Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOskar jest u mojego emka w rodzinie i hmm charakterem mi to dziecko nie odpowiada, ale miałam kumpla w liceum Oskara i był spoko
hahahaha, niestety tak wygląda zwykle w moim przypadku pomoc odnośnie imion.
A Marcel fajne, kojarzy mi się z małym przystojniaczkiemRucola lubi tę wiadomość
-
Phnappy Kochana ale jak to można zbadać pappę osobną dla Maluchów? jakieś podejrzane to wszystko. Pappa określa ryzyko ogólne i w przypadku bliźniaków ma ogromny margines błędu. Kochana tylko i wyłącznie dobre usg
mi88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Phnappy, tak jak dziewczyny piszą - pamiętaj, że to badanie to statystyka. Życzę Wam dużo sił i wierzę, że oba groszki są zdrowe!
Bajkaaa, Olik - kciuki za wizyty!
Malka, już jutro będziesz miała z głowy egzamin
Co do staników, ja zamowiłam z H&M, bo chciałam mieć jakieś na poczatek. Jak się ustabilizuje laktacja i uda się z kp to będę szukać jakichś lepszych. Na pewno chcę usztywniane.. nie przepadam za miękkimi biustonoszami, czuje się w nich mało kobieco.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Phnappe kciuki!
Pilik kciuki zeby sie to jeszcze wyciszylo!
Co do Marcela piekne imie moim zdaniem! A ciucmokiem jak ktos ma byc to bedzie niezaleznie od imienia... nie rozumiem co to za durne stwierdzenie
Co do detektora ja mam uzylam kilka razy i musze wystawic na sprzedaz... jeszcze folie mam na nim i ta mala tubke zelu niezuzyta... kupilam w 14tc a i tak mialam problemy zeby znalezc tetno malej bo ona go bardzo nie lubi i uciekala zawsze a jak juz mi sie udalo to po 10 sekundach i tak uciekala i tyle z tego bylo ze nim zdazylam zalapac czy to napewno ona byla to juz nie moglam znow znalezc...Rucola lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyChyba u każdego tak to wygląda :p albo w klasie było jakieś nie takie dziecko i imię skreślone, albo ex albo coś :p
Ja znam 1 Oskara, chłopak jest zajebisty, co prawda woli chłopców ale skończył dobre studia,ma masę znajomych, jest towarzyski i wierny swojemu partnerowi;)
On studiował z moja współlokatorka i jak raz do nas wpadł to jako jedyny zauważył że pofarbowalam włosy :p skojarzenia mam więc dobre -
Laski, wróciłysmy na róż
Lunaris, Rucola, Minie Black, blue00, Aga9090, Bajkaaa, pilik, Karma88, Achia, Emiilka, Lusesita, emi2016, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane jesteśmy na łososiowej stronie!!!
mÓj emek zawsze się śmieje, ze siedze na łososiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 09:19
Minie Black, summer86, Bajkaaa, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
ALE SUPER !!!!!!!!!! Co prawda fiolet to mój lubiony kolor ale nie w tym przypadku
-
Róż jeju od razu tu ładniej;)
aa dziewczyny zaczęłam szkołę rodzenia..szybko wiem
Wczoraj rozmawialiśmy z emkiem o porodzie, widzę że chłop się stresuje. Połączyliśmy kiedy wypada 37 tc. I no robi się gorąco. Jeszcze chcemy na wakacje jechaćzobaczymy jak wyjdzie.
Ogólnie ostatnio wróciła mi energia i siły. Boje się że z powrotem upałów moje moce spadną. Póki co działamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 09:20
Rucola, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo i roz! A ja szukam na fiolecie i myslalam ze zdurnialam bo chwile temu przeciez bylo jeszcze... to tak jak wczoraj na rozu
Rucola lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Nieskromnie powiem: Jam to uczynił
jupiiiiiii
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea8e86be99a.pngRucola, blue00, lamka, Minie Black, Flowwer, olik321, Luna1993, summer86, Aga9090, malka, Bajkaaa, pilik, Karma88, Achia, moniśka..., Tosia2323, MamaFabianka, Emiilka, Lusesita, emi2016, 91Ewela09, Jeżowa, JustynaG, StaraczkaNika, Arsenka86, Jadranka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja się pochwalę, że wczoraj doszedł mój babybjorn
zapłaciłam 400zł a wyglada jak nówka-sztuka
kupiłam od koleżanki z liceum, z która widziałam się ostatni raz 13 lat temu
ale zobaczyłam że sprzedaje gadżety po Maluchach i capnęłam. Mam nadzieję, że się sprawdzi
Lena21, Lunaris, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja szybko na biegu bo już w drzwiach jestem- dziś dzień poza domem: idę na urodziny córki mojej koleżanki i do kina
Olik wcale nie za szybko - jeśli zajęcia są raz w tyg i jest ich 10 to akurat do 38 tc. U mnie na przykład zaczynają się od 21 tc i również zamierzam iść, potem może mi się już na wylocie nie będzie chciało.
Phnappy trzymam kciuki za maluchy -tyle się oczytałam o tym Pappa że nie wiem czy się zdecyduję choć mi się za darmo należy. Po co się stresować skoro w tylu przypadkach to się nie sprawdza? wierzę w usg, najwyżej powtórzę jeśli będzie coś nie tak.
Lena my Hero !!!
uciekam! miłego dnia Mamusie!pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunaris ja pisałam na przekór, że trochę późno się zapisałam
ale może dam radę do końca chodzić, zobaczymy
narazie się zastanawiam czy "opłacać" sobie indywidualną położną.. nie wiem do końca czy teraz taka moda czy faktycznie potrzeba.. -
olik321 wrote:Lunaris ja pisałam na przekór, że trochę późno się zapisałam
ale może dam radę do końca chodzić, zobaczymy
narazie się zastanawiam czy "opłacać" sobie indywidualną położną.. nie wiem do końca czy teraz taka moda czy faktycznie potrzeba..planuję zakończyć edukację z dzieciem w brzuchu
olik321 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021