X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma zdecydowanie jedź tam, gdzie lepszy sprzęt i lekarz najlpiej z certyfikatem FMF

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja widok miałam cudny,wielka plazmaaaa.Dziewczyny,a jak wam wyszła przezierność karkowa bo mi 1.69 mm,jest ok?

Rucola lubi tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem Kochane :)

Bajeczko, pokoik dla Zosieńki cudowny! Zakochałam się w nim :) Uwielbiam takie wnętrza w stylu skandynawskim! Troszkę mi smutno, że u nas maluszek będzie miał tylko swój malutki kącik u nas w sypialni, bo mieszkamy na 36m2. No ale pocieszam się, że my się wychowaliśmy w trójkę z rodzicami w jednym pokoju i niczego nam nie brakuje ;)

PS. Kochana, a te prześcieradełka i inne rzeczy dla maluszków nie miały być w Biedrze od 18 maja? Czyli od jutra? Bo jutro się nastawiałam na zakup poduszki ;)

Barbarko, Twój pokoik również uroczy! Maksiu będzie miał bajkowe sny :) Dinusie są przeurocze! <3

Never lose hope, kokonik pierwsza klasa! Kochana, szyj, szyj i zarabiaj :) Ja podobnie, jak kilka Dziewczyn, ledwo potrafię guzik przyszyć :D

Blue, gratuluje pięknego dzidziutka! Zdjęcie ideolo :) Super są te fotki, gdzie jeszcze widać maluszka całego :)

Lunaris, patrzę na Twój suwaczek i się gubię :D Kochana, Ty jesteś teraz 18+2? Bo tak suwak pokazuje ;)

AnnaStesia, myślami jestem już z Tobą, bo coś czuję, że lada dzień coś może zacząć się dziać ;) <3

Lameczko, super, że Tarzan wychodzi :) Szpital działa chyba na wszystkich depresyjnie...

A u nas dzisiaj ładna pogoda, oby nie było znowu załamania, bo rozkoszuję się obecnie stanem, w którym wreszcie nie boli mnie głowa :) Wrócił też apetyt - rano zjadłam kanapezie z serem żółtym, a teraz poprawiłam dwoma gołąbkami i zagryzłam biszkoptem :D

Miłego dnia Dziewczynki! <3

Rucola, never_lose_hope, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko to jest 10+2 :) ale fajnie by było byś już na połowie :D

Emiilka lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam również bardzo podziękować za rady, by jechać na IP i za wsparcie w szpitalu <3 Byłam zajęta czytaniem forum i czas mi jakoś szybciej zleciał :) Może kiedyś Wam mówiłam, że nienawidzę szpitali i dlatego byłam tak nastawiona na poród w Centrum Narodzin Mamma. W dodatku leżałam na tej samej sali, na której byłam ponad rok temu, po poronieniu. Ale dałam radę i jestem z siebie dumna :)

Lunaris, summer86, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Rucola, Lusesita, JustynaG, Barbarka1984, pilik lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka składaj reklamację, niech powtarzają badanie. :/
    Dzięki za informacje dziewczyny. Mój gin ma ten certyfikat, więc pogadam z nim na wizycie.
    Emilka brawo za apetyt.

Ja wczoraj o 18 zjadłam kaszankę - pychota, a o 20 wypiłam kakao. Także tego jest fajnie. :D

Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszanka i kakao :D Dobry objaw :)
    Pojadę jutro do tego labo, zobaczymy co mi powiedzą.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka masz rację od jutra to jest a co więcej dopiero zauważyłam że będzie tam też kolderka i poduszka a dostałam już pościel to dokupie, chociaż planuje by młoda w spiworku spała ale najwyżej do wózka się przyda :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - jeśli nie planujesz, by Zosia spała pod kołderką to jej nie kupuj. Pościel schowaj na zaś.
    My kupiliśmy i teraz tylko się zastanawiamy gdzie ją upchnąć, bo Aluśka właśnie śpi w śpiworku ;)
    Do wózka kołderka średnio się nada. Chyba, że taka typowa do wózka - mała. A na zimę to najlepiej śpiworek ciepły i nieprzemakalny :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sęk w tym że wolę to mieć w domu niż potem na szybko płacić dwa razy tyle, bo to że planuję by Zośka była w spiworku nie oznacza że tak rzeczywiście będzie hehe :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mąż czuje się dobrze, nic go nie boli, ma tylko trzy małe nacięcia na brzuchu, bo zabieg był laparoskopowo robiony. Teraz sobie odpoczywa z sunią, bo bardzo się stęsknili za sobą. Jutro prawdopodobnie pojedziemy do teściowej i powiemy naszym dziadkom o dzidziusiu :-)

Rucola, Jeżowa, Achia, Karma88, summer86, Luna1993, Emiilka, KateHawke, Lusesita, blue00, Tosia2323, Lena21, Lunaris, JustynaG, Barbarka1984, pilik lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka to super że mąż tak dobrze się czuje :)

My dopiero teraz wymieniamy opony i oczywiście zrobiłam z siebie idiotke hehe ale panowie maja mało roboty to skaczą wokół hehe

Dziewczyny u mnie jest tak paskudna pogoda że jakby mi ktoś powiedział że jest październik to bym uwierzyła

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka dobrze że nic nie boli i dobrze się czuje. Powodzenia u dziadków :)

U mnie też taka pogoda jakby jesień była. No ale roślinom się przyda tyle wody bo mama pokazywała że u niej na ogródku to już susza była.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W gdańsku wróciło słońce, ale troszkę wieje więc jest przyjemnie. naprawdę jak na Trójmiasto odkąd tu mieszkam to ten maj jest super pod względem pogody :)
    Ja mówiłam że odżyję skoro pada,a padłam i zasnęłam na 3 h i nie mam nic mocy i przydałoby sie chociaż naczynia do zmywarki włożyć :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie się obudziłam i z chęcią kontynuowałabym dalej drzemkę.Poza tym strasznie marznę w domu jak taka pogoda,ech.Słońce wróć !

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na zmianę deszcz i słońce. Słonce znowu się chowa, więc niedługo znowu będzie lać.

Musze do rodzinnego pojechać po skierowanie na krzywą, żeby ją w przyszłym tygodniu zrobić + resztę badań. Znowu kłucie. :/

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • malka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zauważyłam, że mój ostatni post z wczoraj wieczora mi ucięło. Tylko nie pamiętam już za bardzo co tam pisałam... ;)

Never lose hope z takiej bawełny w liski mam uszyty kocyk i rożek dla małej <3

Blue piękna fotka!

Lamka niech Tarzan teraz wypoczywa.

Emilka cieszę się, że już lepiej się czujesz i że apetyt dopisuje. Oby tak już zostało!

U nas też dzisiaj paskudna pogoda. Padłam przed obiadem na 2h, a teraz musze się brać za naukę bo zaczynam coraz bardziej panikować przed egzaminem. Już by mogło byc po...

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super, że mąż dobrze się czuje :)
    to Wasi dziadkowie będą pradziadkami, super :) u nas jeśli prababcia męża dożyje to maluch będzie miał praprababcię :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 15:38

lamka, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tygodniu mówilyscie rodzinie i znajomym o ciazy? U mnie już od pozytywnego testu wiedza dwie najbliższe koleżanki i moi rodzice bo z nimi mieszkamy. Teraz przez ta przygodę ze szpitalem dowiedzieli się tez w pracy.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia2323 wrote:
    W którym tygodniu mówilyscie rodzinie i znajomym o ciazy? U mnie już od pozytywnego testu wiedza dwie najbliższe koleżanki i moi rodzice bo z nimi mieszkamy. Teraz przez ta przygodę ze szpitalem dowiedzieli się tez w pracy.
    My między 10 a 12 :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ