Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela ja nic nie biorę. Tylko na wyjście. W szpitalu moim mają ubranka więc nie będę "brudzić" domowych.
Flo niezły poślizg. Ciekawe czy w ogóle przyjdzie skoro już tyle spóźnienia.
Lunaris! Mega się cieszę, że wszytsko ok i że lekarz okazał się fajny.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Achia ja biorę dha mama premium plus i ma wszystko o czym piszesz
Tylko różnice cenowe są bo w jednej aptece płaciłam 56zl a w drugiej 40zl
A biorę jedna tabletkę rano a druga wieczorem
A czy Zośka zrobi psikusa i po terminie będzie? Wątpię bo podejrzewam że jak pessar ściągną to pójdzie szybko -
U mnie w szpitalu jest zasada że jeśli rodzisz do południa bez komplikacji to wychodzisz w 2 dobie, jesli rodzisz po południu wychdzisz w 3 dobie. No to licząc ze będę 3 dni.
Zapomniałam zapytać położonej.
Za wasza radą wezmę po 4 szt
Dzięki -
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny potrzebuje coś co było pisane sto razy
Co z rzeczy z apteki muszę mieć do szpitala (hehe nie żebym była w szpitalu) tu pisze ze kobieta tylko te majtki i podpaski bella a dla dziecka jakąś maść i coś tam. A wy co kupujecie w tej Gemini? Nbo muszę zacząć robić zamówienie i jakby co żeby emek miał w pogotowiu
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny potrzebuje rady Lamka? Ja już nie wiem co mogę jeść a co nie ze względu na wątrobę, niska hemoglobinę
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Koniec ze spokojną ciąża
Szyjka mega krótka i passer zamówiony w piątek szpital w celu załozenia i kroplówki z magnezu bo mam silne skórcze.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Koniec ze spokojną ciąża
Szyjka mega krótka i passer zamówiony w piątek szpital w celu załozenia i kroplówki z magnezu bo mam silne skórcze.
Zobacz u mnie było mega źle a się trzymamy z Zosieńką, u ciebie Szymus też nie chce wyjść zobaczysz teraz jest najgorzej bo to wiadomość jak grom z jasnego nieba ale pamiętaj walczymy!! -
nick nieaktualny
-
A swoją drogą powiem wam że to jakaś plaga ostatnio
Teściowa dowiedziała się że kuzyna żona która rodziła kilka tug temu też leżała 1,5miesiaca właśnie na szyjke bo była mega krótka, powiem wam że te czasy są jak z opowieści podręcznej... Tzn ja Ogladnelam tylko odcinek hehe ale naprawdę przeraża mnie to co się dzieje.
Moja siostra też jest w ciąży, 13tyg niżej niż ja i mówi że przez to co wie idę mnie i cmti co się dzieje ze mną jest przerażona tym mimo iż to jej druga ciąża bo nie wiedziała jakie mogą być zagrożenia -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:A swoją drogą powiem wam że to jakaś plaga ostatnio
Teściowa dowiedziała się że kuzyna żona która rodziła kilka tug temu też leżała 1,5miesiaca właśnie na szyjke bo była mega krótka, powiem wam że te czasy są jak z opowieści podręcznej... Tzn ja Ogladnelam tylko odcinek hehe ale naprawdę przeraża mnie to co się dzieje.
Moja siostra też jest w ciąży, 13tyg niżej niż ja i mówi że przez to co wie idę mnie i cmti co się dzieje ze mną jest przerażona tym mimo iż to jej druga ciąża bo nie wiedziała jakie mogą być zagrożenia
W dwóch ostatnich ciążach miałam fenoterol, który jest już wycofany, może lekarze nie mają co przepisać?? -
Flowwer wrote:Koniec ze spokojną ciąża
Flowwer, tulę mocnomówiła lekarka coś więcej o szyjce? Sprawdzała długość na USG?
Zobaczysz, że opanują sytuację i Szymek posiedzi jeszcze dwa miesiące w brzuszku. -
Kurczę Flo trzymam kciuki z całego serca, odpoczywaj
musi być wszystko ok, nie mówiła nic o sterydzie na płucka?
Faktycznie jakaś plaga z tymi szyjkamimoja przyjaciółka jest w 26 tygodniu i szyjka jej się zaczęła otwierać jakby od dołu i tez w sobotę jej pessar zakładali, bo jej lekarz wyjeżdża na 3 tygidnie akurat i ona cała w stresie, na razie jest w domu, ale ma całkowity nakaz leżenia (a w domu 1,5 roczny syn) dobrze, że mąż dostał urlop
Musimy wierzyć w te nasze bąble - ja się tak bardzo cieszę, że udało się przeczekać ten ryzykowny czas dla nas już prawie cały i mocno wierzę, że u Was tez tak będzie ! To forumowe wsparcie musi mieć moc -
Achia wrote:Nenusia oby to był koniec problemów zdrowotnych! A mówił co w sytuacji jeśli to kamienie??
Czy dziewczyny które rodzą w grudniu- zaglądacie na fiolet? Ja czasem tak ale mam wrażenie że albo tam w cholerę smutno, albo sobie słodzą albo nie wiem. Przyciągania nie czuje więc chyba w ogóle przestanę tam zaglądać. Albo narzekanie na wagę 55kg przy 174 cm wzrostu i że co to będzie... Ja mam 170cm wczoraj u gina wyszło 65kg więc wydaje mi się że źle nie jest :p czy mi się wydaje już teraz?? -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja tam zajrzałam na początku i jakoś ciemnotą powiało, więc nawet się nie przywitałam. Nie miałam siły do tekstów typu "wysikałam pozytywa, co teraz, mam brać jakieś witaminy?"
-
Aga9090 wrote:Bo na podtrzymanie każą jeść no-spe, która później już nie pomaga.
W dwóch ostatnich ciążach miałam fenoterol, który jest już wycofany, może lekarze nie mają co przepisać??