Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już nie wiem co robić z tym spaniem, noc w noc to samo i z dnia na dzień jestem coraz bardziej niewyspana. Boję się że jak przyjdzie do porodu to braknie mi sił z tego niewyspania..
Mała za to szaleje w brzuchu w najlepsze. -
Summer mysle, ze Twoj organizm znajdzie sile na porod. Nie martw sie tym.
Dziewczyny, ale mamy dzis dzien zasypany wizytami. Jestem z Wami myslami, przynajmniej zajme glowe nie swoja wizyta.
Amy ja nie pomoge, ale mam nadzieje, ze sie uspokoilo i szybko masz dzis wizyte u gina.
Ludzie ile my stresu mamy.
Ja dla relaksu polece rano z mama na pazurki, a po poludniu przed ginem z mezem do jego lekarza w pracy. Jakos czas sie zajmie do wizyty.
Udanego dnia dziewczyny, ja ide na codzienna dawke cpunow i sniadanie.Amy333 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry (?)- to się jeszcze okaże czy dobry.... Cel- nie zwymiotować paskudztwa. Jak będę w stanie, to będę relacjonować
Amy kochana dawaj proszę znać co u Ciebie. Martwimy się o Ciebie tu cały czas a teraz tym bardziej. Koniecznie zdaj relację z wizyty...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry (?)- to się jeszcze okaże czy dobry.... Cel- nie zwymiotować paskudztwa. Jak będę w stanie, to będę relacjonować
Amy kochana dawaj proszę znać co u Ciebie. Martwimy się o Ciebie tu cały czas a teraz tym bardziej. Koniecznie zdaj relację z wizyty...Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola powodzenia z glukoza. Nie wiem dlaczego macie z nia problem. Ja la luzie przeszlam krzywa, chyba ze w pozniejszej ciazy jest gorzej z jej wypiciem.
W kazdym razie wypij i nie zwracaj.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pisałam u nas na czerwcowym wątku, ale nie wiem, na ile podczytujecie, więc kopiuje życzenia tutaj:
Luna, Nika i Karma- powiedzenia dziś na wizytach. Mocne kciuki :*Luna1993, Karma88 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Rucola powodzenia z glukoza. Nie wiem dlaczego macie z nia problem. Ja la luzie przeszlam krzywa, chyba ze w pozniejszej ciazy jest gorzej z jej wypiciem.
W kazdym razie wypij i nie zwracaj.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Dzień dobry dziewczyny
U mnie kolejny dzień do przodu
Miejmy nadzieję że faktycznie zrobią mi to usg ale to i tak koło południa dopiero
Trzymam kciuki za każdą wizytę dziś a raczej za same dobre wiadomości z tych wizyt
Amy współczuję stresu ale jeśli gdzieś z tyłu głowy czujesz że to nie jest ten help to poczekaj do wizyty a jeśli czujesz że coś złego się dzieje to jedz i nie zastanawiaj się albo dzwoń do lekarza od rana i mów co jest grane
Miłego dnia dziewczęta ja czekam z utęsknieniem na śniadanie i mam nadzieję że koleżanka szybko wyjdzie z łazienki że zdążę się ogarnąć i przebrać przed śniadaniemAmy333, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
A co do glukozy to dla mnie była masakra pomimo iz lubię bardzo słodkiego jem regularnie
Ale ponoć dlatego było to takie kiepskie bo ja miałam cały kubek wrzątku i musiałam małymi lyczkami pić żeby się nie po parzyć a wypić w ciągu 5 min i wierzcie lub nie ale na samą myśl mi jest niedobrzeohydne to było
A siostra moja miała tak że pół kubka wrzątku żeby się rozpuscilo a resztę dilali jej zimnej i na dwa razy wypiła i mówiła że było ok... -
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny:* jedziemy wlasnie z meżem do lekarza,mam dwa istotne objawy z tego HEELP,pieczenie w gorze brzucha i zaburzenia widzenia.Dam znac co powiedziala,dzieki za kciuki:***
-
nick nieaktualny
-
O jacie, na chwile mnie nie było a tu tyle info
Kochane ogromne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty (Karma, Nika, Luna, Rucola, Phnappy) czekamy na same piękne zdjęcia i super wieści
i kolejne kciuki za badania i glukozę - u mnie wypicie to było nic, później prawie zemdlałam :p
Bajeczko świętujemy kolejny dzuenoby ich było jeszcze wieeeeeele
Co do naszych problemów, to czasem oglądam insta od mamyginekolog i oststnio miała tą samą teorię co my, że bardziej świadome pacjentki częściej spotyka jakiś kłopot po drodze, choć oczywiście nie ma to medycznych podstaw - mówiła to w takim odniesieniu, żeby myśleć pozytywnie i nie narażać się na dodatkowy stres, bo to nie pomaga wiec mamusie moje biust do przodu i dziś myslimy tylko pozytywnieBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dzieki Dziewczyny:* jedziemy wlasnie z meżem do lekarza,mam dwa istotne objawy z tego HEELP,pieczenie w gorze brzucha i zaburzenia widzenia.Dam znac co powiedziala,dzieki za kciuki:***
Amy czekamy i trzymamy mocno kciuki, żeby to był tylko zbieg okolicznościAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena też tak myślę że te świadome pacjentki maja pod górkę...
A ja znalazłam się na etapie wyparcia problemu, jestem w tym szpitalu w którym muszę leżeć ale nie wierzę w to że coś złego się może stać...
Amy daj koniecznie znać co lekarz powiedział ale jestem przekonana że okaże się że to beznadziejny zbieg okolicznościAmy333, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Lena też tak myślę że te świadome pacjentki maja pod górkę...
A ja znalazłam się na etapie wyparcia problemu, jestem w tym szpitalu w którym muszę leżeć ale nie wierzę w to że coś złego się może stać...
Amy daj koniecznie znać co lekarz powiedział ale jestem przekonana że okaże się że to beznadziejny zbieg okolicznościwizualizuj sobie że leżysz co prawda w szpitalu, ale doczekacie min 35tyg i wszystko będzie dobrze
Ja przed snem i rano jak czekałam aż mąż wyjdzie z łazienki i wizualizowałam że nie będzie kolejki w laboratorium(a u mnie potrafi być naprawdę długa) i co? Wchodzę a tam tylko 3 osoby czekają
Wiem że to mniejszy kaliber ale wierzę że działa!No i dziś zobaczysz Zosieńkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 07:48
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!
Dla mnie wypicie tej glukozy to jest ogólnie pikuś, tzn nie powiem, żeby to dobre było ale znam naprawdę gorsze badania
wierzę też w to i staram się praktykować z różnym skutkiem, że nasz rozum, myśli, podświadomość to potęga...Baaaardzo dużo zalezy od nastawienia. Staram się myśleć tylko pozytywnie, chociaż dołów i dni na zamartwianie tez nie brakuje.
Ja już po śniadaniu ( koktajl wypiłam) i w zasadzie zastanawiam się co dziś ciekawego robić -
Kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty!!
Rucola glukoza nie jest zła, zjedzenie puszki karmelu to jest wyzwanie
Amy daj znać oby to nic złego.Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄