X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki podklad z Ikea pod przescieradlo. Caly czas go stosuje. Chłopcy czesciej przesikuja pieluszki.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "

ibishka, Luna1993, Minie Black, lamka, KateHawke, nenusia, Bajkaaa, Rucola, Emiilka, Jeżowa, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Dziewczyny apropo teściowej jesteśmy dzis u mojej. Mówię ze wózek zamówilismy w pt a ona "mam nadziehe, że nie trupi czarny" a ja "no właśnie czarny:) "
    No przecież ona nie będzie z tym wózkiem popylać, więc co jej do tego? Każdy powinien sobie wybrać taki, żeby mu się podobało - przecież to będzie towarzysz na dłuuugo. Ja bym chyba nie wzięła czarnego ani jasnego, bo na takich najbardziej widać, jak się uświni, a ja mam do tego talent

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ibishka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0426c3b1b17b.jpg moja Gabi :)

śliczny Aniołek :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lucia88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    AnnaStesia - a ja w tym miejscu pytam się - gdzie jesteś?!

Lamka - fotel marzenie :) obiecałam sobie, że przy kolejnym dziecku sobie kupię. W obecnym miejscu zamieszkania nie mam gdzie go wstawić :p

A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ja miałam bardzo duży problem z kolorem. Nastawiłam się na błękitny, który wycofali. Nie mogłam się zdecydować i ostatecznie stanęło na czarnym. Nie chciałam szarego który jest wszędzie na ścianach wózkach itd

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jakie jest jakościowo to łóżeczko z woodies.pl poleciła byś? Materac i przewijak też od nich kupowałas?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia88 wrote:
    A no właśnie, już planujecie starania o drugiego maluszka?

Nieeee... Następne tak za 4 lata ;)
    Stwierdziłam, że na 30 urodziny było pierwsze, to na 35 zrobimy sobie drugie :p a jak nas poniesie to może na 40 trzecie? ;)
    A tak serio, to po CC nie chcę za szybko. No i póki co mieszkamy u moich rodziców i nie mamy za bardzo warunków na drugiego bobasa.

Dzisiaj widziałam wózek bliźniaczy i jedna budka była różowa a druga błękitna :) fajnie to wyglądało :)

My dostaliśmy do materaca gratis taki podkład nieprzemakalny. Założyłam go. Ale Alicja i tak w łóżeczku nie śpi :p

Ibishka - Gabi to słodki Pyzolek :)
    A ta kość ogonowa to kiedy się połamała?

My dziś dzień spędziliśmy spacerowo :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d86a45978308.jpg

summer86, blue00, malka, Rucola, lamka, Lunaris, Jadranka, Emiilka, Luna1993, Anna Stesia, pilik, Jeżowa, staraczka1111, Daniela, Czrna 81, Karma88, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, Barbarka1984, JustynaG, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, śliczne jesteście! <3 A Ty promieniejesz :)

Coraz bardziej przekonuję się do powrotu do grzywki ;)

Kaczorka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super wyglądasz :)

A ja dziś byłam u teściów i wyjątkowo miło było, po raz kolejny powtorzyli że dziadki kupują wózek ja im pokazałam jaki chce kupić a oni że taki jak mi się podoba, także myślę że jeszcze z 2 tyg i zapytam czy oni realnie będą się dokładać przy kupnie czy poprostu dadzą nam pieniądze jak Zośka będzie na świecie.

A dziewczyny jak zamawiacie wózek to całość idę płaci przy zamówieniu czy zaliczkę?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak btw Anna Stesia mogłaby się odezwać bo zaczynam się martwić.

A GG też fajnie by było gdyby się odezwała :)

Jednak trzeba ustalić że raz na tydzień dziewczyny się melduja choćby napisać że jest ok, ale żebyśmy się nie martwiły :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - dla własnego zdrowia psychicznego zaczęłam się znów choć trochę malować ;) przy okazji uzupełniłam trochę garderobę i jakoś tak mi lepiej :)
    A grzywkę zrobiłam już po porodzie. W ciąży nie chciałam, bo musiałabym częściej myć a z brzuszkiem było mi ciężko chylać się nad wanną ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - fajnie ze strony teściów, że chcą wózek zafundować :)
    My zamawialiśmy w sklepie i zapłaciliśmy zaliczkę a dopiero kurierowi całą resztę.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Bajka - fajnie ze strony teściów, że chcą wózek zafundować :)
    My zamawialiśmy w sklepie i zapłaciliśmy zaliczkę a dopiero kurierowi całą resztę.
    No oni całości nie dadzą na pewno myślę że około 1000 zł tyle dali innemu dziecku na wózek no chyba że się szarpna bo u nas jest dużo gorsza sytuacja finansowa no ale jeszcze decyzji czy nowy czy używany nie podjęliśmy ale gdyby było na zasadzie zaliczki przy zamówieniu to było by spoko :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, ja większość życia miałam grzywkę i 3 lata temu postanowiłam zapuścić.. jak już zrównała się włosami to mam ochotę do niej wrócić ;) kobiecie nie dogodzisz.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Kaczorka jak będziesz miała chwilę to u mnie można dopisać że będzie Zosia :)

Flowwer, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - jak widać po profilowym - też od dziecka z grzywką :p czasami mi się zdarzało zapuścić, ale nigdy na długo.
    Grzywka chyba trochę odmładza ;)

Bajka - jak mąż w poniedziałek wróci do pracy do odpalę kompa i uzupełnię :)
    A tysiąc zł na wózek to też spoko :) my za naszego Roana daliśmy 1650zł, więc w tym przypadku by to była ponad połowa :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka a Gabrysia do schrupania♡

Kaczorka Luska to modelka jak mama !!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Ibishka i Kaczorka macie piekne córy!!! Ja dzisiejszy dzien spedziłam z rodziną męża. Było całkiem ok choć nie obyło sie bez niepotrzebnych komentarzy, ale ja z założenia olewam takie teksty. Wedlug mnie ktos kto celowo chce sprawić mi przykrość, po prostu cxuje się gorszy więc nawet nie starsm się szukać ripost, tylko przyjmuje takie komentarze z ironicznym uśmiechem. Jak ja dziękuje mojemu emkowi ze nauczyl mnie tego...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka super wyglądasz w tej grzywce!

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ