Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "
ibishka, Luna1993, Minie Black, lamka, KateHawke, nenusia, Bajkaaa, Rucola, Emiilka, Jeżowa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "
-
ibishka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0426c3b1b17b.jpg moja Gabi
śliczny AniołekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczorka wrote:AnnaStesia - a ja w tym miejscu pytam się - gdzie jesteś?!
Lamka - fotel marzenieobiecałam sobie, że przy kolejnym dziecku sobie kupię. W obecnym miejscu zamieszkania nie mam gdzie go wstawić :p
A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?
Nieeee... Następne tak za 4 lata
Stwierdziłam, że na 30 urodziny było pierwsze, to na 35 zrobimy sobie drugie :p a jak nas poniesie to może na 40 trzecie?
A tak serio, to po CC nie chcę za szybko. No i póki co mieszkamy u moich rodziców i nie mamy za bardzo warunków na drugiego bobasa.
Dzisiaj widziałam wózek bliźniaczy i jedna budka była różowa a druga błękitnafajnie to wyglądało
My dostaliśmy do materaca gratis taki podkład nieprzemakalny. Założyłam go. Ale Alicja i tak w łóżeczku nie śpi :p
Ibishka - Gabi to słodki Pyzolek
A ta kość ogonowa to kiedy się połamała?
My dziś dzień spędziliśmy spacerowo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d86a45978308.jpgsummer86, blue00, malka, Rucola, lamka, Lunaris, Jadranka, Emiilka, Luna1993, Anna Stesia, pilik, Jeżowa, staraczka1111, Daniela, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, Barbarka1984, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, śliczne jesteście!
A Ty promieniejesz
Coraz bardziej przekonuję się do powrotu do grzywkiKaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka super wyglądasz
A ja dziś byłam u teściów i wyjątkowo miło było, po raz kolejny powtorzyli że dziadki kupują wózek ja im pokazałam jaki chce kupić a oni że taki jak mi się podoba, także myślę że jeszcze z 2 tyg i zapytam czy oni realnie będą się dokładać przy kupnie czy poprostu dadzą nam pieniądze jak Zośka będzie na świecie.
A dziewczyny jak zamawiacie wózek to całość idę płaci przy zamówieniu czy zaliczkę?Kaczorka lubi tę wiadomość
-
A tak btw Anna Stesia mogłaby się odezwać bo zaczynam się martwić.
A GG też fajnie by było gdyby się odezwała
Jednak trzeba ustalić że raz na tydzień dziewczyny się melduja choćby napisać że jest ok, ale żebyśmy się nie martwiłyAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Summer - dla własnego zdrowia psychicznego zaczęłam się znów choć trochę malować
przy okazji uzupełniłam trochę garderobę i jakoś tak mi lepiej
A grzywkę zrobiłam już po porodzie. W ciąży nie chciałam, bo musiałabym częściej myć a z brzuszkiem było mi ciężko chylać się nad wanną -
Kaczorka wrote:Bajka - fajnie ze strony teściów, że chcą wózek zafundować
My zamawialiśmy w sklepie i zapłaciliśmy zaliczkę a dopiero kurierowi całą resztę. -
Kaczorka, ja większość życia miałam grzywkę i 3 lata temu postanowiłam zapuścić.. jak już zrównała się włosami to mam ochotę do niej wrócić
kobiecie nie dogodzisz.
-
Summer - jak widać po profilowym - też od dziecka z grzywką :p czasami mi się zdarzało zapuścić, ale nigdy na długo.
Grzywka chyba trochę odmładza
Bajka - jak mąż w poniedziałek wróci do pracy do odpalę kompa i uzupełnię
A tysiąc zł na wózek to też spokomy za naszego Roana daliśmy 1650zł, więc w tym przypadku by to była ponad połowa
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Ibishka a Gabrysia do schrupania♡
Kaczorka Luska to modelka jak mama !!
Kaczorka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny Ibishka i Kaczorka macie piekne córy!!! Ja dzisiejszy dzien spedziłam z rodziną męża. Było całkiem ok choć nie obyło sie bez niepotrzebnych komentarzy, ale ja z założenia olewam takie teksty. Wedlug mnie ktos kto celowo chce sprawić mi przykrość, po prostu cxuje się gorszy więc nawet nie starsm się szukać ripost, tylko przyjmuje takie komentarze z ironicznym uśmiechem. Jak ja dziękuje mojemu emkowi ze nauczyl mnie tego...
Kaczorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny