X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela ja nic nie biorę. Tylko na wyjście. W szpitalu moim mają ubranka więc nie będę "brudzić" domowych.

Flo niezły poślizg. Ciekawe czy w ogóle przyjdzie skoro już tyle spóźnienia.

Lunaris! Mega się cieszę, że wszytsko ok i że lekarz okazał się fajny.

Lunaris lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja biorę dha mama premium plus i ma wszystko o czym piszesz :)
    Tylko różnice cenowe są bo w jednej aptece płaciłam 56zl a w drugiej 40zl

A biorę jedna tabletkę rano a druga wieczorem

A czy Zośka zrobi psikusa i po terminie będzie? Wątpię bo podejrzewam że jak pessar ściągną to pójdzie szybko

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szpitalu jest zasada że jeśli rodzisz do południa bez komplikacji to wychodzisz w 2 dobie, jesli rodzisz po południu wychdzisz w 3 dobie. No to licząc ze będę 3 dni.
    Zapomniałam zapytać położonej.
    Za wasza radą wezmę po 4 szt :)
    Dzięki

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje rady Lamka? Ja już nie wiem co mogę jeść a co nie ze względu na wątrobę, niska hemoglobinę :(

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny potrzebuje coś co było pisane sto razy :)
    Co z rzeczy z apteki muszę mieć do szpitala (hehe nie żebym była w szpitalu :)) tu pisze ze kobieta tylko te majtki i podpaski bella a dla dziecka jakąś maść i coś tam. A wy co kupujecie w tej Gemini? Nbo muszę zacząć robić zamówienie i jakby co żeby emek miał w pogotowiu

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Dziewczyny potrzebuje rady Lamka? Ja już nie wiem co mogę jeść a co nie ze względu na wątrobę, niska hemoglobinę :(
    Aga mi się wydaje że dieta taka to mało surowego a chyba wcale, nic smażonego tak miała mama moja przy kamieniach ale jak to jest przy niskiej hemoglobinie i to w ciąży to nie mam pojęcia ale N pewno wszystko lekko strawne

Aga9090 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec ze spokojną ciąża :(
    Szyjka mega krótka i passer zamówiony w piątek szpital w celu załozenia i kroplówki z magnezu bo mam silne skórcze.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Szyjka mega krótka i passer zamówiony w piątek szpital w celu załozenia i kroplówki z magnezu bo mam silne skórcze.
    Cholera!!!! Bytom?? Kciukam mocno, aby mały poczekał:*:

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no. :/ Eh coś jeszcze lekarz mówił?
    Niech ten pessar pomoże no i Mały posiedzi jeszcze troszkę.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Flowwer będzie dobrze zobaczysz! A czemu od razu cię nie kładą na oddział?
    Zobacz u mnie było mega źle a się trzymamy z Zosieńką, u ciebie Szymus też nie chce wyjść zobaczysz teraz jest najgorzej bo to wiadomość jak grom z jasnego nieba ale pamiętaj walczymy!!

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower kciuki żeby maluszek jeszcze posiedział!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 15:11

Flowwer lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą powiem wam że to jakaś plaga ostatnio :/
    Teściowa dowiedziała się że kuzyna żona która rodziła kilka tug temu też leżała 1,5miesiaca właśnie na szyjke bo była mega krótka, powiem wam że te czasy są jak z opowieści podręcznej... Tzn ja Ogladnelam tylko odcinek hehe ale naprawdę przeraża mnie to co się dzieje.

Moja siostra też jest w ciąży, 13tyg niżej niż ja i mówi że przez to co wie idę mnie i cmti co się dzieje ze mną jest przerażona tym mimo iż to jej druga ciąża bo nie wiedziała jakie mogą być zagrożenia

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    A swoją drogą powiem wam że to jakaś plaga ostatnio :/
    Teściowa dowiedziała się że kuzyna żona która rodziła kilka tug temu też leżała 1,5miesiaca właśnie na szyjke bo była mega krótka, powiem wam że te czasy są jak z opowieści podręcznej... Tzn ja Ogladnelam tylko odcinek hehe ale naprawdę przeraża mnie to co się dzieje.

Moja siostra też jest w ciąży, 13tyg niżej niż ja i mówi że przez to co wie idę mnie i cmti co się dzieje ze mną jest przerażona tym mimo iż to jej druga ciąża bo nie wiedziała jakie mogą być zagrożenia
    Bo na podtrzymanie każą jeść no-spe, która później już nie pomaga.
    W dwóch ostatnich ciążach miałam fenoterol, który jest już wycofany, może lekarze nie mają co przepisać??

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower trzymam kciuki żeby te skurcze przeszły po kroplówkach. Passer ci założą i będzie dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i Szymka &&& <3

Flowwer lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Flowwer, tulę mocno <3 mówiła lekarka coś więcej o szyjce? Sprawdzała długość na USG?
    Zobaczysz, że opanują sytuację i Szymek posiedzi jeszcze dwa miesiące w brzuszku.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer - trzymam kciuki ! Będzie dobrze ! Szymuś posiedzi jeszcze trochę - zobaczysz :)

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Flo trzymam kciuki z całego serca, odpoczywaj <3 musi być wszystko ok, nie mówiła nic o sterydzie na płucka?

Faktycznie jakaś plaga z tymi szyjkami :/ moja przyjaciółka jest w 26 tygodniu i szyjka jej się zaczęła otwierać jakby od dołu i tez w sobotę jej pessar zakładali, bo jej lekarz wyjeżdża na 3 tygidnie akurat i ona cała w stresie, na razie jest w domu, ale ma całkowity nakaz leżenia (a w domu 1,5 roczny syn) dobrze, że mąż dostał urlop

Musimy wierzyć w te nasze bąble - ja się tak bardzo cieszę, że udało się przeczekać ten ryzykowny czas dla nas już prawie cały i mocno wierzę, że u Was tez tak będzie ! To forumowe wsparcie musi mieć moc <3

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nenusia oby to był koniec problemów zdrowotnych! A mówił co w sytuacji jeśli to kamienie??
    Czy dziewczyny które rodzą w grudniu- zaglądacie na fiolet? Ja czasem tak ale mam wrażenie że albo tam w cholerę smutno, albo sobie słodzą albo nie wiem. Przyciągania nie czuje więc chyba w ogóle przestanę tam zaglądać. Albo narzekanie na wagę 55kg przy 174 cm wzrostu i że co to będzie... Ja mam 170cm wczoraj u gina wyszło 65kg więc wydaje mi się że źle nie jest :p czy mi się wydaje już teraz??;)
    Ja tam zajrzałam na początku i jakoś ciemnotą powiało, więc nawet się nie przywitałam. Nie miałam siły do tekstów typu "wysikałam pozytywa, co teraz, mam brać jakieś witaminy?" ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Ja tam zajrzałam na początku i jakoś ciemnotą powiało, więc nawet się nie przywitałam. Nie miałam siły do tekstów typu "wysikałam pozytywa, co teraz, mam brać jakieś witaminy?" ;)
    Też tam trochę poczytałam, ale to nie a moje nerwy ten ciemny lud...

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Bo na podtrzymanie każą jeść no-spe, która później już nie pomaga.
    W dwóch ostatnich ciążach miałam fenoterol, który jest już wycofany, może lekarze nie mają co przepisać??
    Ale ja w całym życiu wzięłam może 5 tabletek nospy z czego 2 w ciąży, więc nie za bardzo widzę związku

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ