Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna jakie słodkie !!! Nic dziwnego że u mnie ubrań dla trojaczków już w szafie leży
ja nie umiem się powstrzymać przed takimi cudami
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Lunaris , jakie 5 lat?
Myślę, że jak Ty teraz jesteś w takiej kondycji to za rok możecie spokojnie pojechać w Bieszczady. Ciastek będzie nosił malucha w odpowiednim nosidełku. Starsze raz sobie poradziło, to za rok też sobie poradzi.
W tym roku wakacje w górach nie wypalą, ale kto wie - może za rok się uda
Reset , wyobraziłam sobie całą sytuację i parsknęłam śmiechem.
Choć oczywiście słyszałam już o akcjach, że na jakiś kemping przyjechała policja bo ktoś zgłosił, że dorośli piją a dzieci są bez opieki. Nie było tam nikogo pijanego, po prostu pili wieczorkiem piwko przy ognisko. W tej sytuacji, podszedł sąsiad, który biwakował obok ze swoją rodziną i powiedział, że to on opiekuje się dzieciakami. Dmuchnął, spisali dane i pojechali.Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris, ja przypomnę, że w zeszłym roku zaliczylismy górę Żar z 9-latkiem, 5-latka i 3,5-latka na piechotę w obie strony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcb549875203.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63ecc9d4ce31.jpgLuna1993, Lunaris, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Luna jestem zdziwiona, że w ogóle na pierwszych prenatalnych musiałaś być na czczo.
Mi krew do pappy pobierali popołudniu.
my mieliśmy rozszerzone usg, trwało po prostu z 30 minut
Mi tak samo, do pappy nie trzeba być na czczo.
Minie, trzymam kciuki i czekam na wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 15:23
-
Nie no ja taka byłam wygodna że zostawiłam Ciastka z młodym (poszli na Gubałówkę) a ja z koleżankami na Czerwone
Syn nie dał by rady przejść takiej trasy ale w Bieszczady jeździmy co roku
. Ciastek nie bardzo lubi się zmęczyć dlatego pomyślałam że to mój ostatni raz na jakiś czas. Potem będzie nasze urocze okoliczne Roztocze
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Nie no ja taka byłam wygodna że zostawiłam Ciastka z młodym (poszli na Gubałówkę) a ja z koleżankami na Czerwone
Syn nie dał by rady przejść takiej trasy ale w Bieszczady jeździmy co roku
. Ciastek nie bardzo lubi się zmęczyć dlatego pomyślałam że to mój ostatni raz na jakiś czas. Potem będzie nasze urocze okoliczne Roztocze
W tym roku chciałam do Zakopanego, może gdzieś w wrześniu by się udałoLunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - jest pecherzyk ciazowy, ma 36mm
zdjecie pozniej dodamAnia1003, Lunaris, Aksamitnaa, Tosia2323, Luna1993, Jeżowa, Aga9090, Flowwer, Karma88, JustynaG, Emiilka, reset, olik321, Bajkaaa, Achia, Siwulec, Rucola, lamka, KateHawke, malka, summer86, Karolina90, veritaserum, Minie Black, admiralka, blue00, StaraczkaNika, Madzik34, pilik, Bocianiątko, Lusesita, Mini89, Sarna84, never_lose_hope, JuicyB, Lena21, Phnappy, 91Ewela09, by7mistake, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nenusia- ja z Krakowa, więc do Zakopanego mam rzut beretem i dlatego stanowczo odradzam. Jest milion lepszych miejsc dla dzieci i dla rodziców też. My od 11 lat myślimy, czy by Młodej Zakopanego nie pokazać, sami jeździmy raz na 5 lat i zawsze mamy dość. Jak chcecie coś w Małopolsce to raczej polecam rejon Szczawnica - Nidzica - Kluszkowce. Masz górki do chodzenia plus masę atrakcji dla dzieci.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Yos YES YES YES
gratulacje Mamusiu !
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po wizycie. Z Felą wszytsko ok, ma już 3235g. Przepływy dobre, wody ok, tętno dobre. Tylko nie spieszy się do nas. Szyjka zamknięta. Mała wstawia się do kanału rodnego, ale jest jeszcze dość wysoko. Lekarz powiedział, że w najbliższych dniach raczej nie urodzę. Jeśli po terminie dalej nic się nie będzie działo to mam przyjść na KTG, a najpóźniej 2.07 zgłosić się do szpitala.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa425990ca0f.jpgAga9090, Jeżowa, Yoselyn82, Tosia2323, Lunaris, Flowwer, olik321, Achia, Karma88, Siwulec, Ania1003, Rucola, Bajkaaa, lamka, KateHawke, summer86, JustynaG, veritaserum, admiralka, blue00, pilik, Bocianiątko, Lusesita, Sarna84, JuicyB, Lena21, Phnappy, Kaczorka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Malka piękny pysio
dziewczyna jak malina! Fela ma śliczne usteczka
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Nenusia- ja z Krakowa, więc do Zakopanego mam rzut beretem i dlatego stanowczo odradzam. Jest milion lepszych miejsc dla dzieci i dla rodziców też. My od 11 lat myślimy, czy by Młodej Zakopanego nie pokazać, sami jeździmy raz na 5 lat i zawsze mamy dość. Jak chcecie coś w Małopolsce to raczej polecam rejon Szczawnica - Nidzica - Kluszkowce. Masz górki do chodzenia plus masę atrakcji dla dzieci.
pole namiotowe itp.. Na przyszły rok kupujemy przyczepę kempingową i będziemy jeździć i zwiedzać ile się da. A Zakopane miało być w zeszłym roku ale przełożyliśmy na ten rok
-
YOS gratuluję!!!!
Summer, Malka coś te Wasze dziewczynki nie chcą wychodzić na te upały, w sumie się nie dziwię
A podobno chłopcy wolą zostać do 40 tc
Lena jak się masz? Pewnie już odliczasz godziny, a my razem z TobąLena21 lubi tę wiadomość
-
Nenusia- ale ja pisząc atrakcje nie miałam na myśli tylko płatnych rzeczy, ale też np. zamek w Nidzicy, wąwóz Homole, trasę rowerową do Czerwonego Klasztoru (można rowery za grosze pożyczyć na miejscu), wejście na Sokolicę/ Trzy Korony, spływ Dunajcem albo rzucanie kamyczków do rzeki, karmienie kaczek w Grajcarku, zalew Czorsztyński itp.
Yoselyn- niesamowicie się cieszę!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, my w Samotni nocowaliśmy dokładnie rok temu, dzień przed naszym wyjazdem ktoś zwolnił miejsce i od razu capnęliśmy. Było bosko!!!Śnieżka też zaliczona, w zasadzie przejechaliśmy kupę kilometrów z Rzeszowa, więc musieliśmy wejść
Yose tak bardzo się cieszę!!!!! Ty wiesz jak ja bardzo Ci kibicuję :*
Justyna ani się nie wybieraj na to wesele. Z całym szacunkiem, ale nie zawracaj sobie głowy jakąś durną imprezą, na którą pewnie i tak nie masz ochoty iść, bo to to za zabawa w 37tc....
Aksamitna ogromnie miło Cię widzieć!! Zaglądaj tu cały czas i mamy nadzieję, ze wkrótce będziesz mieć suwaczek :*
reset, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyWiecie co, ten imbecyl chyba zrobił sobie nowe konto na olx i dodał nowe ogłoszenie, tym razem z wózkiem Adamex Barletta. Też niby jak nowy, prawie nie używany, 3w1, cuda wianki, nawet opis podobnie napisany.. I cena identyczna jak tego co ja chciałam...