X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wspaniałe wieści <3 to jeszcze nie wiesz jaka płeć - ojj wiem jakie to oczekiwanie na tę wiedzę. To na prenatalnych się pewnie dowiesz :)
    Grunt że rośnie jak na drożdżach :D i pewnie drapie się w głowę bo nie wiem po co go ktoś podgląda :D

Jeżowa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudowny maluszek <3 a szyjka pokaźna, możesz być spokojna

Jeżowa lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    NIKA myślę że to bez roznicy lekarzowi czy przyjaciółka czy mąż :) zabierz, pewnie!
    A właśnie doczytałam na trojmiasto.pl że nową porodówkę z klinicznej pod koniec roku mają otwierać na Dębinki ( nawwet nie wiem gdzie to jest ;p )- i że ogólnie mamy przepełnione porodówki ;p
    ja też czuję się dobrze(oprócz tego brzucha w tym tyg) ale wydaje mi się że przez całą ciążę będzie stres... głowa do góry- na pewno u Ciebie wszystko jest ok:)
    o której wizyta w pon?
    będę trzymać kciuki- jeśli siostrzeniec pozwoli :p
    Na 15:30. Muszę właśnie najpierw zbadać całą tarczycę z przeciwciałami i pewnie jutro, najpóźniej pojutrze zwlekę się o 4 i podjadę właśnie na ******* Dębinki zrobić taniej badania. Idiotyczny pomysł żeby tam jeszcze porodówkę dowalić :/ Już widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę :/

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do usg to ja w swoim szpitalu mogę przyjść z jedną osobą dorosłą, taka kartka wisi przed gabinetem usg i nie jest tam określone, czy z rodziny czy nie.
    A odnośnie objawów, to ja nie miałam żadnych (oprócz senności, która byłą efektem mega dawki progesteronu jaką brałam), od samego początku czułam się tak jakby nic się nie działo, a jeszcze po stymulacji do ivf i punkcji, które zniosłam akurat średnio, to miałam wrażenie, że jestem w najlepszej formie od miesięcy, a że planuję z początkiem czerwca rozpocząć zwolnienie, to chyba muszę tę moją ekstra formę trochę ukryć (przynajmniej przed szefem).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Na 15:30. Muszę właśnie najpierw zbadać całą tarczycę z przeciwciałami i pewnie jutro, najpóźniej pojutrze zwlekę się o 4 i podjadę właśnie na ******* Dębinki zrobić taniej badania. Idiotyczny pomysł żeby tam jeszcze porodówkę dowalić :/ Już widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę :/
    W takim razie zaspa wydaje się dobrym wyborem
    Oby było miejsce jak zacznę rodzić!

Wysłany: 16 maja 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik spokojnie, już niedługo zobaczysz swojego syneczka i się uspokoisz :-)

Nika wnioskuję o zmianę avatarka!
    Kiedy moja macica jest ciągle bardzo sfrustrowana! Biedaczka teraz całkiem nie ogarnia tego co się jej dzieje i tak jak jej właścicielka musi sobie czasem pochlipać ze strachu i złości w jakimś odosobionym miejscu. Ogólnie to cały czas ją czuję - tak na granicy z bólem, ale biorę to za dobry znak, że coś tam rośnie. Jajnik z torbielą też się udziela. No nic, byle do grudnia

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudowny maluszek, szyjka super wiec nie musisz sie martwic :)

Floo tak czerpie duzo wit D3 a jest tutaj jej pelno, juz jestem brazowa :)

Flowwer, Jeżowa lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️

Wysłany: 16 maja 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    W takim razie zaspa wydaje się dobrym wyborem
    Oby było miejsce jak zacznę rodzić!
    Też celuję w Zaspę. Do Wojewódzkiego nie pójdę - serio, prędzej urodzę na ulicy. Na uniwerku nie chcę, bo nie lubię tych studentów co się na wszystko gapią. Do Redłowa daleko. Ehh, oby w grudniu nie mieli przepełnionych porodówek!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Też celuję w Zaspę. Do Wojewódzkiego nie pójdę - serio, prędzej urodzę na ulicy. Na uniwerku nie chcę, bo nie lubię tych studentów co się na wszystko gapią. Do Redłowa daleko. Ehh, oby w grudniu nie mieli przepełnionych porodówek!
    za to trzymam kciuki!

• Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnie szlify i czekamy na Maksia :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e281a85f242d.jpg

Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, never_lose_hope, KateHawke, Tosia2323, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, Emiilka, Flowwer, Yoselyn82, Karma88, lamka, olik321, Lena21, JustynaG, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Jeżuś super wygląda to Twoje małe :-) jakby się bardzo dziwiło co się wyprawia, aż się łapie za głowę :-D a płci nie znacie przez upór lekarza, czy nie pokazało się?

Odniosłam wrażenie, że szukał co tam między nogami, ale się nie doszukał, więc podsumował "no, a reszta to na prenatalnych" :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne te Wasze pokoiki i wyprawki ❤❤❤ Bajka, Twój idealnie w moim stylu :)

Ja dziś uszyłam dwustronny kokon dla jednej z moich przyjaciółek, jej synek za miesiąc się rodzi :) :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51607ca59920.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00790d9f74a8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:03

KateHawke, Tosia2323, Jeżowa, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, Emiilka, Flowwer, Barbarka1984, Yoselyn82, Karma88, lamka, Kaczorka, olik321, Lena21, JustynaG, pilik, Lunaris, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b992076ab4.jpg

Kurcze tyle kombinowałam żeby nie było obrocone zdjęcie ale nie umiem robić tak by było normalnie w pionie także wybaczcie
    A zdjęcia inaczej zrobić nie mogę bo pokoik mały
    Bajeczko cudowny pokoik. Prezentuje się wspaniale!!!

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki :) mój chłopak od początku pokazywał co ma :P

Jeżowa lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki :) mój chłopak od początku pokazywał co ma :P
    Za tydzień zobaczę czy ta teoria się sprawdza :D

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, Barbarko, śliczne te Wasze miejsca dla maluszka! <3

Sylwia, jak Ty to robisz? Masz niesamowity talent! Mnie się szycie zdaje tak nieprawdopodobnie trudne! Ostatnio przyszywałam guzik w spodniach męża i w razie czego miałam naszykowany zestaw małego ratownika :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:47

Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:

Szymuś Flowwer chyba też się wstydził pokazać :-) Ale potwierdzam, że generalnie chłopcy lubią się chwalić tym, czym ich natura obdarzyła - mam więcej zdjęć klejnotów mojego syna niż jego buzi.

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamcia jeszcze do Ciebie 2 słówka!!! Cieszę się, że tarzan dzielnie wszystko zniósł i jest już bezpieczny a dzidziulek cudny :) myślę, ze za 2-3 tygodnie będziecie pewni czy coś jest między nóżkami czy nie ma :) ale tak naprawdę to bez różnicy... byleby było zdrowe :)

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danielo, Agulineczko, dziękuję Wam, a także wszystkim innym dziewczynom za dobre słowa dotyczące moich wczorajszych smętków. Pocieszyłyście mnie, że da się urodzić bez komplikacji mimo takiej infekcji :-) Kochane jesteście wszystkie! <3

Lameczko, Jeżowa - cudne dzieciątka! Niech zdrowo rosną na pociechę mamusiom!

summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, cieszę się że dziś już lepiej z nastawieniem :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ