X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b992076ab4.jpg

Kurcze tyle kombinowałam żeby nie było obrocone zdjęcie ale nie umiem robić tak by było normalnie w pionie także wybaczcie
    A zdjęcia inaczej zrobić nie mogę bo pokoik mały

Tosia2323, Jeżowa, Achia, Buko, Phnappy, Lena21, Aga9090, Luna1993, reset, Karma88, blue00, Kaczorka, olik321, lamka, KateHawke, JuicyB, Emiilka, Lunaris, malka, Anna Stesia, panan12, JustynaG, Barbarka1984, moniśka..., Rucola, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny pokoik :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka ale ślicznie!!! Uwielbiam takie czyste i białe wnętrza <3 <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka super :)

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia napiszę tak jak Malka - nie badaj już nic! Chyba oczywiście, że będziesz miała zalecenie od swojego gin prowadzącego :)
    Na tym etapie to już tylko usg - beta zwalnia a prog się waha więc tylko niepotrzebny stres sobie fundujesz...
    Kiedy masz wizytę z usg?

Tosia2323, malka lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przepięknie <3

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3
    Tak skromnie ale jeszcze półka i jakieś delikatne dodatki i będzie tak jak chciałam :)

A chwale się bo chcialyscie a poza tym ja np uwielbiam oglądać jak coś kupujecie więc i ja wam tym razem chciałam pokazać :)

Achia, reset, KateHawke lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka przepięknie! :)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    Tosia napiszę tak jak Malka - nie badaj już nic! Chyba oczywiście, że będziesz miała zalecenie od swojego gin prowadzącego :)
    Na tym etapie to już tylko usg - beta zwalnia a prog się waha więc tylko niepotrzebny stres sobie fundujesz...
    Kiedy masz wizytę z usg?

Taki właśnie mam plan. We wtorek idę na wizytę

Phnappy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/507c308d64a8.jpg

Do mnie też dotarł kokon :)

Kaczorka, Phnappy, lamka, KateHawke, Tosia2323, Yoselyn82, Emiilka, Lunaris, Bajkaaa, Anna Stesia, Jeżowa, JustynaG, Barbarka1984, Rucola, Lusesita, agulineczka lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka piękny pokoik.
    Luna kokon extra. Kurę tez musze zamówić

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - mam pytanie okołowakacyjne :) przyznam, że chciałabym jeszcze zaznać wakacji bez dzieci :)
    No i tutaj zaczynają się wątpliwości... chcielibyśmy w ciepłe miejsce - Chorwacja/Włochy/Hiszpania/Francja. Oczywiście samolotem...

Czy macie może rozeznanie w ubezpieczeniach dla kobiet w ciąży? Chciałabym się dodatkowo zabezpieczyć. Plus czy to w ogóle dobry pomysł? Przyznam, że dla nas wakacje w Polsce to trochę takie nie wakacje...

Wizytę u swojego prowadzącego mam 12 czerwca, kombinuję żeby może pod koniec czerwca kupić jakieś last minut, jak będę miała zielone światło. To byłby 18 tydzień. Już go wstępnie pytałam, powiedział, że w ciąży bliźniaczej nigdy nic nie wiadomo, ale z drugiej strony 2 trym najlepszy na wakacje...

Powiem Wam, że zapisałam się na bliźniaczą grupę na fb i jestem... przerażona :o :(

Co chwilę jakaś dziewczyna pisze, że było wszystko ok i nagle zamykają ją w szpitalu ze skracającą się szyjką :( dzisiaj jedna napisała 22 tydzień - odeszły jej wody, maluchów nie udało się uratować :( wiem, że to nie reguła... ale nie wiem czy nie powinnam w ogóle wybić sobie wakacji z głowy... zwłaszcza po incydencie z krwawieniem... no i mam zagwozdkę :(

ckai43r8zmly7il4.png

• Lucia88 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    Dziewczyny - mam pytanie okołowakacyjne :) przyznam, że chciałabym jeszcze zaznać wakacji bez dzieci :)
    No i tutaj zaczynają się wątpliwości... chcielibyśmy w ciepłe miejsce - Chorwacja/Włochy/Hiszpania/Francja. Oczywiście samolotem...

Czy macie może rozeznanie w ubezpieczeniach dla kobiet w ciąży? Chciałabym się dodatkowo zabezpieczyć. Plus czy to w ogóle dobry pomysł? Przyznam, że dla nas wakacje w Polsce to trochę takie nie wakacje...

Wizytę u swojego prowadzącego mam 12 czerwca, kombinuję żeby może pod koniec czerwca kupić jakieś last minut, jak będę miała zielone światło. To byłby 18 tydzień. Już go wstępnie pytałam, powiedział, że w ciąży bliźniaczej nigdy nic nie wiadomo, ale z drugiej strony 2 trym najlepszy na wakacje...

Powiem Wam, że zapisałam się na bliźniaczą grupę na fb i jestem... przerażona :o :(

Co chwilę jakaś dziewczyna pisze, że było wszystko ok i nagle zamykają ją w szpitalu ze skracającą się szyjką :( dzisiaj jedna napisała 22 tydzień - odeszły jej wody, maluchów nie udało się uratować :( wiem, że to nie reguła... ale nie wiem czy nie powinnam w ogóle wybić sobie wakacji z głowy... zwłaszcza po incydencie z krwawieniem... no i mam zagwozdkę :(

Przede wszystkim wypisz się z tej grupy, bo tylko niepotrzebnie będziesz się stresować! A decyzję najlepiej podejmij dopiero po wizycie u gina.

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to, że na tej grupie jest przede wszystkim dużo przydatnych info... ale chyba racja. Lepiej się wypiszę... albo chociaż sobie ukryję i będę wchodzić jak będę szukać czegoś konkretnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 17:34

ckai43r8zmly7il4.png

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka- bajkowy pokój <3 My niestety będziemy w pokoju z dzieckiem bo mniejszy już okupuje synek także dziecko będzie miało tylko swój kącik.

Phnappy podpisuję się pod tym co Lucia pisze-poczekaj na lekarza i nie czytaj za dużo ;) Ostatnie wakacje we dwoje (na długie lata) to super sprawa!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/507c308d64a8.jpg

Do mnie też dotarł kokon :)
    Mega fajne zdjęcie :) no i zakupy śliczne

Luna1993 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarł mój segregator :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d14be1dd1509.jpg

Phnappy- poczekaj do wizyty, wtedy też sama poczujesz czy chcesz/możesz jechać :)

Bajkaaa, Phnappy, lamka, Luna1993, Lunaris, Emiilka, KateHawke, Kaczorka, JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate to ja będę trzymać za Ciebie :)

Bajka ekstra pokój!

Phnappy, spróbuj nie wchodzić na tą grupę, to mega stres czytać takie rzeczy. Jeśli chodzi o wakacje to skonsultuj to porządnie z lekarzem. Niby lot samolotem nie jest problemem, ale tak jak piszesz, przy bliźniakach nigdy nic nie wiadomo. Wasze zdrowie najważniejsze.

Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy też jestem tego zdania bys nie czytała za dużo w tej grupie :)
    Sama mam dwie pary znajomych z blizniakami i to są duże chłopaki bo jedni maja 7 lat prawie a drudzy prawie 6 i wszystko z nimi dobrze także głowa do góry i pamiętaj czytamy tylko dobre rzeczy więc szukaj wczasów :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia segregator jwc był moim pierwszym ciążowym zakupem :) wg mnie mega przydatny tylko szkoda że ciężki :(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ