Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem Kochane
Bajeczko, pokoik dla Zosieńki cudowny! Zakochałam się w nimUwielbiam takie wnętrza w stylu skandynawskim! Troszkę mi smutno, że u nas maluszek będzie miał tylko swój malutki kącik u nas w sypialni, bo mieszkamy na 36m2. No ale pocieszam się, że my się wychowaliśmy w trójkę z rodzicami w jednym pokoju i niczego nam nie brakuje
PS. Kochana, a te prześcieradełka i inne rzeczy dla maluszków nie miały być w Biedrze od 18 maja? Czyli od jutra? Bo jutro się nastawiałam na zakup poduszki
Barbarko, Twój pokoik również uroczy! Maksiu będzie miał bajkowe snyDinusie są przeurocze!
Never lose hope, kokonik pierwsza klasa! Kochana, szyj, szyj i zarabiajJa podobnie, jak kilka Dziewczyn, ledwo potrafię guzik przyszyć
Blue, gratuluje pięknego dzidziutka! Zdjęcie ideoloSuper są te fotki, gdzie jeszcze widać maluszka całego
Lunaris, patrzę na Twój suwaczek i się gubięKochana, Ty jesteś teraz 18+2? Bo tak suwak pokazuje
AnnaStesia, myślami jestem już z Tobą, bo coś czuję, że lada dzień coś może zacząć się dziać
Lameczko, super, że Tarzan wychodziSzpital działa chyba na wszystkich depresyjnie...
A u nas dzisiaj ładna pogoda, oby nie było znowu załamania, bo rozkoszuję się obecnie stanem, w którym wreszcie nie boli mnie głowaWrócił też apetyt - rano zjadłam kanapezie z serem żółtym, a teraz poprawiłam dwoma gołąbkami i zagryzłam biszkoptem
Miłego dnia Dziewczynki!Rucola, never_lose_hope, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emilko to jest 10+2
ale fajnie by było byś już na połowie
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Chciałam Wam również bardzo podziękować za rady, by jechać na IP i za wsparcie w szpitalu
Byłam zajęta czytaniem forum i czas mi jakoś szybciej zleciał
Może kiedyś Wam mówiłam, że nienawidzę szpitali i dlatego byłam tak nastawiona na poród w Centrum Narodzin Mamma. W dodatku leżałam na tej samej sali, na której byłam ponad rok temu, po poronieniu. Ale dałam radę i jestem z siebie dumna
Lunaris, summer86, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Rucola, Lusesita, JustynaG, Barbarka1984, pilik lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
agulineczka składaj reklamację, niech powtarzają badanie.
Dzięki za informacje dziewczyny. Mój gin ma ten certyfikat, więc pogadam z nim na wizycie.
Emilka brawo za apetyt.
Ja wczoraj o 18 zjadłam kaszankę - pychota, a o 20 wypiłam kakao. Także tego jest fajnie.Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Emilka masz rację od jutra to jest a co więcej dopiero zauważyłam że będzie tam też kolderka i poduszka a dostałam już pościel to dokupie, chociaż planuje by młoda w spiworku spała ale najwyżej do wózka się przyda
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Bajka - jeśli nie planujesz, by Zosia spała pod kołderką to jej nie kupuj. Pościel schowaj na zaś.
My kupiliśmy i teraz tylko się zastanawiamy gdzie ją upchnąć, bo Aluśka właśnie śpi w śpiworku
Do wózka kołderka średnio się nada. Chyba, że taka typowa do wózka - mała. A na zimę to najlepiej śpiworek ciepły i nieprzemakalny -
nick nieaktualnyKochane mąż czuje się dobrze, nic go nie boli, ma tylko trzy małe nacięcia na brzuchu, bo zabieg był laparoskopowo robiony. Teraz sobie odpoczywa z sunią, bo bardzo się stęsknili za sobą. Jutro prawdopodobnie pojedziemy do teściowej i powiemy naszym dziadkom o dzidziusiu
Rucola, Jeżowa, Achia, Karma88, summer86, Luna1993, Emiilka, KateHawke, Lusesita, blue00, Tosia2323, Lena21, Lunaris, JustynaG, Barbarka1984, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka to super że mąż tak dobrze się czuje
My dopiero teraz wymieniamy opony i oczywiście zrobiłam z siebie idiotke hehe ale panowie maja mało roboty to skaczą wokół hehe
Dziewczyny u mnie jest tak paskudna pogoda że jakby mi ktoś powiedział że jest październik to bym uwierzyła -
Lamka dobrze że nic nie boli i dobrze się czuje. Powodzenia u dziadków
U mnie też taka pogoda jakby jesień była. No ale roślinom się przyda tyle wody bo mama pokazywała że u niej na ogródku to już susza była. -
nick nieaktualnyW gdańsku wróciło słońce, ale troszkę wieje więc jest przyjemnie. naprawdę jak na Trójmiasto odkąd tu mieszkam to ten maj jest super pod względem pogody
Ja mówiłam że odżyję skoro pada,a padłam i zasnęłam na 3 h i nie mam nic mocy i przydałoby sie chociaż naczynia do zmywarki włożyć :p -
nick nieaktualny
-
U nas na zmianę deszcz i słońce. Słonce znowu się chowa, więc niedługo znowu będzie lać.
Musze do rodzinnego pojechać po skierowanie na krzywą, żeby ją w przyszłym tygodniu zrobić + resztę badań. Znowu kłucie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
A ja właśnie zauważyłam, że mój ostatni post z wczoraj wieczora mi ucięło. Tylko nie pamiętam już za bardzo co tam pisałam...
Never lose hope z takiej bawełny w liski mam uszyty kocyk i rożek dla małej
Blue piękna fotka!
Lamka niech Tarzan teraz wypoczywa.
Emilka cieszę się, że już lepiej się czujesz i że apetyt dopisuje. Oby tak już zostało!
U nas też dzisiaj paskudna pogoda. Padłam przed obiadem na 2h, a teraz musze się brać za naukę bo zaczynam coraz bardziej panikować przed egzaminem. Już by mogło byc po...Emiilka lubi tę wiadomość
-
Lamka super, że mąż dobrze się czuje
to Wasi dziadkowie będą pradziadkami, superu nas jeśli prababcia męża dożyje to maluch będzie miał praprababcię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 15:38
lamka, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:W którym tygodniu mówilyscie rodzinie i znajomym o ciazy? U mnie już od pozytywnego testu wiedza dwie najbliższe koleżanki i moi rodzice bo z nimi mieszkamy. Teraz przez ta przygodę ze szpitalem dowiedzieli się tez w pracy.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021