Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szybko - Minionek wygląda ok, ma 4.6 cm (uprawdzajac pytanie - nie dostałam fotki), ja dostałam masę skierowanie do labo i chirurga, dr podejrzewa wyrostek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 12:56
JustynaG, Flowwer, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna tak się cieszę, że Cię widzę! Nawet nie wiesz jak często o Tobie myślałam. Super, że jest już taśma, teraz wracaj po swojego mrożaczka
Minie, mam nadzieję, że to jakiś fałszywy alarm i z wyrostkiem jednak wszystko ok. Ale dobrze, że lekarka dmucha na zimne i chce sprawdzić.
Malka, jak tam wizyta?
U mnie na ktg cisza totalna.. nie wiem zatem co to za akcja w nocy była. Chyba czeka mnie poród po terminie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:32
-
Minie Black wrote:Na szybko - Minionek wygląda ok, ma 4.6 cm (uprawdzajac pytanie - nie dostałam fotki), ja dostałam masę skierowanie do labo i chirurga, dr podejrzewa wyrostek
Polubiłam za to, że z Minionkiem wszystko w porządku.
Oby szybko się wyjaśniło co Ci dolega. -
Aksamitnaa wrote:O kurczę wcześnie urodziła. ;( ja już nigdy nie wezmę 2 zarodków. Teraz przy jednym jest opcja że bede normalnie funkcjonowac w ciąży
A 30tc nie jest tragiczny ja teraz od 4 tyg jestem w szpitalu bo mam praktycznie zgladzona szyjke na pessarze i rozwarcie na 1,5 cm ale jakoś się trzymamy i czekamy do 34tc żeby dać radę, no los nie oszczędza wielu z nas niestety ale trzeba wierzyć że będzie dobrzeCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik tak kazali przyjść to poszłam, ale jutro śniadania nie odpuszczę
Justyna dziękuję za odpowiedźjestem ciekawa czy jak poproszę to zbadaja też szyjke
Aksamitna cudownie, że jesteś :*
Minie cholera, akurat teraz ten wyrostekale najważniejsze że z malenstwem nic się nie dzieje.
Wróciłam z uczelni, byłam zawieźć prace i robiłam szybko obiad dla emka i Tosi i aż mnie zgięło w pół takie skurcze dostałam. Leżę i się uspokaja. Cholera wiem, że powinnam pojechać już dawno na ip, ale nie wiedziałam, że mogę się nie zgodzić na hospitalizacje , a teraz to już do jutra poczekam. Przysięgam, że jak nic złego się nie dzieje to chyba się udam nie do psychologa a do psychiatrynie mam pojęcia skąd te bóle i żeby one chociaż na jeden dzień ustąpiły...
-
A do mnie właśnie kurier dostarczył paczkę z Gemini i puścił komentarz "Co to 500+ robi z ludźmi, dziś same ciężarne".
Nosz... Czy ludzie dziś ćwiczą moją cierpliwość? -
JustynaG wrote:A do mnie właśnie kurier dostarczył paczkę z Gemini i puścił komentarz "Co to 500+ robi z ludźmi, dziś same ciężarne".
Nosz... Czy ludzie dziś ćwiczą moją cierpliwość?
Ja bym odpowiedziała, że "wie Pan, siedzę na tym ciążowym L4 z nudów i dla zabicia czasu sobie zakupy przez net robię...". Mam alergie na dobre rady czy uwagi wszelkiej maści kasjerów/ kurierów/ rejestratorek medycznych itp.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJustyna mnie też ludzie wkurw*** ostatnio. Zawsze jeżdżę w Toruniu (gdzie mam uczlenie) komunikacja miejska i Bogu dziękuję że to był ostatni raz. Bo zawsze co jadę, to jakieś stare baby się prują, że one stoją a ja siedzę. Dziś jedną skręciła awanturę, że jej mąż stoi a młodzież siedzi (siedziałam razem z inną dziewczyną w ciąży na bocznych krzeselkach bo przecież nikt nie ustapi). Miałam ochotę ją zabić, bo skoro ma siły się kłócić to tym bardziej sama mogła wstać. A jej mąż sam ustąpił komuś miejsca, nikt mu nie kazał. Jak na złość spotyka mnie to ciągle jak jadę komunikacja
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:A do mnie właśnie kurier dostarczył paczkę z Gemini i puścił komentarz "Co to 500+ robi z ludźmi, dziś same ciężarne".
Nosz... Czy ludzie dziś ćwiczą moją cierpliwość?Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Alsamitna jak sie cieszę że jesteś !! Może dla Ciebie zwolnie brzuszek !!
Ja też w passerze i odliczam dni do bezpiecznego terminu.
Mine oby nie wyrostek zastosuj dietę, wszystko gotowane możliwe że samo przejdzie.
A z innej beczki wasze dzieci w brzuszkach też mocno reagują ma głośnie dźwięki? Ostatnio jak blender wlaczyłam to myslałam że wyskoczy, to samo kątówka. Teraz eMkowi zlecam mixsowanie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄