X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa super, że się pokazałaś. Eh mam nadzieję, że nie stchórzysz i mrozaczek wyląduje gdzie jego miejsce. :*

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, witaj :))

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna tak się cieszę, że jesteś <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko - Minionek wygląda ok, ma 4.6 cm (uprawdzajac pytanie - nie dostałam fotki), ja dostałam masę skierowanie do labo i chirurga, dr podejrzewa wyrostek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 12:56

JustynaG, Flowwer, -Mamunia- lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna jak dobrze Cię widzieć <3

Minie ojej, też nie miał kiedy Ci się wyrostek uaktywnić...

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna co do Agnieszki to ona urodziła jakoś po 30tc nie pamiętam dokładnie kiedy ale potem był jakiś kwas o wycieku informacji i ona usunęła konto także żadna z nas nic nie wie oprócz tego że urodziła

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę wcześnie urodziła. ;( ja już nigdy nie wezmę 2 zarodków. Teraz przy jednym jest opcja że bede normalnie funkcjonowac w ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie- ojej, te wyrostki to naprawdę niepotrzebne a utrudniają niekiedy życie :/
    ale dobrze że Minionek cały :) jak będziesz coś więcej wiedziała to pisz. powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie mam nadzieję, że to fałszywy alarm. Kiedy będziesz miała wyniki krwi?

• summer86 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna tak się cieszę, że Cię widzę! Nawet nie wiesz jak często o Tobie myślałam. Super, że jest już taśma, teraz wracaj po swojego mrożaczka <3

Minie, mam nadzieję, że to jakiś fałszywy alarm i z wyrostkiem jednak wszystko ok. Ale dobrze, że lekarka dmucha na zimne i chce sprawdzić.

Malka, jak tam wizyta?

U mnie na ktg cisza totalna.. nie wiem zatem co to za akcja w nocy była. Chyba czeka mnie poród po terminie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:32

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Na szybko - Minionek wygląda ok, ma 4.6 cm (uprawdzajac pytanie - nie dostałam fotki), ja dostałam masę skierowanie do labo i chirurga, dr podejrzewa wyrostek

Polubiłam za to, że z Minionkiem wszystko w porządku.
    Oby szybko się wyjaśniło co Ci dolega.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa wrote:
    O kurczę wcześnie urodziła. ;( ja już nigdy nie wezmę 2 zarodków. Teraz przy jednym jest opcja że bede normalnie funkcjonowac w ciąży
    Teraz na pewno będzie spokojna ciąża takiej ci życzę! ❤
    A 30tc nie jest tragiczny ja teraz od 4 tyg jestem w szpitalu bo mam praktycznie zgladzona szyjke na pessarze i rozwarcie na 1,5 cm ale jakoś się trzymamy i czekamy do 34tc żeby dać radę, no los nie oszczędza wielu z nas niestety ale trzeba wierzyć że będzie dobrze

Czrna 81 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna jak dobre znów Cię widzieć :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer a może to macica cwiczyla i dopiero za chwilę ruszy na całego :)

A u mnie dziś usg nie będzie :( za dużo dziewczyn jest tam z innym dr i ja będę miała dopiero jutro ehh a już myślałam że będę wiedzieć ile Zosieńka waży :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik tak kazali przyjść to poszłam, ale jutro śniadania nie odpuszczę ;)

Justyna dziękuję za odpowiedź :) jestem ciekawa czy jak poproszę to zbadaja też szyjke

Aksamitna cudownie, że jesteś :*

Minie cholera, akurat teraz ten wyrostek :/ ale najważniejsze że z malenstwem nic się nie dzieje.

Wróciłam z uczelni, byłam zawieźć prace i robiłam szybko obiad dla emka i Tosi i aż mnie zgięło w pół takie skurcze dostałam. Leżę i się uspokaja. Cholera wiem, że powinnam pojechać już dawno na ip, ale nie wiedziałam, że mogę się nie zgodzić na hospitalizacje , a teraz to już do jutra poczekam. Przysięgam, że jak nic złego się nie dzieje to chyba się udam nie do psychologa a do psychiatry :/ nie mam pojęcia skąd te bóle i żeby one chociaż na jeden dzień ustąpiły...

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie właśnie kurier dostarczył paczkę z Gemini i puścił komentarz "Co to 500+ robi z ludźmi, dziś same ciężarne".
    Nosz... Czy ludzie dziś ćwiczą moją cierpliwość? :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • reset Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    A do mnie właśnie kurier dostarczył paczkę z Gemini i puścił komentarz "Co to 500+ robi z ludźmi, dziś same ciężarne".

Ja bym odpowiedziała, że "wie Pan, siedzę na tym ciążowym L4 z nudów i dla zabicia czasu sobie zakupy przez net robię...". Mam alergie na dobre rady czy uwagi wszelkiej maści kasjerów/ kurierów/ rejestratorek medycznych itp.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna mnie też ludzie wkurw*** ostatnio. Zawsze jeżdżę w Toruniu (gdzie mam uczlenie) komunikacja miejska i Bogu dziękuję że to był ostatni raz. Bo zawsze co jadę, to jakieś stare baby się prują, że one stoją a ja siedzę. Dziś jedną skręciła awanturę, że jej mąż stoi a młodzież siedzi (siedziałam razem z inną dziewczyną w ciąży na bocznych krzeselkach bo przecież nikt nie ustapi). Miałam ochotę ją zabić, bo skoro ma siły się kłócić to tym bardziej sama mogła wstać. A jej mąż sam ustąpił komuś miejsca, nikt mu nie kazał. Jak na złość spotyka mnie to ciągle jak jadę komunikacja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    mogłaś mu powiedzieć że jak tak zazdrości to niech sam sobie zajdzie w ciąże,o!

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alsamitna jak sie cieszę że jesteś !! Może dla Ciebie zwolnie brzuszek !!
    Ja też w passerze i odliczam dni do bezpiecznego terminu.

Mine oby nie wyrostek zastosuj dietę, wszystko gotowane możliwe że samo przejdzie.

A z innej beczki wasze dzieci w brzuszkach też mocno reagują ma głośnie dźwięki? Ostatnio jak blender wlaczyłam to myslałam że wyskoczy, to samo kątówka. Teraz eMkowi zlecam mixsowanie.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
‹‹ 911 912 913 914 915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ