Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, Jeżowa i Tarzan - mocne kciuki trzymane są za Was również w Krakowie!
Karma- gratuluję! 15 mm człowieczka to już brzmi dumnie i poważnie
Anna Stesia - o gbs poczytałam teraz jak napisałaś, że się martwisz... Statystyki zapewne też już czytałaś, więc myśl Kochana pozytywnie i pamiętaj, że jednak większość Maluchów udaje się wybronić przed zakażeniem!Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Olik i Flo stopień zaawansowania Waszych ciąż bardzo do mnie przemawia w kwestii upływu czasu, bo jakoś przy Waszych pozytywnych testach/betach zaczynałam na forum
cudownie się patrzy na to, jak daleko już jesteście
Reset Wrocław dziękuję i pozdrawia Krakówwidziałam na testerkach, że u Ciebie w tym miesiącu nici... bardzo mi przykro. Naprawdę niezmiernie Wam tam wszystkich kibicuję, ale zazwyczaj nie nadążam pisać, choć czytam każdy wpis.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lamcia KCIUKASY! dla Ciebie i Tarzanka
Karma ale cudne zdjęciemaleństwo zadomowiło się na dobre
Jeżowa wieczorem kciuki dla Ciebie.
Emilka jak minęła noc?
Ja wczoraj odpadłam o 20.30 pod kocykiem! Obudziłam się przed 23 żeby tylko do łóżka się przełożyć. Mam nadzieję że teraz się naśpię na zapasJeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Olik samopoczucie mam w miarę ok jeszcze te 2 mies dadzą nam po kościach
ociężała jestem ale najszczesliwsza i delektuje się każdym dniem bo prawdopodobnie drugi raz takiego stanu nie zaznam.
Mam brać no- spe bo brzuch non stop twardy i dostałam ochrzan od położnej, jak twierdzi dziecku jest nie wygodnie.
W przyszłym tygodniu mam dostać immunoglobuline d.olik321 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lamka ja też ja też trzymam kciuki! ❤
W sumie to trzymam za wszystkie kciuki
A tesciowe to temat rzeka hehe i nie wyobrażam sobie żeby moja mi tu przyszła sprzątać ale może dlatego że mam 3 siostry i mamę obok siebie a na dodatek mam koleżanki które wolałabym żeby pomogły ale zdaje sobie sprawę że czasem wyjścia nie ma
A u mnie laskimąż mi skręcił łóżeczko jest bardziej niż piękne ❤️❤️
Teraz czekam zaraz wróci z kolegą i będą ponownie malować pokój żebym dziś już mogła tam sobie sprzątać, co prawda listew jeszcze nie będzie ale trudno na to poczekampilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ Tarzaniątkiem wszystko ok, jest duże i piękne, wg usg 11+4, około 48mm, prawie tydzień wyprzedza. Napiszę więcej jak wrócę ze szpitala
Lunaris, Jeżowa, reset, olik321, Flowwer, summer86, Lena21, blue00, Achia, Luna1993, Kaczorka, Karma88, Bajkaaa, KateHawke, Phnappy, Emiilka, agulineczka, Barbarka1984, Tosia2323, Lusesita, malka, Yoselyn82, Anna Stesia, Siwulec, JustynaG, Angelika83, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:A u mnie laski
mąż mi skręcił łóżeczko jest bardziej niż piękne ❤️❤️
Pokażesz?
Lamciu 48mm szczęścia.Wracaj spokojnie i dawaj znać w wolnej chwili.
super wiadomość.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka to teraz drugi kciuk dla Tatusia
-
Bajkaaa wrote:Lamka ja też ja też trzymam kciuki! ❤
W sumie to trzymam za wszystkie kciuki
A tesciowe to temat rzeka hehe i nie wyobrażam sobie żeby moja mi tu przyszła sprzątać ale może dlatego że mam 3 siostry i mamę obok siebie a na dodatek mam koleżanki które wolałabym żeby pomogły ale zdaje sobie sprawę że czasem wyjścia nie ma
A u mnie laskimąż mi skręcił łóżeczko jest bardziej niż piękne ❤️❤️
Teraz czekam zaraz wróci z kolegą i będą ponownie malować pokój żebym dziś już mogła tam sobie sprzątać, co prawda listew jeszcze nie będzie ale trudno na to poczekam
U mnie mój mąż naciskał żeby ją zaangażować, nie dlatego żeby był jakimś wielkim jej fanem w naszym domu - po prostu (w sumie rozsądnie) stwierdził że tylko ona siedzi w domu, wiecznie narzeka że się nudzi i ciagle opowiada jak to kocha sprzątać. Moja siostra wczoraj przyjechała po pracy choć była wymęczona i ma tez w domu do ogarnięcia dwójkę dzieci i męża, a moja mama tak bardzo nam pomaga przez całą ciąże, że już naprawdę nie mam serca jej o nic dodatkowo prosić - bez niej bysmy zginęli, przyjaciółki się oferowały, ake wszystkie chodzą do pracy i mają swoje problemy - po za tym zdecydowanie są wspaniałe i je uwielbiam, ale porządki to nie ich najmocniejsza stronatak wiec została mi ona... już słyszę jak śpiewa, biegając po moim salonie - chyba wstanę melisę zaparzyć
dobrze, że teść jest z nią, bo jak zaczęła cis tam gadać gdzie coś przestawić to ja szybko sprowadził na ziemię, że ma sprzątać a nie przestawiać
-
lamka wrote:Z Tarzaniątkiem wszystko ok, jest duże i piękne, wg usg 11+4, około 48mm, prawie tydzień wyprzedza. Napiszę więcej jak wrócę ze szpitala
lamka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lena z jednej strony współczuję! ...a z drugiej- jak skończy u Ciebie to niech wpada do mnie!
Tak mi się ciężko zmobilizować do czegokolwiek! Jak pracowałam to zawsze coś tam się ogarnęło a im więcej wolnego tym bardziej mi się nie chce bo przecież jest czas... zrobi się potem... a potem to będzie 2 dzieci i brak czasu na cokolwiek!
Żeby się zmusić oglądam codziennie powtórki z "perfekcyjnej" i sprzątam potem jedną część mieszkania. Zawsze to cośKateHawke lubi tę wiadomość
-
Olik - GBS po skończonym 36tc
Karma i Lamka - super dzidziulki rosną!
Lena - dobrze, że masz wokół siebie tyle osób, które chcą Ci pomóca zobacz jak teściową uszczęśliwiasz :p
My dziś kończymy 7 miesięcy
A od kilku nocy Aluśce włącza się szwendaczka i budzi się w okolicach 2-3 i łazi po łóżku i gada. A ja muszę pilnować, żeby głową w ścianę nie przydzwoniła lub nie zasnęła z nosem w poduszcesummer86, Karma88, olik321, KateHawke, Jeżowa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kaczorka- 7 miesięcy! ponad pół macierzyńskiego za Tobą! ale to leci...
-
nick nieaktualnyDziękuję
A tutaj stopklatka z nagrania usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27876f6caf1e.jpg
Tarzan jeszcze na stole, czekam na niego.
Karma piękny dzidziuńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 09:36
olik321, KateHawke, Lunaris, Karma88, Jeżowa, Flowwer, agulineczka, Barbarka1984, Lena21, blue00, Kaczorka, Lusesita, Yoselyn82, Anna Stesia, MamaFabianka, Siwulec, JustynaG, Angelika83, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka, Karma - cudowne maluszki, cieszę się że wszystko ok
Lena, ja już jestem w takie desperacji, że gdyby ktoś mi zaproponował ogarnięcie chałupy to chyba nawet głupie gadanie bym wytrzymałaniestety u nas w otoczeniu mało kto jest domyślny.. ale oby do 37 tygodnia i ruszę z wielkim sprzątaniem
Jedyna osoba która się interesuje to babcia eMka, ale wiadomo, że ze względu na wiek jej nie angażujemy, ale jest kochana i kilka razy zrobiła dla nas pierogi i gołąbki.
Flowwer, III trymestr!Jakoś wtedy czas zaczyna jeszcze szybciej lecieć.
Agulineczka, witamy w II trymestrze. Jesteś już troszkę spokojniejsza?
Reset, tak się cieszę, że tu do nas zaglądaszprzykro mi bardzo, że z tego cyklu nici, ale ważne że jest plan i trzymam kciuki aby w kolejnym urosło piękne jajco i równie piękne endo!
Yose, odpoczęliście już troszkę?Mi się tak marzą wczasy, że od dwóch dni śni mi się morze i nasza ulubiona miejscówka..
KateHawke lubi tę wiadomość