Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blue super
piękne maleństwo
ja mam pytanie techniczne- badanie miałaś przez brzuch czy przez pochwę? nie wiem na co się na tym etapie nastawiać.
-
nick nieaktualny
-
Ufff
zapisałam się na 4 czerwca ostatecznie. Mam nadzieję że już coś będzie widać między nogami
lamka, Jeżowa, ibishka, Karma88, Emiilka, KateHawke, Rucola, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ufff
zapisałam się na 4 czerwca ostatecznie. Mam nadzieję że już coś będzie widać między nogami
Polowkowe jest już tylko przez brzuch ale ja miałam też dopochwowo że względu że lekarz moja szyjka się zaniepokoil, dlatego jak będę szła na 3 to nastawie się że będzie i tak i tak, chociaż nie wiem czy jak jest pessar to czy robią jeszcze usg bo u mojego gin mam tylko przez brzuch i na samolocie mnie bada.
A tak btw gdzie jest Ania?
Aniu bądź tak dobra i napisz cokolwiek by koleżanki ciężarne podkreślam się nie denerwowalyLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka pamiętaj że trzeba teraz mężusia oszczędzać
Ogarnęłam lekarza na NFZ! Uf, mam nadzieję że będzie robił swoje i nie wydziwiał. Najwyżej będę chodzić po badania i zwolnienia na NFZ a na konkretne wizyty prywatnie.lamka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris mam nadzieję że nie będzie potrzeby chodzić prywatnie
Ja chodzę co 3,5tyg prywatnie na wizytę z usg +l4 a jak potrzeba jakieś badanie czy nadprogramowo iść to idę do tego samego lekarza na NFZ albo też prywatnie tylko on wtedy nie bierze pieniędzy także z tym też dobrze
Edit :
Chciałam się pochwalić że dziś mam studniówkęale się cieszę
jeszcze tylko 100 dni przede mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 10:49
Lunaris, Emiilka, JustynaG, Lusesita, KateHawke, Luna1993, lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Jeżowa i Blue gratuluję udanych wizyt!
Never lose hope śliczny kokon. Bardzo podoba mi się ten niebieski materiał z głową niedźwiedzia
Kate i Nika będziemy trzymać za Was kciuki w poniedziałekJeżowa, KateHawke, never_lose_hope lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Blue maluszek piękny i jaki juz duzy, gratuluje
Bajka pokoik super
never_lose_hope super ten kokon, piękny
Barbarka piekne lozeczko i kokonWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 11:10
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
blue00 wrote:Maluszek ma się dobrze,pięknie się ruszał i wzrost ma 6.34 cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28fa67f77737.jpg
Blue śliczny mały wielki człowiek.
Lamka a jak Tarzan ogólnie się czuje?
Bajkaaa 100 dni, wow, ale to zleci pewnie.
Ja tak się teraz zastanawiam odnośnie tych prenatalnych, bo wizytę mam 5.06 i będzie wtedy 10t6d. Potem Dr mówił o prenatalnych gdzieś po kolejnych 2 tygodniach jeśli dobrze go zrozumiałam. I tak się zastanawiam, bo generalnie prowadzi nas w takiej małej przychodni typowej NFZ. Przymuje też w takich nowych prywatnych przychodniach i mam wrażenie, że w tych drugich ten sprzet jest lepszy i kombinuję czy na prenatalne nie pojechac właśnie do tej prywatnej przychodni. Tam można nagrać płytkę z badania prenatalnego. Nie wiem czy to dobra opcja. Dziewczyny doświadczone jesteście w tym temacie. Ja nigdy do etapu prenatalnych tych pierwszych nie doszłam.
Dobrze kombinuję, żeby jechać na takie badania tam gdzie sprzęt jest lepszy?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka jak twoj maz sie czuje? i nie pogratulowalam tobie udanego usg
maluszek juz duzy
pieknie rosnie
Gratuluje
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnylamka wrote:Blue z tego wszystkiego zapomniałam - przecudny dzidziuś, a jakie zdjęcie kozackie! Chyba też trochę większy, niż wynika z terminu?
,TP przesunął mi się wg usg z 29 na 22 listopada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 11:57
Rucola lubi tę wiadomość
-
Karma ja prenatalne robiłam przede wszystkim u osoby z certyfikatem ale sugerowałam się tym że skoro on ma odpowiedni papier do tego to jak powie że jest dobrze to mu uwierzę ale w drugą stronę tak samo będę wierzyć, tylko mój dr nie robi tego na NFZ więc za każdym razem place 270zl i mogę mieć płytę z badania w tej cenie.
I jeśli chodzi o sprzęt to ja jego widać tak pięknie dziecko wszystko dosłownie więc ja bym radziła iść tam gdzie po badaniu będziesz spokojniejszaKarma88 lubi tę wiadomość
-
Blue to ja mam termin wg OM na 24 listopada. Chociaż wg usg prenatalnego przesunął mi się na 18 listopad.
Ale się wkurzyłam przed chwilą... Sprawdzam wyniki na tę cholerną awidność różyczki, patrzę jest wynik, ale awidności toxoplasmozy, której nigdy nie miałam, bo nie mam nawet przeciwciał IgG. Baba w laboratorium musiała coś pomylić. Faktycznie na paroagonie mam wbite IgG różyczka i awidność toxoplazmoza. Badadanie za 70 zł...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚