Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Kaczorka, fajne są takie łączone imprezy
W lipcu mamy kolejną - 26.07. moje imieniny i rocznica ślubu rodziców :p ,
Jeżowa - super taki wyjazd z mamąteż kiedyś swojej taki prezent zrobiłam. Mega relaks!
summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Mój eMek ma urodziny kilka dni przed terminem porodu Małej, więc może i u nas będą łączone imprezki
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
kurcze, ten 8.08 faktycznie trochę za późno, ale muszę jeszcze w końcu dodzwonić się na Borowską (czy oni może zmienili numer telefonu czy coś do szkoły rodzenia? Bo dzwoniłam kilka razy i nikt nigdy nie odbierał
) i wypytać kiedy oni coś zaczynają... albo ogólnie poszukać jakoś bardziej aktywnie, żeby odnaleźć termin który mi będzie odpowiadał
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Jeżowa jeszcze w Medycznym Centrum Rodzinnym podobno spoko.
Dziękii mają idealny termin
Edit: dobra, zapomniałam, że męża nie ma w lipcu tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 20:54
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u lekarza i nie jest dobrze. Ciąża umiejscowiła się przy ujściu jajowodu. Ponoc jest szansa ze zacznie sie rozwijać w dobra stronę, ale jeśli nie to trzeba będzie przerwać. I mam 5 cm torbiel na jajniku. Następna wizyta dopiero 28.05. Zwariuje do tego czasu
-
Tosia, jeśli cokolwiek będzie Cię mocniej boleć lub pojawi się plamienie, przyspiesz wizytę lub jedź na IP sprawdzić.
Trzymam kciuki aby kropek powędrował do macicy.
U mnie cp była własnie przy ujściu jajowodu do macicy, ale długo jej wykryć nie mogli. Jeśli u Ciebie jest już widoczna to duża szansa że jest w macicy ale blisko jajowodu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Tosia, jeśli cokolwiek będzie Cię mocniej boleć lub pojawi się plamienie, przyspiesz wizytę lub jedź na IP sprawdzić.
Trzymam kciuki aby kropek powędrował do macicy.
U mnie cp była własnie przy ujściu jajowodu do macicy, ale długo jej wykryć nie mogli. Jeśli u Ciebie jest już widoczna to duża szansa że jest w macicy ale blisko jajowodu.
No jest właśnie w macicy ale blisko jajowodu. Niby lekarz mówi ze jest szansa ze będzie wszystko ok ale już oczywiście mam czarne myśli -
Tosia, współczuję nerwów, ale najważniejsze, że jest w macicy. Oby wraz z jej powiększaniem się, zwiększyla się rownież odległość od jajowodu. Będe mocno trzymać kciuki.
Tosia2323, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris kochana też brzuch to może z nerwów tak Ci dzisiaj daje popalić. Odpoczywaj :*
Tosia mocno trzymamy kciuki za kropka, żeby mu się macica spodobała ! Współczuję Ci nerwów, tak jak pisze Summer obserwuj się uważnie :*Tosia2323, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lamka my zaczynamy szkołę we wtorek na Przyjaźni. Prowadził polozna w małych grupach. Polecono mi ją na zajęciach dls ciężarnych :p zresztą bedzie naszą środowiskową. Kilku znajomych u niej było i polecają.. zobaczymy:)
Pasuje mi też bliskość od domu bo mi coraz ciężej wybrać się gdzieś samej. A emek często do wieczora w pracy.
Dziewczyny mam pytanie o żelazo. Biorę od kilku dni..ale jest tragedia. Brzuch się napina po nim, twardnieje. Wczoraj myślałam że mi pęknie. Dodatkowo straszenie wzdymuje.
Jak wezmę popoludniu to do końca dnia ruszyć sie nie mogę. Jak na noc to spina się w nocy... sama nie wiem czy dalej to łykac -
olik321 wrote:Lamka my zaczynamy szkołę we wtorek na Przyjaźni. Prowadził polozna w małych grupach. Polecono mi ją na zajęciach dls ciężarnych :p zresztą bedzie naszą środowiskową. Kilku znajomych u niej było i polecają.. zobaczymy:)
Pasuje mi też bliskość od domu bo mi coraz ciężej wybrać się gdzieś samej. A emek często do wieczora w pracy.
Dziewczyny mam pytanie o żelazo. Biorę od kilku dni..ale jest tragedia. Brzuch się napina po nim, twardnieje. Wczoraj myślałam że mi pęknie. Dodatkowo straszenie wzdymuje.
Jak wezmę popoludniu to do końca dnia ruszyć sie nie mogę. Jak na noc to spina się w nocy... sama nie wiem czy dalej to łykac
A jakie żelazo bierzesz ? Tardyferon na receptę czy jakiejś inne ? -
Dzień dobry dziewczyny
Ja jestem taka zadowolona byłam wczoraj w Ikei i kupiłam co prawda tylko jedna komode dla Zoski ale kupiłam też wanienkenie wiedziałam że mają tam taką fajną i tania
A w smyku kupiłam szczotkę i grzebień też dla małej
Ale powiem wam że mąż mnie tak zaskoczył bo tak oglądał produkty dziecięce w Ikei szok normalnie, on by kupił i ten kosz na pieluchy i jakaś zabawkę hehe no ale ja z tych co wola śmieci mieć w jednym miejscu no i zabawki to wolę już kupować jak będzie taka potrzeba
Aha i zapomniałam kupiłam taka lampkę w kształcie chmurki
No i inne rzeczy do domu które są mi niezbędne hehe jak to zawsze w Ikei
Ja dziś idę na komunie i jak uda się ładne zdjęcie zrobić to wam wstawię jaki mam wielki już brzuch
Miłego dnia życzę
P.s. Moniska ja czekam na te prześcieradła do łóżeczka w biedronce bo mają właśnie byćKateHawke, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Byłam u lekarza i nie jest dobrze. Ciąża umiejscowiła się przy ujściu jajowodu. Ponoc jest szansa ze zacznie sie rozwijać w dobra stronę, ale jeśli nie to trzeba będzie przerwać. I mam 5 cm torbiel na jajniku. Następna wizyta dopiero 28.05. Zwariuje do tego czasu
Lekarze u mnie myśleli, że ciąża nie przetrwa, potem wymyślili, że jest w bliźnie po cc, ale mój upór był taki, że nie zgodziłam się na leki na wywołanie poronienia póki nie będę miała pewności i się okazało, że fasolka ma się dobrze i jest w macicy nie bliźnie tylko na wysokości blizny. Gdyby nie mój upór już byłby koniec. Także spokojnie fasolka trafi tam gdzie powinna, trzymam kciuki :*