Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie po prenatalnych.
6,26cm, fhr 148. Przeziernosc jest ok. Ruszalo sie mega!
Nie bylo widac kosci nosowej. Tzn w dwoch miejsach swiecilo, a w jednym jeszcze nie i W mowil, ze moze zwapniec jeszcze.
Za tydzien mam przyjsc przed pacjentkami i zrobimy jeszcze raz usg i omowimy wynik Pappa.
To co mam wyliczone na stan obecny to ryzyko skorygowane:
Trisomia 21 1:3125,
Trisomia 18 1:4642,
Trisomia 13 <1:20000.Aga9090, Siwulec, blue00, Achia, Lena21, Rucola, Minie Black, Phnappy, pilik, Bajkaaa, Yoselyn82, veritaserum, lamka, Amal, Kaczorka, StaraczkaNika, JustynaG, Jeżowa, Emiilka, summer86, Bocianiątko, KateHawke, malka, Tosia2323, Lunaris, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Odetchnelam. Tylko zestresowalam sie, ze tej kosci nie widac. Ale kumpela mnie troche uspokoila.
No i wg gina na ten moment dziewczynka.Siwulec, Lena21, Phnappy, Aga9090, Achia, Yoselyn82, lamka, StaraczkaNika, Jeżowa, Emiilka, Bocianiątko, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka
Mmmm sałatki, jakby mi ktoś zrobił to zjem każda
Dziewczyny mam nieśmiałe pytanie, mogę wrzucić zdjęcie kiecek na wesele? Bo nie mogę się zdecydować, mąż mówi co innego, przyjaciółka coś innego i siostra tez... może Wy będziecie obiektywne, tylko nie chce wątku zaśmiecać wiec pytam czy mogę zrobić sondę ?Rucola, Amal, Minie Black, lamka, JustynaG, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Karma pamiętaj jak u mnie było z noskiem
byłam 12+1 na swoich i też powiedział, że powinna mocniej świecić. A wszystko z małym groszkiem ok.
Ale do testu podwójnego wpisał hypoplastyczna/brak, stąd u nas było mocno podwyższone ryzyko.Karma88 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Lena, nie mój wątek, ale zgadzam się i wrzucaj!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Buty na obcasie ubiorę oczywiście tylko na chwilkę na wejście, żeby teściowa wkurzyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4fd9f8cf50b.jpgAga9090, blue00, Yoselyn82, veritaserum, Achia, Bajkaaa, Kaczorka, lamka, StaraczkaNika, reset, pilik, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, Lunaris, Lusesita, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Karma dobrze ze wszystko dobrze z kruszynka
A my z koleżanką zamowilysmy sobie pizze hehe mam nadzieję że nikt nam nic nie powie na oddziale bo w sumie to dopiero na godz 20 będzie dobrze ze weekend to nie ma za dużo ważnych lekarzy heheAga9090, reset, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Phnappy dziekuje za tego posta. Wlasnie staram sie nastawiac, ze wszystko bedzie ok. Bo wszystko inne jest w porzadku.
Phnappy, summer86 lubią tę wiadomość
Emilka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena, dla mnie kiecka nr 2. Ta ostatnia ma jakieś wycięcia przy biuście czy mi się wydaje? Przez nie jakaś ona taka bardziej, hmm.. Wakacyjno plażowa mi się wydaje. Ale wiadomo ile osób tyle gustów
druga dla mnie najbardziej taka elegancka na wesele, ale może to też kwestia zdjęcia..
-
Lena - ciężko zdecydować, bo w każdej super, ale ja też ostatecznie wybrałabym granatową
Poczytałam o sałatkach i zjadłabym gyrosa.. :p
A wiecie, że Aluśka zaczęła siadać sama i stawać na nogi
Tylko teraz jest masakra, bo woli to wszystko od spania i ciężko ją do drzemki przymusić.. :plamka, Aga9090, Bajkaaa, pilik, Jeżowa, summer86, Lunaris, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość