Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Anna Stesia, cieszę się że dziś już lepiej z nastawieniem
U mnie tak częstoŁapię chwilowy dołek, ale potem wszystko sobie układam w łepetynce i świat na nowo wygląda na przyjazny. A w tym układaniu naprawdę mi bardzo pomogłyście
Dziś na pociechę oglądałam sobie taki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=tDiI1OIDO5I
Mam nadzieję, że jednak urodzę w szpitalu, nie w aucieCzego i Wam życzę!
summer86 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia ładna mi pociecha
dobrze ze ja do szpitala mam 3 min autem ale teraz jak zobaczyłam ten filmik to młoda mi szaleje hehe dobrze ze tego nie widzi bo by jej się jeszcze spodobało tak na szybko się rodzic hehe
No i cieszę się że humor wróciłAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia, ja mam nosicielstwo o czym wiem tylko dlatego, że do ivf musiałam robić posiewy i w końcu wyszło, że to nie infekcja, a właśnie nosicielstwo. Też mnie to przerazilo jak poczytałam w necie z czym to się wiąże i już jakiś czas temu pytałam o to swoją gin. W ogóle się tym nie przejęła, więc uznaje to za dobry znak, że nie jest to takie straszne jak mówi dr google
-
Cześć dziewczyny,
Macie piękne pokoiki dla swoich maluszków. Naprawdę cudownie to wygląda!
AnnaStasia, dobrze, że masz już lepszy humorTeż po Twoim wpisie czytałam post u mamyginekolog bo nie za bardzo wiedziałam o co chodzi.
W gruncie rzeczy, chyba na to nie mamy wpływu (tak jak na konflikt serologiczny, jak u mnie). Ale medycyna jest przygotowana na takie przypadki
To jak tam dziewczyny? Wszystkie czekają na Dzień Matki z rozpakowaniem?
Aniu1003, jak samopoczucie? Co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 08:28
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Wczoraj zaliczyłam kolejny zgon o 20.30ale przynajmniej noc przespałam całą!
Never lose hope zrobisz majątek na tym! śliczny ten kokon- już mnie się mój nie podoba teraz
Barbarka Twoje żółwiki też słodkie i oryginalnetylko ułożyć tam dzieciątko
Jeżowa cudny mały człowiekjak ja bym już chciała zobaczyć swojego! Kończy się pierwszy trymestr a ja mam tylko zdjęcie jajka do albumu
Jeżowa, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
czy w całej Polsce tak pochmurno i deszczowo jak we Wrocławiu? Normalnie bym pewnie narzekała na brak słońca, ale teraz ciągle mi gorąco to cieszę się jakąś normalną temperaturą
życzę wszystkim miłego dnia!
Ach, jeśli ktoś dzisiaj wizytuje o czym jak widać zapomniałam to proszę o przypomnienie i trzymam kciuki
Edit:
Lunaris nie wiem jak ja bym psychicznie zniosła braku usg w I trymestrze... ja miałam chyba z 5 lub 6mam nadzieję, że Ty też niedługo doczekasz się pierwszego porządnego zdjęcia do albumu
Never lose hope zapomniałam napisać, że absolutnie genialny kokon! Gratuluję zdolności, ja podobnie jak Anna Stesia umiem przyszyć guzikWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 08:52
Lunaris, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż mialam piękny sen. Śniło mi się moje maleństwo! Nie miał jeszcze imienia ale to był chłopczyk
)
I karmiłam go piersią i było to takie super:)Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, never_lose_hope, lamka, Karma88, Emiilka, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa u mnie też leje na całego, ale ja po tych tabletkach średnio to znoszę szczerze mówiąc. Za to spanie miałam świetne, pierwszy raz po szpitalu nie obudziłam się o 5
Sylwia piękny kokonpamietam Cię dobrze i ciagle trzymam kciuki za telefon, jesteś suoer dzielna babka i będziesz świetna mamą
Achia takie sny są wspaniałe, od razu człowiek ma lepszy humor od rana
Nasz pokoik na razie ma tylko wszystko wstawione tak na surowo, jak będzie lepiej z brzuchem i dodam trochę drobiazgów to Wam się pochwalenever_lose_hope, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny.
U nas też pochmurnie i mokro, ale przyznam że w obecnym stanie taka pogoda bardzo mi odpowiadajak sprawdzam prognozę to temp. powyżej 23 stopni mnie przeraża.
Sylwia, piękny kokon! Ale dziewczyny macie talent z tym szyciem, wstyd się przyznać ale ja nigdy maszyny do szycia nawet nie użyłam, co najwyżej zaszyję coś ręcznie lub guzik przyszyję.
Ciekawe co u Emi i jej córeczki, dawno do nas nie zaglądała.
Ania, dołączam do pytania Justyny - jak się czujesz?never_lose_hope, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja jestem też ciekawa co słychać u Aiwlys jak sobie radzisz? jak nas czytasz czasem to daj znać
i jeszcze Mai dawno nie widziałam. Zakładam że dziewczyny zajęte -dziećmi lub przygotowaniami do narodzin. Inna też wsiąkła w chłopaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:33
-
nick nieaktualnySylwia śliczny kokonik.
Ja za to nie lubię takiej pogody, od razu mi słabo i nie mogę wstać z łóżka, głowa mnie boli... Sunia mnie dzisiaj obudziła o 6.00 i zwymiotowała i poszła z powrotem spać, a ja już nie mogłam zasnąć.
Muszę jakąś kawę wypić bo nie ogarnę, a Tarzan wychodzi o 14.00 i muszę jeszcze posprzątać ciut i może jakieś jedzenie ugotować. Mam botwinkę świeżą.Lunaris, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
U mnie też dziś botwinka
i młode ziemniaczki + mielone -sztuk 4 plus 3/4 bo kot się dobrał
lamka, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
U mnie też beznadziejna pogoda nic się robić nie chce, a muszę do biedronki pojechać po to prześcieradło do łóżeczka ale jak sobie pomyślę że trzeba wychodzić na to zimno to mi się odechciewa, może kawę jakąś wypije i będzie lepiej? -
nick nieaktualnyU nas pada ale jest ciepło.
Bajka ja ma odwrotnie- wolę w taką pogodę wyjść, zakupy zrobić niż jak jest słońce i powyżej 20stopni. Także ja dziś odżyję- jak roślinka :p
A ja nadal nie mogę pić kawy. Odrzuca mnie. Na mieście taką z ekspresu jeszcze to wypije ale w domu? Rozpuszczalna?oj nie. A piłam po 2,3 przed ciążą :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:59
-
nick nieaktualnyMaluszek ma się dobrze,pięknie się ruszał i wzrost ma 6.34 cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28fa67f77737.jpgJeżowa, Achia, summer86, Bajkaaa, Lunaris, olik321, lamka, Lusesita, Kaczorka, Karma88, Emiilka, JustynaG, Lena21, KateHawke, Rucola, malka, Phnappy, Angelika83, pilik, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny