Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Mnie też to imię bardzo się podoba- Pola
Lamka u mnie jak nie Ola to Dominika
Uważam że nie ma brzydkich imion -to jak z ubraniami, kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. Fakt jest kilka mocno wymyślnych ale jeśli są wypowiadane z miłością przez rodziców to przecież to jest najważniejsze. Moim zdaniem to niegrzeczne mówić wprost rodzicom że okropne imię, lepiej jak by otoczenie przemilczało słowa krytyki. Wszystkie dzieci są piękne z takim czy innym imieniem a to rodzicom ma się podobać, to nasz przywilejMinie Black, lamka, Rucola, veritaserum, Aga9090, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja się nie przejmuję, tylko wkurza mnie, że ludzie widzą w sobie potrzebę komentowania, kiedy ja chciałam tylko oznajmić jak będzie.
nie omieszkałam przekazać, że to jest nasza decyzja i nie życzymy sobie komentarzy ani dobrych rad.
Olik mdłości powoli przechodzą (chyba), ale średnio tak 2-3x w tygodniu jeszcze mam tak pół dnia. Wierzę, że zaraz będzie lepiej.
Lunaris wiem co to za uczucie, mi pomagało pójście do sklepu ku inspiracjiBajkaaa lubi tę wiadomość
-
...wróciłam ze sklepu... nic mi nie pasowało
kupiłam kocie żarcie i 2kg cukru na dżem truskawkowy
lepiej nie będę ruszać tego kociego
Rucola, Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to ludziom się wydaje że kobiecie w ciąży można powiedzieć. Wszystko dosłownie od krytyki figury, ubrania, jedzenia aż po imię dziecka, ludziom to się w dupie poprzewracalo i trzeba to ukrucic
A u mnie teściowa nic nie powie na temat imienia bo jej mama miała na imię Zosia i to była cudowna kobietaLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Jak tak mówicie o tych radach to aż się boje kiedyś cudownych rad teściowej. Pewnie na imie nic nie będzie gadać, ale obawiam
sie ze bedzie się wtrącać w kwestiach wychowania.
No to ponarzekałam..
Idę puzzle układać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 09:23
-
Nenusia zaraziłaś mnie- 2 pudełka (3000 i 1500) czekają na ułożenie i powieszenie
zamawiam na allegro antyramy i biorę się bo jak nie teraz to kiedy?
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Nenusia zaraziłaś mnie- 2 pudełka (3000 i 1500) czekają na ułożenie i powieszenie
zamawiam na allegro antyramy i biorę się bo jak nie teraz to kiedy?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki przez długi weekend byłam "w lesie" bez internetu - więc nic nie nadrobiłam... dzisiaj Was nadrobię :*
ALE chcę Wam tylko przekazać: WYNIK NIFTY PRAWIDŁOWY
ryczę, ogarniam się i zaczynam się wreszcie cieszyć ciążą!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 09:39
Aga9090, lamka, Rucola, Tosia2323, Minie Black, Sarna84, summer86, Jeżowa, Lunaris, Kaczorka, Luna1993, KateHawke, Yoselyn82, Achia, malka, Lena21, Flowwer, Bajkaaa, blue00, JustynaG, olik321, Lusesita, pilik, emi2016, Karma88, JuicyB, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Dziewuszki przez długi weekend byłam "w lesie" bez internetu - więc nic nie nadrobiłam... dzisiaj Was nadrobię :*
ALE chcę Wam tylko przekazać: <b> WYNIK NIFTY PRAWIDŁOWY </b>
ryczę, ogarniam się i zaczynam się wreszcie cieszyć ciążą!!Phnappy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczyny!!!! Witam się w nowym tygodniu
Moim pierwszym tygodniu w domku. Nigdzie się nie musze spieszyć, cudowne uczucie
Lamcia nic się nie przejmuj, róbcie jak czujecie i dokładnie tak jak pisze Lunaris, przywilejem rodziców jest nazwanie swojego dziecka. Doskonale Cię rozumiem, bo jeszcze 2 tygodnie temu przezywałam jak moja teściowa powiedziała, ze krzywdzimy Lewka takim imieniem. Na dzień dzisiejszy chce mi się z tego śmiać i już nie mogę doczekać się dnia, kiedy prosto w twarz jej oznajminy, ze Lew nie będzie chrzczony (przynajmniej w najbliższym roku po urodzeniu, ale to już pominę. Nie wiem jak ona to przezyje
bajeczko kolejny dzień za Tobą i Zosiątak trzymać!!!!
Mój Mały dziś tak kompnął tate, ze ten przestraszony podskoczył na łóżkui jego pytanie "czy to na pewno nasz dziecko??" Tak mi się chciało smiać, bo wiem, ze Leo potrafi już dużo więcej
Miłego dnia Dziewczyny!!!!
Lunaris, Kaczorka, Bajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Phnappy wrote:Dziewuszki przez długi weekend byłam "w lesie" bez internetu - więc nic nie nadrobiłam... dzisiaj Was nadrobię :*
ALE chcę Wam tylko przekazać: WYNIK NIFTY PRAWIDŁOWY
ryczę, ogarniam się i zaczynam się wreszcie cieszyć ciążą!!Phnappy lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Lekarka mnie obudziła dobrą nowiną
Płci w ogóle nie badają, więc tutaj nadal zagadka
Rety jak się cieszę... koszmar te dwa tygodnie... przy następnej ciąży nifty zrobimy od razu (jak będą $$$), za dużo stresów później...
Dziękuję Wam Kochane za kciuki :* teraz będę zaglądaćbo chciałam się odciąć zupełnie
summer86, Rucola, Lunaris, malka, Sarna84, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy, cudowne wieści!
spokojnej i radosnej ciąży
Pytanie do Dziewczyn biorących heparynę - czy w taką pogodę przechowujecie ją w lodówce? Na opakowaniu jest, że przechowywać w temp. do 25 stopni, a obawiam się, że jak na dworze jest 30, to w mieszkaniu może być więcej niż te 25.. -
summer86 wrote:Phnappy, cudowne wieści!
spokojnej i radosnej ciąży
Pytanie do Dziewczyn biorących heparynę - czy w taką pogodę przechowujecie ją w lodówce? Na opakowaniu jest, że przechowywać w temp. do 25 stopni, a obawiam się, że jak na dworze jest 30, to w mieszkaniu może być więcej niż te 25..summer86 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Phnappy Juppiiiiiiii
w tym tyg ja czekam na wynik PAPPy
-
nick nieaktualny
-
Phnappy - super wiadomość!!
Teraz nie pozostaje nic innego, jak tylko zacząć cieszyć się ciążą
Lunaris - u mnie czekają dwa pudełka puzzli po 1500 częściTylko jak tu przy pełzającej Aluśce układać??
Na swoją teściową za bardzo narzekać nie mogę. Ale jak teraz byliśmy u nich to zaczęłam odczuwać presję, że powinnam Aluśce więcej jedzenia wciskać.. Bo ona je jak ptaszek - trochę dziubnie i więcej nie chce. Bardziej się skupia na cycusiu. A nie mam zamiaru na siłę nic jej wciskać. Mi wciskała babcia na siłę i pamiętam jakie to uczucie..
A tymczasem Aluśka już po przymusowej porannej kąpieli. Kaszkę jadła! Szkoda, że przez skórę się nie wchłania, bo może by więcej trafiłoLunaris, Rucola lubią tę wiadomość