X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Kochane na wizytach!

Emilka ja bym chyba nie zapłaciła za taką nic nie wnoszącą konsultację. A rodzina czemu tak nastawiona na CC? Dziwne to wszystko. Mam nadzieję, że poród sn będzie u Ciebie szybki i bezproblemowy. <3

Karma, Lena o której macie?

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Udanych wizyt życzę :)

Mnie już brzuch boli z stresu....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tej cytomegalii przyszły normy i napisali tam wskazana konsultacja z lekarzem i powtórzenie badania za 2-3 tygodnie miała któraś tak?

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/310d782b68cb.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 07:26

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lena, Aga powodzenia na wizytach, pewnie, że wszystko będzie dobrze :)

Ja ledwo co oczy otworzyłam, a już tylko jedzenie w głowie :D i ja też czekam aż Lilcia kopnie, mój ulubiony początek dnia :)

Aga9090, Bajkaaa, KateHawke lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Karma, Lena o której macie?

Ja to jutro o 16:20, więc dziś za dziewczyny mocno trzymamy! :)
    My już po drugim śniadaniu. Jedno o 5 z lekami, drugie o 8 przy pracy. Coś mnie gardło zaczyna drapać. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 08:04

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok czyli dzisiaj kciukamy Lenę i Agę.

Jak jesteśmy w temacie śniadań to u mnie właśnie sałatka z sałaty, pomidora, ogórka, trochę cammembera, oliwek i oliwy, do tego jajko i chlebek żytni. <3

Karma88, reset, Aga9090, Jeżowa, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... Wy sniadanka a mnie muli od rana. Ciężkie jest życie ciężarówy ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Ok czyli dzisiaj kciukamy Lenę i Agę.

Jak jesteśmy w temacie śniadań to u mnie właśnie sałatka z sałaty, pomidora, ogórka, trochę cammembera, oliwek i oliwy, do tego jajko i chlebek żytni. <3

Dzięki Lamka, z tego wszystkiego to mam jajko i pomidory w domu, ale camemberta to bym zjadła, oj zjadłabym. Ale chyba zostanę przy jajkach na miękko, bo nie ruszę się raczej do sklepu :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki jeszcze za Anię, bo też dziś wizytuje :)

A co do śniadań, złamałam ciążową tradycję porannej owsianki i zjadłam wypasione kanapki.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola współczuję, chociaż u mnie też nic nie wiadomo, ostatnio mdłości mi się zaczynają koło południa.

Summer kanapki są super, też sobie ostatnio wolę zrobić takie wypasione niż coś na słodko. W ogóle jakoś nie mogę słodkiego, unikam jak ognia, od razu mi się niedobrze robi. :-P poza owocami.

Ania w takim razie też kciuki <3

Jeżowa to może kanapki z pomidorem i jajka na miękko? :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 08:28

• summer86 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, u mnie ostatnio faza na jajka.. kanapka z jajkiem lub jajko sadzone do obiadu są ostatnio dość często w menu.

A do słodkiego ciągnie, ale staram się ograniczać do jakichś małych lodów ;) może na weekend jakieś ciasto zrobię.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, Aga powodzenia :* <3

Aga9090 lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - z tym wynikiem to chyba tak z automata napisali, bo wg norm ewidentnie wychodzi, że już masz za sobą choróbsko :) więc spokojnie.

Emilka - jak nie masz wskazań do CC to chyba lepszy poród naturalny :) nie wiem czemu rodzina Twojego męża tak naciska na CC.. dziwne.
    U mnie to Aluśka zadecydowała o CC - usiadła na pupie i czekała aż ją wyciągną ;)

Summer - czasami coś trzeba w życiu zmienić - chociażby śniadanie ;)

Powodzenia dziś dziewczyny na wizytach!! Pomyślnych wiadomości życzę :)

U nas noc to masakra.. Aluśka bez cyca w buzi kręciła się i wyła. Spać jej się chciało, oczy tarła a nie mogła zasnąć. Ewidentnie coś jej było - zęby lub brzuszek. Zasnęła na trochę po Paracetamolu. Jestem wykończona..

Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, witam się z Wami w 1 dniu mojej ciąży! Będę się tu czaić na któryś ze zwalniających się brzuszków :*

Tosia2323, summer86, Jeżowa, blue00, Rucola, Luna1993, pilik, Bajkaaa, lamka, Kaczorka, Aga9090, Phnappy, olik321, Emiilka, KateHawke, Lena21, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie prowadzę poranne rozmowy z córką <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf55479ef717.jpg

Rucola, Tosia2323, Achia, Jeżowa, pilik, lamka, Kaczorka, Aga9090, blue00, summer86, olik321, Bajkaaa, Emiilka, KateHawke, Lena21, Yoselyn82, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Dziewczyny, witam się z Wami w 1 dniu mojej ciąży! Będę się tu czaić na któryś ze zwalniających się brzuszków :*
    to masz 4 :) nim skończy się Twój cykl, nawet jeśli bedzie ekspresowy to liczymy na rozpakunek Summer, Pilik, Malki i Leny :) w dobry moment się wstrzeliłaś :P
    Co do antybiotyku to się nie przejmuj, nie jest to zadna przeszkoda, tym bardziej ze masz stymulację.

reset, pilik, Phnappy lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka współczuje nocy, tym bardziej, ze przed nami kolejny zmulony dzień. Serio wolę upały niż takie nie wiadomo co....

Minnie89 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka dokładnie tak wygląda moje śniadanie, jak zaproponowałaś :D

Summer ja też mam fazę na jajka! Mogłabym jeść tonami, ale zazwyczaj staram się ograniczyć, że jak jem na śniadanie, to na obiad już nie :D do słodyczy to mnie tak ciągnie... ale też muszę się opanowywać, bo +6kg na tym etapie mnie przeraża.

Rucola współczuję, że pomimo wysokiego tygodnia ciąży wciąż masz mdłości :(

Ania oczywiście kciuki za wizytę, gdzieś mi to umknęło, niedobry mózg!

Kaczorka ja od samego opisu Twojej nocy się zmęczyłam, więc jedyne czego chyba można Ci życzyć to spokojniejszego dnia...

Reset cześć kochana! Poluj na brzuchy koniecznie <3 powodzenia w nowym cyklu!

reset, summer86 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w 14tc :) czyli za tydzień zaczynamy 2 trymestr tak?
    Kciuki za wizyty!:)
    I może za rozkręcający się poród u Malki?:)
    U nas wróciło słońce! W ndz mamy znow nawiedzić jezioro a ja czekam na ciążowy strój kąpielowy..mam nadzieję że dziś przyjdzie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 09:15

lamka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, kciuki za dzisiejsze wizyty :)
    Malka aż jestem ciekawa czy coś się rozkręci!
    U mnie cisza, ale przestałam się przyglądać i nastawiać... chociaż śniło mi się że wody mi odeszły ;)...
    Ale gorsze jest to że drugi dzień śniła mi się kremówka! Ale mam smaka... normalnie nie jem nabiału i takich rzeczy, ale ślinka mi leci na samą myśl... u mnie na śniadanie kanapki z guacamole dzisiaj ;)
    Summer liście z malin i wiesiołek nie przyspieszają niestety porodu, a jedynie mogą łagodzić bóle okołoporodowe (liście malin), a wiesiołek wspomaga limfe dzięki czemu jest szansa że szyjka będzie ładniej współpracować ;). Na przyspieszenie to chyba jedynie seks może pomoc... ja jeszcze na piłce skacze jak sobie przypomnę ;)

ds022el.png

u4uGp2.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ