Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:
Ja po wizycie, wszystko u nas w porządku, maluch ma 6cm, spał ale na "prośbę" gin od razu fiknął i się śmiała że taki posłuszny :p
A gdzie zdjecie ????? 6 cm szczęsćia nie ptafię sobie wyobrażić jak człowieczek może być taki maleńki
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Hej, ja na szybko melduję, że u nas ok. Więcej napisze wieczorem, bo mam sajgon w pracy.
A widzisz nie potrzebnie się stresujesz
A jęśli chodzi o kolory to ja lubię jasne w odcieniach białej czeklady, zgaszonego piasku z cynamonem na przełamanie dodatki purpury, śliwki,
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa już przerobilam bezowe ściany przy dziecku 0-3, plamy po palcach itp. Są wszędzie. Świetnie to wygląda jak jest świeże. Małe dziecko zawsze gdzieś rączka przejedzie i trzeba zaraz odmalowac.
Ps. Nawet farby zmywalne nie są do końca tak bardzo zmywalne jak się wydaje. Sok itd. Owszem. Ale nie tłuste plamy po paluchach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:56
-
Flo specjalnie dla Ciebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c46b2f2939a0.jpg
Niedługo będziesz oglądała! Dla mnie to niesamowite jak widze jak takie 6cm fika koziołki i macha rączkami, niesamowite to jest
Moniśka ale leci czas...!
Macie kreacje na Wigilie? Ja dzisiaj się obudziłam, że nie wiem co ubiorę zupełnie liczyłam już na brzuszek, a bardziej jeszcze wyglądam jakbym się przejadła i oponka się zrobiła
A tak w ogole - kiedy miałyście pierwsze kg na +? Mi dzisiaj gin powiedziała że marnie i coś już powinno ruszyć (na początku schudłam 3kg, wrócił 1 więc nadal jestem -2), ale tak czytałam że dobrze w pierwszym trymestrze nie przytyć więc sama nie wiem czy się przejmować ...aiwlys, staraczka1111, mi88, Lusesita, emi2016, Bocianiątko, Kaczorka, Anna Stesia, malka, Izolda90, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik super misio ☺
Ja mam dopiero teraz kilogram na plusie.
Do 9 tygodnia schudłam 6 kilo , później waga długo stała w miejscu. Później się coś ruszyło i teraz dopiero skończyło o 7 kg, ale dla mnie to i tak kilogram na plusie od wagi startowej. ☺ -
Ja mam teraz 3.5 kg na plusie przez pierwsze 3 wizyty co 3 tyg mialam po 0.5 za kazdym razem. U kazdej waga jest indywidualna,a ze na poczatku schudlas to tez teraz bedziesz inaczej przybierala. Wazne ze maluszek rosnie i jest ok.
pilik lubi tę wiadomość
-
Flowwer za nie długo zobaczysz swoją wyczekaną kruszynke trzymamy mocno kciuki za dobre wieści
Pilik piękny bąbelek niech rośnie duży i zdrowy
ja mam juz 10 kg na plusie pierwsze przybierałam co 2 kg co 4 tygodnie teraz co 3 kg Będę BIG MAMMY
My pokój będziemy odświeżać po zimie napewno będą 2 kolory. Ściana przy łóżeczku będzie szara bo można fajnie ją udekorować późiej a reszte jeszcze nie wiemy.
Moniśka gdzie kupowałaś naklejki na szafe dla dziecka ? -
Flowwer wrote:A gdzie zdjecie ????? 6 cm szczęsćia nie ptafię sobie wyobrażić jak człowieczek może być taki maleńki
staraczka1111, mi88 lubią tę wiadomość
-
Pilik, ale ono śliczne. Zdjęcia z tego okresu są najładniejsze
Ja 3 tygodnie temu miałam 2.5 kilo na plusie, ale zaczynałam z niedowaga (52 kg)
Jutro wieczorem mamy wizytę, ciekawe ile urosłyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 16:29