Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajka trzymam kciuki za tą wizytę!
Pilik duża już Ninkaja też zaczynam wychodzić z założenia że skoro to tylko na trochę to nie potrzebuję wielu bajerów. Laktatora tylko nie mam od kogo wziąć więc ewentualnie kupię nowy i jak się nie przyda to odsprzedam.
-
Hej dziewczyny,
Przepraszam za bezczelne wejście w dyskusję bez zapytania ale szukam otuchy i informacji odnośnie sytuacji w jakiej się znalazłamdostałam cynk od Kate, że znajdują się wśród was przypadki skracajacej się szyjki. Na wczorajszej wizycie u mojej gin okazało się, że skrócila się do 2,8cm. Jutro będę przyjęta do szpitala i prawdopodobnie założą mi szew. Strasznie mnie ta sytuacja przeraża i bardzo się martwię. Czy któraś z Was miała skracajacą się szyjkę na tak wczesnym etapie? Czy któraś z Was ma może założony taki szew? Poratujcie jakimś dobrym słowem, plis
-
Koniczyna ja mialam kolo 18 tyg skrócenie szyjki do 28mm ale lekarz mi kazał tylko sie oszczędzać i ostatnio bylo niecale 40mm więc chyba za dużo nie pomogę.
A propo jedzenie ja wyciągnęłam cale opakowanie śledzi i z 4 kanapki a mam wrażenie ze kolacji nie jadłam..CzterolistnaKoniczyna, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Pilik, Nika super że wszystko jest dobrze po wizytach
Flowerło matko -ja jutro mam krzywą -to może już dziś sobie schabiaka usmażęDobrze że masz już za sobą! Kiedy wyniki? Emek też biedny -powiedz mu że jak dziecko będzie na świecie to martwienie się jest na porządku dziennym
Anna Stesia trochę nie tak napisałam -nie chodziło mi o pasy co o takie hmm "cuś" co się po porodzie zakłada na brzuch i tylko od czasu do czasu-jak masz jakieś wyjście i chcesz ładnie wyglądać. O takie coś:
https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-gorset-wyszczuplajacy-modelujacy/4905?gclid=CjwKCAjwlcXXBRBhEiwApfHGTXT1hqbWAmx3ZvLFEb6a4TAqZV2V6IQWXD5aS8dON917PaMGdKJn6BoC3nAQAvD_BwE
To też nie wskazane? jeśli tak to dobrze wiedzieć!
Ps a tak w ogóle to dopiero co robiłaś pozytywny test-pamiętasz?a zaraz będziesz rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 19:08
Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej dziewczyny,
Przepraszam za bezczelne wejście w dyskusję bez zapytania ale szukam otuchy i informacji odnośnie sytuacji w jakiej się znalazłamdostałam cynk od Kate, że znajdują się wśród was przypadki skracajacej się szyjki. Na wczorajszej wizycie u mojej gin okazało się, że skrócila się do 2,8cm. Jutro będę przyjęta do szpitala i prawdopodobnie założą mi szew. Strasznie mnie ta sytuacja przeraża i bardzo się martwię. Czy któraś z Was miała skracajacą się szyjkę na tak wczesnym etapie? Czy któraś z Was ma może założony taki szew? Poratujcie jakimś dobrym słowem, plis
Chyba dlatego że mam uścisk na nerw kulszowy więc normalne że zapominam o problemie którego nie czuje
Ale głowa do góry
No dziewczyny mi ortopeda powiedział że zastrzyki nie, ewentualnie klasyczny masaż plus basen ale ze mam pessar to już moja decyzja ale mam liczyć się z tym że ból do końca ciąży będzie bo to typowe przy moich problemach z kręgosłupem...CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo wam dziękuję! Mam nadzieję, że u mnie też historia z szyjką będzie tak pozytywna
Trzymam za was wszystkie kciuki i życzę dużo zdrówka;) -
Bajka może nie będzie Cię męczyć do końca...swoją drogą zastanawiam się czy mają na masażu klasycznym stół z dziurą na brzuch
bo jak tu się położyć?
blue00, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, Pilik, Luna piękne dziewczynusie :-*
Nika drugi trymestr już całkiem niedługo!
Jestem mega zadowolona, bo mój mąż przejął się trochę moim gadaniem o wózku i zaczął czytać i wymyślać jaki kupimy.
Też jestem cały czas głodna, a jak przychodzi co do czego to sześciu pierogów nie mogę wcisnąć.Wczoraj miałam fazę na sałatkę grecką.
-
Pilik, Nika, cieszę się, że dobre wieści po wizytach
Ja do kąpieli kupiłam żel do mycia z musteli. Koleżanka pracuje na neonatologii i mówi, że im się te kosmetyki sprawdzają na oddziale.
Ja dzisiaj byłam w pracy pouczyć się trochę "praktycznie". Od 15 do 19 siedziałam przy mikroskopie. Padam! Plecy mnie bolą i nie mam na nic siły już dzisiaj
-
Pilik sliczny maluszek i jak juz fajnie i wyraznie widac
Nika, cieszę się, że dobre wieści po wizycie
Achia piekny maluszek
Amy trzymam kciuki za zdrowe serduszko i nozki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Pilik masz cudna Ninke!!! Rośnie zdrowo jak się patrzy:)
Nika Tobie tezw gratuluje pozytywnych wieści. Też jestem zdania, ze skoro dotrwałaś do 11 tyg to wszystko jest dobrze. NK rosną w ciąży ale skoro lekarz zalecił steryd to pewnie słusznie postępuje.
Edit. myślałam, ze jesteś w 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 06:52
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e94fdad3dc.jpg
Kaczorka, możesz dopisać, że u mnie będzie ZuziaYoselyn82, Rucola, pilik, summer86, Kaczorka, malka, Bajkaaa, Karma88, Anna Stesia, blue00, Flowwer, JustynaG, Lusesita, Emiilka, KateHawke, Phnappy, Daniela, Barbarka1984, E_w_c_i_a, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e94fdad3dc.jpg
Kaczorka, możesz dopisać, że u mnie będzie Zuzia
gratuluje coreczki, slicznaLuna1993 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Bajka może nie będzie Cię męczyć do końca...swoją drogą zastanawiam się czy mają na masażu klasycznym stół z dziurą na brzuch
bo jak tu się położyć?
Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna1993 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e94fdad3dc.jpg
Kaczorka, możesz dopisać, że u mnie będzie ZuziaLuna1993 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
A my z Leo zaraz idziemy się podglądać
czekamy u lekarza, jest spóznienie ale cierpliwie czekamy
pilik, summer86, lamka, Lunaris, Karma88, Anna Stesia, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna cudowna malutka
Rucola miłej wizytyniech się Leo pięknie pokaże!
Malka, ale Ty jesteś dzielna z tą nauką! Podziwiam!
Ja mam duże problemy ze spaniem bo mi drętwieją nogi, biodra bolą i dusi, ratowało mnie obracanie raz na prawo raz na lewo, a dzisiaj mi gin powiedziała że mam nie leżec na prawej stronieNie dość że mała uciska to ma główkę przy prawym biodrze i pępowinę przy niej i mam najlepiej tylko na lewym boku, ewentualnie plecy ale to na pół siedząco bo inaczej nie mogę spać
będę się musiała pilnować
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było a tu tyle wspaniałych wieści
Nika - cieszę się, że jest ok.
Pilik, Luna - śliczne maluszki!
Bajkaaa, przykro mi że niewiele da się zrobić z tym bólem, ale mam nadzieję że masaż przyniesie ulgę.
Rucola kciuki za podglądanie LeoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 20:21
Luna1993 lubi tę wiadomość