Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wspaniałe wieści
to jeszcze nie wiesz jaka płeć - ojj wiem jakie to oczekiwanie na tę wiedzę. To na prenatalnych się pewnie dowiesz
Grunt że rośnie jak na drożdżachi pewnie drapie się w głowę bo nie wiem po co go ktoś podgląda
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:NIKA myślę że to bez roznicy lekarzowi czy przyjaciółka czy mąż
zabierz, pewnie!
A właśnie doczytałam na trojmiasto.pl że nową porodówkę z klinicznej pod koniec roku mają otwierać na Dębinki ( nawwet nie wiem gdzie to jest ;p )- i że ogólnie mamy przepełnione porodówki ;p
ja też czuję się dobrze(oprócz tego brzucha w tym tyg) ale wydaje mi się że przez całą ciążę będzie stres... głowa do góry- na pewno u Ciebie wszystko jest ok:)
o której wizyta w pon?
będę trzymać kciuki- jeśli siostrzeniec pozwoli :pJuż widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę
-
nick nieaktualnyCo do usg to ja w swoim szpitalu mogę przyjść z jedną osobą dorosłą, taka kartka wisi przed gabinetem usg i nie jest tam określone, czy z rodziny czy nie.
A odnośnie objawów, to ja nie miałam żadnych (oprócz senności, która byłą efektem mega dawki progesteronu jaką brałam), od samego początku czułam się tak jakby nic się nie działo, a jeszcze po stymulacji do ivf i punkcji, które zniosłam akurat średnio, to miałam wrażenie, że jestem w najlepszej formie od miesięcy, a że planuję z początkiem czerwca rozpocząć zwolnienie, to chyba muszę tę moją ekstra formę trochę ukryć (przynajmniej przed szefem).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:12
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Na 15:30. Muszę właśnie najpierw zbadać całą tarczycę z przeciwciałami i pewnie jutro, najpóźniej pojutrze zwlekę się o 4 i podjadę właśnie na ******* Dębinki zrobić taniej badania. Idiotyczny pomysł żeby tam jeszcze porodówkę dowalić
Już widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę
Oby było miejsce jak zacznę rodzić! -
lamka wrote:Olik spokojnie, już niedługo zobaczysz swojego syneczka i się uspokoisz
Nika wnioskuję o zmianę avatarka! -
Jeżowa cudowny maluszek, szyjka super wiec nie musisz sie martwic
Floo tak czerpie duzo wit D3 a jest tutaj jej pelno, juz jestem brazowaFlowwer, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:W takim razie zaspa wydaje się dobrym wyborem
Oby było miejsce jak zacznę rodzić! -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Też celuję w Zaspę. Do Wojewódzkiego nie pójdę - serio, prędzej urodzę na ulicy. Na uniwerku nie chcę, bo nie lubię tych studentów co się na wszystko gapią. Do Redłowa daleko. Ehh, oby w grudniu nie mieli przepełnionych porodówek!
-
U nas ostatnie szlify i czekamy na Maksia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e281a85f242d.jpgLunaris, Kaczorka, Jeżowa, never_lose_hope, KateHawke, Tosia2323, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, Emiilka, Flowwer, Yoselyn82, Karma88, lamka, olik321, Lena21, JustynaG, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Jeżuś super wygląda to Twoje małe
jakby się bardzo dziwiło co się wyprawia, aż się łapie za głowę
a płci nie znacie przez upór lekarza, czy nie pokazało się?
Odniosłam wrażenie, że szukał co tam między nogami, ale się nie doszukał, więc podsumował "no, a reszta to na prenatalnych" -
nick nieaktualnyAle piękne te Wasze pokoiki i wyprawki ❤❤❤ Bajka, Twój idealnie w moim stylu
Ja dziś uszyłam dwustronny kokon dla jednej z moich przyjaciółek, jej synek za miesiąc się rodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51607ca59920.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00790d9f74a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:03
KateHawke, Tosia2323, Jeżowa, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, Emiilka, Flowwer, Barbarka1984, Yoselyn82, Karma88, lamka, Kaczorka, olik321, Lena21, JustynaG, pilik, Lunaris, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b992076ab4.jpg
Kurcze tyle kombinowałam żeby nie było obrocone zdjęcie ale nie umiem robić tak by było normalnie w pionie także wybaczcie
A zdjęcia inaczej zrobić nie mogę bo pokoik małyBajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki
mój chłopak od początku pokazywał co ma
Rucola lubi tę wiadomość
-
Bajeczko, Barbarko, śliczne te Wasze miejsca dla maluszka!
Sylwia, jak Ty to robisz? Masz niesamowity talent! Mnie się szycie zdaje tak nieprawdopodobnie trudne! Ostatnio przyszywałam guzik w spodniach męża i w razie czego miałam naszykowany zestaw małego ratownikaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:47
Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki
mój chłopak od początku pokazywał co ma
Szymuś Flowwer chyba też się wstydził pokazaćAle potwierdzam, że generalnie chłopcy lubią się chwalić tym, czym ich natura obdarzyła - mam więcej zdjęć klejnotów mojego syna niż jego buzi.
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
lamcia jeszcze do Ciebie 2 słówka!!! Cieszę się, że tarzan dzielnie wszystko zniósł i jest już bezpieczny a dzidziulek cudny
myślę, ze za 2-3 tygodnie będziecie pewni czy coś jest między nóżkami czy nie ma
ale tak naprawdę to bez różnicy... byleby było zdrowe
lamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Danielo, Agulineczko, dziękuję Wam, a także wszystkim innym dziewczynom za dobre słowa dotyczące moich wczorajszych smętków. Pocieszyłyście mnie, że da się urodzić bez komplikacji mimo takiej infekcji
Kochane jesteście wszystkie!
Lameczko, Jeżowa - cudne dzieciątka! Niech zdrowo rosną na pociechę mamusiom!summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość