X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - widzę, że i u Ciebie rodzeństwo nie bardzo myśli o innych.
    Ale powiem Ci, że poradzicie sobie sami i później przynajmniej będziesz miała z tego satysfakcję :)

summer86, pilik lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo wyglądasz jak modelka i tylko plus 3kg zazdroszczę :)

Blu juz brzuszek ciążowy widać.

Lena oczywiście bardzo się cieszę ze jesteś juz w domu.

Summer pewnie Ci przykro i to zrozumiałe ... ale w rodzinie są czasami takie dziwne sytuacje. Głowa do góry napewno sobie poradzicie z mężem.

My dziś znowu puchniemy... teraz 4kg więcej niz rano chociaz nie jadłam jakos duzo. Kostek nie widać

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, 4 kg w trakcie doby? Kurcze, strasznie współczuję, bo musi to być męczące :(

Dziewczyny, dzięki za dobre słowo <3 wiem, że sobie poradzimy, bo zawsze głównie tylko na siebie mogliśmy liczyć, ale jest mi zwyczajnie przykro plus pewnie hormony robią swoje i przejaskrawiają odbiór sytuacji ;)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik też strasznie współczuję, może spróbuj sobie zaparzyć pokrzywę?

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję właśnie melise chyba tez działa moczopednie.
    Dla mnie właśnie w ciąży to puchnięcie jest najgorsze. Brzuch ok, szyjka ok, nawet to ze ciężar ok. Ale jak puchne to czuje się taka do niczego. Zaraz mam lenia nic mi nie pasuje i marudzę. Emek ma przerabane:p

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer pewnie, że sobie poradzicie :) ale doskonale rozumiem że przykro :/

Blue super wyglądasz :)

Dziewczyny !!! Dostałam najpiękniejszy prezent na urodziny ! POCZUŁAM PIERWSZEGO KOPNIAKA <3 emek też przyłożył rękę i czuł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 20:37

blue00, Achia, lamka, olik321, summer86, Tosia2323, Kaczorka, Jeżowa, Bajkaaa, Millvaa, Lena21, Minie Black, KateHawke, Yoselyn82, Flowwer, Barbarka1984, Emiilka, Cccierpliwa, Lunaris, pilik, Rucola, malka, JuicyB lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwspanialsze uczucie Luna :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer kurcze przykra sprawa. Też byłoby mi zle gdyby rodzice się tak zachowali.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik a jak z ciśnieniem u Ciebie i co lekarz na to puchnięcie?
    Wyniki moczu masz ok?

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - rok temu dostałam dokładnie taki sam prezent :)
    Ach te dzieciątka - kochane takie <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciśnienie jeśli juz to mam za niskie. Do lekarza ide 22 to zgłoszę. Jak nie ma upałów to nie puchnę.
    Mocz tez będę robic w tym tyg.
    Lusesita szczerze to myślałam że takie puchnięcie w ciąży jest normalne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 20:57

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Olik nie zazdroszczę tego puchniecia :( mam nadzieję że nie będziesz tak miała do porodu,

Summer przykre to jest ale nic z tym nie zrobisz niestety :(

Lena życzę Ci by te tygodnie szybko Ci minęły i byś dała radę donosic ciąże :)

Flowwer już wiem czemu masz taki nick :) taki piękny kwiatuszek z ciebie :)

Kurcze ja wam powiem że wczoraj mąż w nocy malował u Zoski sufit a dziś chciał ściany i trochę odparzylo nam gładzi więc ie mógł skończyć bo trzeba malować ponownie ale najgorsze jest to że jak chciał mi skręcić komode to coś mu się w plecach stało między lopatkami i taki obolaly do pracy poszedł, mówiłam mu żeby mi nie zazdroscil bólu to on powiedział że skoro w ciąży razem chodzimy to i musi nas boleć...

A co do roboty w niedziele to wiem że różnie ludzie na to patrzą ale uwierzcie mi mój mąż mało jest w domu z wielu względów i żebym ja była zadowolona to w końcu chciał ten pokój zrobić to wyszło jak wyszło... Ale nie powiem bo już się cieszę że lada moment będę miała już namiastkę pokoju :)

Lena21, Flowwer lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik pytam bo w pierwszej ciazy ztobilo mi się zatrucie ciążowe.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wszystkiego najlepszego!!!!

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik współczuje opuchlizny :/

Summer wiem, że Ci przykro. Trochę tez tak mam - kocham moja mame nad życie i bardzo dużo mi teraz w ciąży pomaga, ale tez sugeruje czasami, że przy Franiu już nie będzie miała tyle czasu - wiem, że jak dzieci mojej siostry były make to była 8 lat młodsza i tata był sprawny przed udarem, ale do tej pory nigdy jej nie odmówiła. Nawet jeśli ma swoje plany zawsze je zmienia na każde ich zawołanie i przykro mi, że mi potrafi tak powiedzieć a im nie. Damy sobie radę ;)

Luna to cudny prezent - u mnie nadal każdy ruch powoduje uśmiech <3

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od którego tyg ruchy dziecka powinny być cały czas? Bo ja to mam mega różnie te ruchy np teraz leżę i młoda się malutko rusza tak raczej musniecie niż kopanie a w ciągu dnia bardziej ale też nie jakoś mega super

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ale czad :)
    ja się trochę martwię bo boli mnie brzuch jak na @ i mam wrażenie jakbym właśnie zaraz miała tą @ dostać... eh czy 2 trymestr też jest taki stresujący??

• olik321 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Olik pytam bo w pierwszej ciazy ztobilo mi się zatrucie ciążowe.
    A jakie są objawy takiego zatrucia?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka u nas też nie ma regularnych ruchów. Są stałe pory lub reakcje na kawę czy słodkie. Ale cały czas nie wierzga.

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Luna ale czad :)
    ja się trochę martwię bo boli mnie brzuch jak na @ i mam wrażenie jakbym właśnie zaraz miała tą @ dostać... eh czy 2 trymestr też jest taki stresujący??
    Ja to nawet takie bóle koło 10tc miałam także tak chyba jest w 1 trymestrze a drugi to u mnie jest kiepski ale fizycznie dla mnie ale stresu jest 3/4 mniej no chyba że coś się dzieje z szyjka ale zakładamy że u ciebie będzie wszystko dobrze także za miesiąc już będzie mniej stresu :)

Olik u mnie jako tako stałych pór nie ma ona robi jak chce czyżby Zosia samosia? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 21:59

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ