Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia- jako, że czaję się na Twój brzuszek (zgodnie z obietnicą
) to jeszcze z dwa tygodnie wytrzymajcie w dwupaku :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Anna Stesia, u Ciebie już maluszek donoszony
ogarniaj co zostało do ogarnięcia i może wychodzić z brzuszka
Też wolałabym urodzić chwilkę przed 40 tygodniem.
Minie, doczytałam na majówkach o co chodzi - jeśli wyjście będzie dla Ciebie wiązało się ze stresem i wiesz, że mąż raczej nie będzie potrafił się upilnować i wrócić przyzwoicie do domu, to ja bym wprost powiedziała, że się nie zgadzam. Ale ja mówię czysto teoretycznie, mój eMek pod tym względem od lat jest niezawodny i potrafi wyczuć granice. Ale gdybym miała się stresować jakimś jego wyjściem/wyjazdem to po prostu bym powiedziała, że nie chcę aby brał w tym udział.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia obstawiam, ze bedziecie przed nami
Choc objawy mamy podobne. U mnie sie organizm oczyszcza od niedzieli. Wczoraj wieczorem skurcze, bolesne ale nieregularne. Dzis juz 2 zaliczone. Tez mamy juz wszystko prawie uszykowane. A torbr do szpitala mam wieksza niz na zagraniczne wakacje
Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Trafiłam do szpitala z plamieniem i zatrzymali mnie jako poronienie zagrażające. Badała mnie inna doktor ale na dwóch różnych usg i nie widzi żeby ciąża była zle umiejscowiona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to super - to znaczy, że jest serduszko!
Pewnie widać pulsowanie, a kształt i wymiary zarodka już niekoniecznie - dużo zależy od sprzętu, niestety, i od lokalizacji ciąży - a Twoja musi być wysoko, jeśli brali przez chwilę pod uwagę, że jest blisko jajowodu -
nick nieaktualny
-
Tosia, jesteś teraz pod opieką, leż, odpoczywaj i postaraj się nie stresować a kropek niech się ładnie wgryza. A my tu wszystkie trzymamy za Was kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny