcze z 2 tyg i zapytam czy oni realnie będą się dokładać przy kupnie czy poprostu dadzą nam pieniądze jak Zośka będzie na świecie.

A dziewczyny jak zamawiacie wózek to całość idę płaci przy zamówieniu czy zaliczkę?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak btw Anna Stesia mogłaby się odezwać bo zaczynam się martwić.

A GG też fajnie by było gdyby się odezwała :)

Jednak trzeba ustalić że raz na tydzień dziewczyny się melduja choćby napisać że jest ok, ale żebyśmy się nie martwiły :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - dla własnego zdrowia psychicznego zaczęłam się znów choć trochę malować ;) przy okazji uzupełniłam trochę garderobę i jakoś tak mi lepiej :)
    A grzywkę zrobiłam już po porodzie. W ciąży nie chciałam, bo musiałabym częściej myć a z brzuszkiem było mi ciężko chylać się nad wanną ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - fajnie ze strony teściów, że chcą wózek zafundować :)
    My zamawialiśmy w sklepie i zapłaciliśmy zaliczkę a dopiero kurierowi całą resztę.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Bajka - fajnie ze strony teściów, że chcą wózek zafundować :)
    My zamawialiśmy w sklepie i zapłaciliśmy zaliczkę a dopiero kurierowi całą resztę.
    No oni całości nie dadzą na pewno myślę że około 1000 zł tyle dali innemu dziecku na wózek no chyba że się szarpna bo u nas jest dużo gorsza sytuacja finansowa no ale jeszcze decyzji czy nowy czy używany nie podjęliśmy ale gdyby było na zasadzie zaliczki przy zamówieniu to było by spoko :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, ja większość życia miałam grzywkę i 3 lata temu postanowiłam zapuścić.. jak już zrównała się włosami to mam ochotę do niej wrócić ;) kobiecie nie dogodzisz.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Kaczorka jak będziesz miała chwilę to u mnie można dopisać że będzie Zosia :)

Flowwer, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - jak widać po profilowym - też od dziecka z grzywką :p czasami mi się zdarzało zapuścić, ale nigdy na długo.
    Grzywka chyba trochę odmładza ;)

Bajka - jak mąż w poniedziałek wróci do pracy do odpalę kompa i uzupełnię :)
    A tysiąc zł na wózek to też spoko :) my za naszego Roana daliśmy 1650zł, więc w tym przypadku by to była ponad połowa :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka a Gabrysia do schrupania♡

Kaczorka Luska to modelka jak mama !!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Ibishka i Kaczorka macie piekne córy!!! Ja dzisiejszy dzien spedziłam z rodziną męża. Było całkiem ok choć nie obyło sie bez niepotrzebnych komentarzy, ale ja z założenia olewam takie teksty. Wedlug mnie ktos kto celowo chce sprawić mi przykrość, po prostu cxuje się gorszy więc nawet nie starsm się szukać ripost, tylko przyjmuje takie komentarze z ironicznym uśmiechem. Jak ja dziękuje mojemu emkowi ze nauczyl mnie tego...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super wyglądasz w tej grzywce!

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ