X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wspaniałe wieści <3 to jeszcze nie wiesz jaka płeć - ojj wiem jakie to oczekiwanie na tę wiedzę. To na prenatalnych się pewnie dowiesz :)
    Grunt że rośnie jak na drożdżach :D i pewnie drapie się w głowę bo nie wiem po co go ktoś podgląda :D

Jeżowa lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudowny maluszek <3 a szyjka pokaźna, możesz być spokojna

Jeżowa lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    NIKA myślę że to bez roznicy lekarzowi czy przyjaciółka czy mąż :) zabierz, pewnie!
    A właśnie doczytałam na trojmiasto.pl że nową porodówkę z klinicznej pod koniec roku mają otwierać na Dębinki ( nawwet nie wiem gdzie to jest ;p )- i że ogólnie mamy przepełnione porodówki ;p
    ja też czuję się dobrze(oprócz tego brzucha w tym tyg) ale wydaje mi się że przez całą ciążę będzie stres... głowa do góry- na pewno u Ciebie wszystko jest ok:)
    o której wizyta w pon?
    będę trzymać kciuki- jeśli siostrzeniec pozwoli :p
    Na 15:30. Muszę właśnie najpierw zbadać całą tarczycę z przeciwciałami i pewnie jutro, najpóźniej pojutrze zwlekę się o 4 i podjadę właśnie na ******* Dębinki zrobić taniej badania. Idiotyczny pomysł żeby tam jeszcze porodówkę dowalić :/ Już widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę :/

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do usg to ja w swoim szpitalu mogę przyjść z jedną osobą dorosłą, taka kartka wisi przed gabinetem usg i nie jest tam określone, czy z rodziny czy nie.
    A odnośnie objawów, to ja nie miałam żadnych (oprócz senności, która byłą efektem mega dawki progesteronu jaką brałam), od samego początku czułam się tak jakby nic się nie działo, a jeszcze po stymulacji do ivf i punkcji, które zniosłam akurat średnio, to miałam wrażenie, że jestem w najlepszej formie od miesięcy, a że planuję z początkiem czerwca rozpocząć zwolnienie, to chyba muszę tę moją ekstra formę trochę ukryć (przynajmniej przed szefem).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 21:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Na 15:30. Muszę właśnie najpierw zbadać całą tarczycę z przeciwciałami i pewnie jutro, najpóźniej pojutrze zwlekę się o 4 i podjadę właśnie na ******* Dębinki zrobić taniej badania. Idiotyczny pomysł żeby tam jeszcze porodówkę dowalić :/ Już widzę jak parkujemy 20 minut od szpitala po godzinie nieefektywnego objeżdżania całego kampusu, żeby ze skórczami i nie wiem czym jeszcze dotrzeć na porodówkę :/
    W takim razie zaspa wydaje się dobrym wyborem
    Oby było miejsce jak zacznę rodzić!

Wysłany: 16 maja 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik spokojnie, już niedługo zobaczysz swojego syneczka i się uspokoisz :-)

Nika wnioskuję o zmianę avatarka!
    Kiedy moja macica jest ciągle bardzo sfrustrowana! Biedaczka teraz całkiem nie ogarnia tego co się jej dzieje i tak jak jej właścicielka musi sobie czasem pochlipać ze strachu i złości w jakimś odosobionym miejscu. Ogólnie to cały czas ją czuję - tak na granicy z bólem, ale biorę to za dobry znak, że coś tam rośnie. Jajnik z torbielą też się udziela. No nic, byle do grudnia

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cudowny maluszek, szyjka super wiec nie musisz sie martwic :)

Floo tak czerpie duzo wit D3 a jest tutaj jej pelno, juz jestem brazowa :)

Flowwer, Jeżowa lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️

Wysłany: 16 maja 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    W takim razie zaspa wydaje się dobrym wyborem
    Oby było miejsce jak zacznę rodzić!
    Też celuję w Zaspę. Do Wojewódzkiego nie pójdę - serio, prędzej urodzę na ulicy. Na uniwerku nie chcę, bo nie lubię tych studentów co się na wszystko gapią. Do Redłowa daleko. Ehh, oby w grudniu nie mieli przepełnionych porodówek!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Też celuję w Zaspę. Do Wojewódzkiego nie pójdę - serio, prędzej urodzę na ulicy. Na uniwerku nie chcę, bo nie lubię tych studentów co się na wszystko gapią. Do Redłowa daleko. Ehh, oby w grudniu nie mieli przepełnionych porodówek!
    za to trzymam kciuki!

• Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnie szlify i czekamy na Maksia :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e281a85f242d.jpg

Lunaris, Kaczorka, Jeżowa, never_lose_hope, KateHawke, Tosia2323, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, Emiilka, Flowwer, Yoselyn82, Karma88, lamka, olik321, Lena21, JustynaG, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Jeżuś super wygląda to Twoje małe :-) jakby się bardzo dziwiło co się wyprawia, aż się łapie za głowę :-D a płci nie znacie przez upór lekarza, czy nie pokazało się?

Odniosłam wrażenie, że szukał co tam między nogami, ale się nie doszukał, więc podsumował "no, a reszta to na prenatalnych" :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne te Wasze pokoiki i wyprawki ❤❤❤ Bajka, Twój idealnie w moim stylu :)

Ja dziś uszyłam dwustronny kokon dla jednej z moich przyjaciółek, jej synek za miesiąc się rodzi :) :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51607ca59920.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00790d9f74a8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:03

KateHawke, Tosia2323, Jeżowa, Achia, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Bajkaaa, Emiilka, Flowwer, Barbarka1984, Yoselyn82, Karma88, lamka, Kaczorka, olik321, Lena21, JustynaG, pilik, Lunaris, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b992076ab4.jpg

Kurcze tyle kombinowałam żeby nie było obrocone zdjęcie ale nie umiem robić tak by było normalnie w pionie także wybaczcie
    A zdjęcia inaczej zrobić nie mogę bo pokoik mały
    Bajeczko cudowny pokoik. Prezentuje się wspaniale!!!

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki :) mój chłopak od początku pokazywał co ma :P

Jeżowa lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Jeżowa gratulacje!!!! Maluszek to wstydniś a wstydnisie to ponoć dziewczynki :) mój chłopak od początku pokazywał co ma :P
    Za tydzień zobaczę czy ta teoria się sprawdza :D

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko, Barbarko, śliczne te Wasze miejsca dla maluszka! <3

Sylwia, jak Ty to robisz? Masz niesamowity talent! Mnie się szycie zdaje tak nieprawdopodobnie trudne! Ostatnio przyszywałam guzik w spodniach męża i w razie czego miałam naszykowany zestaw małego ratownika :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 22:47

Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:

Szymuś Flowwer chyba też się wstydził pokazać :-) Ale potwierdzam, że generalnie chłopcy lubią się chwalić tym, czym ich natura obdarzyła - mam więcej zdjęć klejnotów mojego syna niż jego buzi.

Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamcia jeszcze do Ciebie 2 słówka!!! Cieszę się, że tarzan dzielnie wszystko zniósł i jest już bezpieczny a dzidziulek cudny :) myślę, ze za 2-3 tygodnie będziecie pewni czy coś jest między nóżkami czy nie ma :) ale tak naprawdę to bez różnicy... byleby było zdrowe :)

lamka lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danielo, Agulineczko, dziękuję Wam, a także wszystkim innym dziewczynom za dobre słowa dotyczące moich wczorajszych smętków. Pocieszyłyście mnie, że da się urodzić bez komplikacji mimo takiej infekcji :-) Kochane jesteście wszystkie! <3

Lameczko, Jeżowa - cudne dzieciątka! Niech zdrowo rosną na pociechę mamusiom!

summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, cieszę się że dziś już lepiej z nastawieniem :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ