X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Anna Stesia, cieszę się że dziś już lepiej z nastawieniem :)

U mnie tak często :-D Łapię chwilowy dołek, ale potem wszystko sobie układam w łepetynce i świat na nowo wygląda na przyjazny. A w tym układaniu naprawdę mi bardzo pomogłyście <3

Dziś na pociechę oglądałam sobie taki filmik:
    https://www.youtube.com/watch?v=tDiI1OIDO5I
    Mam nadzieję, że jednak urodzę w szpitalu, nie w aucie :-D Czego i Wam życzę!

summer86 lubi tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, w takim razie za Ciebie też będę trzymać kciuki w poniedziałek. Jedną ręką dla KateHawke, drugą dla Ciebie

KateHawke lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia ładna mi pociecha :) dobrze ze ja do szpitala mam 3 min autem ale teraz jak zobaczyłam ten filmik to młoda mi szaleje hehe dobrze ze tego nie widzi bo by jej się jeszcze spodobało tak na szybko się rodzic hehe

No i cieszę się że humor wrócił <3

Anna Stesia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, ja mam nosicielstwo o czym wiem tylko dlatego, że do ivf musiałam robić posiewy i w końcu wyszło, że to nie infekcja, a właśnie nosicielstwo. Też mnie to przerazilo jak poczytałam w necie z czym to się wiąże i już jakiś czas temu pytałam o to swoją gin. W ogóle się tym nie przejęła, więc uznaje to za dobry znak, że nie jest to takie straszne jak mówi dr google

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Macie piękne pokoiki dla swoich maluszków. Naprawdę cudownie to wygląda!

AnnaStasia, dobrze, że masz już lepszy humor :) Też po Twoim wpisie czytałam post u mamyginekolog bo nie za bardzo wiedziałam o co chodzi.
    W gruncie rzeczy, chyba na to nie mamy wpływu (tak jak na konflikt serologiczny, jak u mnie). Ale medycyna jest przygotowana na takie przypadki :)

To jak tam dziewczyny? Wszystkie czekają na Dzień Matki z rozpakowaniem?

Aniu1003, jak samopoczucie? Co tam u Ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 08:28

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Wczoraj zaliczyłam kolejny zgon o 20.30 :P ale przynajmniej noc przespałam całą!

Never lose hope zrobisz majątek na tym! śliczny ten kokon- już mnie się mój nie podoba teraz :D

Barbarka Twoje żółwiki też słodkie i oryginalne :) tylko ułożyć tam dzieciątko <3

Jeżowa cudny mały człowiek <3 jak ja bym już chciała zobaczyć swojego! Kończy się pierwszy trymestr a ja mam tylko zdjęcie jajka do albumu :(

Jeżowa, never_lose_hope lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :) czy w całej Polsce tak pochmurno i deszczowo jak we Wrocławiu? Normalnie bym pewnie narzekała na brak słońca, ale teraz ciągle mi gorąco to cieszę się jakąś normalną temperaturą :D życzę wszystkim miłego dnia!

Ach, jeśli ktoś dzisiaj wizytuje o czym jak widać zapomniałam to proszę o przypomnienie i trzymam kciuki <3

Edit:
    Lunaris nie wiem jak ja bym psychicznie zniosła braku usg w I trymestrze... ja miałam chyba z 5 lub 6 :O mam nadzieję, że Ty też niedługo doczekasz się pierwszego porządnego zdjęcia do albumu <3

Never lose hope zapomniałam napisać, że absolutnie genialny kokon! Gratuluję zdolności, ja podobnie jak Anna Stesia umiem przyszyć guzik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 08:52

Lunaris, never_lose_hope lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mialam piękny sen. Śniło mi się moje maleństwo! Nie miał jeszcze imienia ale to był chłopczyk :))
    I karmiłam go piersią i było to takie super:)

Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, never_lose_hope, lamka, Karma88, Emiilka, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale zapomnialam życzyć miłego dnia i kciuki za wszystkie wizyty :)

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa u mnie też leje na całego, ale ja po tych tabletkach średnio to znoszę szczerze mówiąc. Za to spanie miałam świetne, pierwszy raz po szpitalu nie obudziłam się o 5 :)

Sylwia piękny kokon <3 pamietam Cię dobrze i ciagle trzymam kciuki za telefon, jesteś suoer dzielna babka i będziesz świetna mamą :)

Achia takie sny są wspaniałe, od razu człowiek ma lepszy humor od rana

Nasz pokoik na razie ma tylko wszystko wstawione tak na surowo, jak będzie lepiej z brzuchem i dodam trochę drobiazgów to Wam się pochwale ;)

never_lose_hope, Karma88 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.

U nas też pochmurnie i mokro, ale przyznam że w obecnym stanie taka pogoda bardzo mi odpowiada ;) jak sprawdzam prognozę to temp. powyżej 23 stopni mnie przeraża.

Sylwia, piękny kokon! Ale dziewczyny macie talent z tym szyciem, wstyd się przyznać ale ja nigdy maszyny do szycia nawet nie użyłam, co najwyżej zaszyję coś ręcznie lub guzik przyszyję.

Ciekawe co u Emi i jej córeczki, dawno do nas nie zaglądała.

Ania, dołączam do pytania Justyny - jak się czujesz?

never_lose_hope, Rucola lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem też ciekawa co słychać u Aiwlys jak sobie radzisz? jak nas czytasz czasem to daj znać ;) i jeszcze Mai dawno nie widziałam. Zakładam że dziewczyny zajęte -dziećmi lub przygotowaniami do narodzin. Inna też wsiąkła w chłopaków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:33

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia śliczny kokonik.

Ja za to nie lubię takiej pogody, od razu mi słabo i nie mogę wstać z łóżka, głowa mnie boli... Sunia mnie dzisiaj obudziła o 6.00 i zwymiotowała i poszła z powrotem spać, a ja już nie mogłam zasnąć. :-/

Muszę jakąś kawę wypić bo nie ogarnę, a Tarzan wychodzi o 14.00 i muszę jeszcze posprzątać ciut i może jakieś jedzenie ugotować. Mam botwinkę świeżą. :-D

Lunaris, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziś botwinka :) i młode ziemniaczki + mielone -sztuk 4 plus 3/4 bo kot się dobrał :P

lamka, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :)
    U mnie też beznadziejna pogoda nic się robić nie chce, a muszę do biedronki pojechać po to prześcieradło do łóżeczka ale jak sobie pomyślę że trzeba wychodzić na to zimno to mi się odechciewa, może kawę jakąś wypije i będzie lepiej?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka po kawie zawsze jest lepiej :D

Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pada ale jest ciepło.
    Bajka ja ma odwrotnie- wolę w taką pogodę wyjść, zakupy zrobić niż jak jest słońce i powyżej 20stopni. Także ja dziś odżyję- jak roślinka :p
    A ja nadal nie mogę pić kawy. Odrzuca mnie. Na mieście taką z ekspresu jeszcze to wypije ale w domu? Rozpuszczalna?oj nie. A piłam po 2,3 przed ciążą :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek ma się dobrze,pięknie się ruszał i wzrost ma 6.34 cm.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28fa67f77737.jpg

Jeżowa, Achia, summer86, Bajkaaa, Lunaris, olik321, lamka, Lusesita, Kaczorka, Karma88, Emiilka, JustynaG, Lena21, KateHawke, Rucola, malka, Phnappy, Angelika83, pilik, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue cudownie! :) super zdjęcie w ogóle, tak sobie siedzi :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue fantastycznie! :) Super zdjęcie na dodatek :)

‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ