Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b992076ab4.jpg
Kurcze tyle kombinowałam żeby nie było obrocone zdjęcie ale nie umiem robić tak by było normalnie w pionie także wybaczcie
A zdjęcia inaczej zrobić nie mogę bo pokoik małyTosia2323, Jeżowa, Achia, Buko, Phnappy, Lena21, Aga9090, Luna1993, reset, Karma88, blue00, Kaczorka, olik321, lamka, KateHawke, JuicyB, Emiilka, Lunaris, malka, Anna Stesia, panan12, JustynaG, Barbarka1984, moniśka..., Rucola, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tosia napiszę tak jak Malka - nie badaj już nic! Chyba oczywiście, że będziesz miała zalecenie od swojego gin prowadzącego
Na tym etapie to już tylko usg - beta zwalnia a prog się waha więc tylko niepotrzebny stres sobie fundujesz...
Kiedy masz wizytę z usg?Tosia2323, malka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Dziękuję
Tak skromnie ale jeszcze półka i jakieś delikatne dodatki i będzie tak jak chciałam
A chwale się bo chcialyscie a poza tym ja np uwielbiam oglądać jak coś kupujecie więc i ja wam tym razem chciałam pokazaćAchia, reset, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Tosia napiszę tak jak Malka - nie badaj już nic! Chyba oczywiście, że będziesz miała zalecenie od swojego gin prowadzącego
Na tym etapie to już tylko usg - beta zwalnia a prog się waha więc tylko niepotrzebny stres sobie fundujesz...
Kiedy masz wizytę z usg?
Taki właśnie mam plan. We wtorek idę na wizytęPhnappy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/507c308d64a8.jpg
Do mnie też dotarł kokonKaczorka, Phnappy, lamka, KateHawke, Tosia2323, Yoselyn82, Emiilka, Lunaris, Bajkaaa, Anna Stesia, Jeżowa, JustynaG, Barbarka1984, Rucola, Lusesita, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - mam pytanie okołowakacyjne
przyznam, że chciałabym jeszcze zaznać wakacji bez dzieci
No i tutaj zaczynają się wątpliwości... chcielibyśmy w ciepłe miejsce - Chorwacja/Włochy/Hiszpania/Francja. Oczywiście samolotem...
Czy macie może rozeznanie w ubezpieczeniach dla kobiet w ciąży? Chciałabym się dodatkowo zabezpieczyć. Plus czy to w ogóle dobry pomysł? Przyznam, że dla nas wakacje w Polsce to trochę takie nie wakacje...
Wizytę u swojego prowadzącego mam 12 czerwca, kombinuję żeby może pod koniec czerwca kupić jakieś last minut, jak będę miała zielone światło. To byłby 18 tydzień. Już go wstępnie pytałam, powiedział, że w ciąży bliźniaczej nigdy nic nie wiadomo, ale z drugiej strony 2 trym najlepszy na wakacje...
Powiem Wam, że zapisałam się na bliźniaczą grupę na fb i jestem... przerażona :o
Co chwilę jakaś dziewczyna pisze, że było wszystko ok i nagle zamykają ją w szpitalu ze skracającą się szyjkądzisiaj jedna napisała 22 tydzień - odeszły jej wody, maluchów nie udało się uratować
wiem, że to nie reguła... ale nie wiem czy nie powinnam w ogóle wybić sobie wakacji z głowy... zwłaszcza po incydencie z krwawieniem... no i mam zagwozdkę
Phnappy wrote:Dziewczyny - mam pytanie okołowakacyjne
przyznam, że chciałabym jeszcze zaznać wakacji bez dzieci
No i tutaj zaczynają się wątpliwości... chcielibyśmy w ciepłe miejsce - Chorwacja/Włochy/Hiszpania/Francja. Oczywiście samolotem...
Czy macie może rozeznanie w ubezpieczeniach dla kobiet w ciąży? Chciałabym się dodatkowo zabezpieczyć. Plus czy to w ogóle dobry pomysł? Przyznam, że dla nas wakacje w Polsce to trochę takie nie wakacje...
Wizytę u swojego prowadzącego mam 12 czerwca, kombinuję żeby może pod koniec czerwca kupić jakieś last minut, jak będę miała zielone światło. To byłby 18 tydzień. Już go wstępnie pytałam, powiedział, że w ciąży bliźniaczej nigdy nic nie wiadomo, ale z drugiej strony 2 trym najlepszy na wakacje...
Powiem Wam, że zapisałam się na bliźniaczą grupę na fb i jestem... przerażona :o
Co chwilę jakaś dziewczyna pisze, że było wszystko ok i nagle zamykają ją w szpitalu ze skracającą się szyjkądzisiaj jedna napisała 22 tydzień - odeszły jej wody, maluchów nie udało się uratować
wiem, że to nie reguła... ale nie wiem czy nie powinnam w ogóle wybić sobie wakacji z głowy... zwłaszcza po incydencie z krwawieniem... no i mam zagwozdkę
Przede wszystkim wypisz się z tej grupy, bo tylko niepotrzebnie będziesz się stresować! A decyzję najlepiej podejmij dopiero po wizycie u gina.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Najgorsze jest to, że na tej grupie jest przede wszystkim dużo przydatnych info... ale chyba racja. Lepiej się wypiszę... albo chociaż sobie ukryję i będę wchodzić jak będę szukać czegoś konkretnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 17:34
Bajka- bajkowy pokój
My niestety będziemy w pokoju z dzieckiem bo mniejszy już okupuje synek także dziecko będzie miało tylko swój kącik.
Phnappy podpisuję się pod tym co Lucia pisze-poczekaj na lekarza i nie czytaj za dużoOstatnie wakacje we dwoje (na długie lata) to super sprawa!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotarł mój segregator
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d14be1dd1509.jpg
Phnappy- poczekaj do wizyty, wtedy też sama poczujesz czy chcesz/możesz jechaćBajkaaa, Phnappy, lamka, Luna1993, Lunaris, Emiilka, KateHawke, Kaczorka, JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Kate to ja będę trzymać za Ciebie
Bajka ekstra pokój!
Phnappy, spróbuj nie wchodzić na tą grupę, to mega stres czytać takie rzeczy. Jeśli chodzi o wakacje to skonsultuj to porządnie z lekarzem. Niby lot samolotem nie jest problemem, ale tak jak piszesz, przy bliźniakach nigdy nic nie wiadomo. Wasze zdrowie najważniejsze.Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Phnappy też jestem tego zdania bys nie czytała za dużo w tej grupie
Sama mam dwie pary znajomych z blizniakami i to są duże chłopaki bo jedni maja 7 lat prawie a drudzy prawie 6 i wszystko z nimi dobrze także głowa do góry i pamiętaj czytamy tylko dobre rzeczy więc szukaj wczasów