Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Tosiu mam nadzieje, ze sie ustabilizuje wszystko. Ja mialam w pierwszych tygodniach plamienie z krwawieniem, potem sie uspokoilo. Mam nadzieje, ze sytuacja da sie opanowac.
Lena kciuki za.jutro.
Mnie jakies chorobsko zaczyna rozkladac. W ruch ida domowe metody i apap. Mam nadzieje, ze przejdzie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny ja tak z doskoku więc wybaczcie że nie z osobna do każdej tylko napisze ze trzymam kciuki za każdą na każdym etapie!lena Tosia kciuki!
AnnaStesia jsk się czujesz? Teraz Ty?
Karma ze sposobów na przeziębienie ja polecam też herbatę z lipy z sokiem malinowym i mleko z czosnkiem, miodem i masłem. Mi dwukrotnie szybko pomogło, może i na Ciebie zadziała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 04:53
Karma88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Tosia dobrze, że jesteś pod opieką, trzymamy kciuki !
Kochane ja trochę egoistycznie błagam o kciuki na jutro rano, po obchodzie będę miała badanie i decyzję co dalej z nami, mam nadzieję, że zasnę choć na chwilę...
Mam nadzieję, że dla Ciebie to też noc i smacznie sobie śpisz.
A w ogóle to wiesz - byłam o ok 3 dni starsza od Twojego malucha jak się urodziłam. Taki mój pierwszy spontan - wszystko pięknie, mama się zbiera do kościółka, a tu skurcze i jazda do szpitala. W szpitalu kazali się mamie odsikać przed badaniem i prawie mnie urodziła w łazience - gładko poszło z takim maluchemI wiesz, jestem dorodną, zdrową babą - poza niepłodnością nic mi nie dolega. Także jak dla mnie to tak czy siak jesteś już po bezpiecznej stronie! Staraj się nie martwić i powodzenia na obchodzie!
summer86, Lena21, pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja też od rana trzymam kciuki za Was.
Wczoraj cały dzień z rodziną, dziś też tak będzie ale póki wszyscy śpią OF jest mój
Lenka-trzymaj się dzielnie
Tosia- mam nadzieję, ze plamienia ustąpią i szybko wrócisz do domu.
Ibishka a jak Ty się czujesz? Jak Gabi? -
Ibishka dziekuje za rade :-* opowiadaj jak relacje z Gabi?
Lena i ja od rana zaciskam za Ciebie kciuki.
Chorobsko przez noc bardziej sie nie rozwinelo. Wieczorem apap, mleko z miodem, czosnkiem i maslem i herbata z imbirem.
Dzis powtorka z mlekiem, zrobie chyba jeszcze syrop z cebuli. Bleah.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, obyś przegoniła szybko choróbsko.
Lena, czekamy na wieści!
Ibishka, napisz co u Was
Życzę wszystkim miłej i spokojnej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 07:51
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie.
Lena jak dzisiaj?
Sammer Tobie również życzę przyjemnej niedzieli.
Luna wszystkiego najlepszego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 09:32
Luna1993 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, dziękuję
wybieramy się dziś na komunię, na szczęście wcisnęłam się w jakąś sukienkę
Jak Ty się czujesz? Z brzuchem i twardnieniami już się uspokoiło? -
Lena kciuki. Wiem, że nie chcesz zostać w szpitalu, ale mam nadzieję, ze lekarze podejmą taka decyzję jaka będzie dla Was najlepsza. Oby było już wszytsko w porzadku i zebys mogła niedzielny obiad zjeść w domu
U nas piękna pogoda dzisiaj. Muszę mesa wyciągnąć na jakąś wilycieczke, macie jakieś pomysły nigdzie można by pojechać na Śląsku?
-
Karma zdrówka!
Luna a dla Ciebie sto lat, sto lat i spełnienia wszelkich marzeńLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna - sto lat!
Lena - kciuki za dobre wieści z obchodu
Tosia - mam nadzieję, że to plamienie to taki straszak. Z tego co widzę to zdarzają się dość często i z reguły nic złego się nie dzieje. Będzie dobrze
U nas dziś też słoneczniena obiadek mamy zaplanowanego grilla
Luna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, dziękuję
wybieramy się dziś na komunię, na szczęście wcisnęłam się w jakąś sukienkę
Jak Ty się czujesz? Z brzuchem i twardnieniami już się uspokoiło?
Brzuch dalej twardnieje ale gin uspokoił mnie że wszystko w porzadku i może się tak dziać. Macice mam b.wysoko a szyjka twarda o b.dobrze trzyma.
No i tylko przytyłam 3-3,5 kg jak tak dalej pójdzie to max 6 kg. Oczywiście zaalarmowałam u mojego dr i uspokoił mnie że dziecko rosnie jak na drozdzach, większe od OM to tylko się cieszyć że nie mam nadprogramowych kg.
summer86, lamka, blue00, ibishka, Kaczorka, StaraczkaNika, Jeżowa, Jadranka, Barbarka1984, Luna1993, malka, KateHawke, Isaura81, Lena21, Bajkaaa, JustynaG, Lusesita, Anna Stesia, KateKum, Millvaa, emi2016, Lunaris, Aga9090, Yoselyn82, Czrna 81, Emiilka, Cccierpliwa, beatka_c lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ojej człowiek godzinkę pójdzie odespac nockę a tu tyle postów
U nas bardzo dobrze. Mała jest śliczna i kochana. Katarek po malu odpuszcza, choć jeszcze czasem ja po męczy. Śpi różnie bywa że cała noc pobudki bo 3 h tylko ale bywa że co godzinę się budzi. Dziś np brzuszek ja bolał przez wredna kupę więc miałyśmy trochę czasu dla siebie od 4 do 7ale uważam że jak na początki i te wszystkie kolkowe historie znajomych to u nas nie jest najgorzej
mała jest typem pieszczocha. Lubi spać w objęciach mamy, najlepiej na mamie z buzia przytulona do cycka
robi cudowne minki, w aucie Zasypia zanim z garażu wyjedziemy i super się jej śpi przy hałasie więc nie trzeba chodzic na palcach. Karmimy się piersią, w czwartek miała już 3600g:)cały czas się siebie uczymy i co już myślę że już się nauczyłam to pojawia się coś nowego. Ale jedno czego się już nauczyłam to czerpać radość i z tych lepszych i z tych gorszych chwi!
A tak wygląda mój milionek:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62fb6f282979.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f73d63e96ce.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e41881b84c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69bf5412f601.jpg
blue00, Karma88, summer86, Kaczorka, StaraczkaNika, Jeżowa, Jadranka, Barbarka1984, olik321, malka, KateHawke, pilik, Flowwer, Lena21, moniśka..., Bajkaaa, Lusesita, Minie Black, Anna Stesia, Lunaris, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane tak na szybko idziemy do domu obstawieni lekami i z całkowitym nakazem leżenia. Czekam na męża, z całego serca Wam dziękuje za tyle wsparcia
jak dotrę do domu to nadrobię i napisze co i jak
Dobrze, że był dziś mój lekarzblue00, ibishka, Kaczorka, StaraczkaNika, Jeżowa, lamka, malka, Karma88, KateHawke, pilik, Flowwer, Bajkaaa, JustynaG, Lusesita, Anna Stesia, Lunaris, Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość