Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka jeszcze troche i wycałujesz w usteczka ♡ ehhh uparta
Ania dalej skórcze masz ?malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyreset wrote:Nenusia- ale ja pisząc atrakcje nie miałam na myśli tylko płatnych rzeczy, ale też np. zamek w Nidzicy, wąwóz Homole, trasę rowerową do Czerwonego Klasztoru (można rowery za grosze pożyczyć na miejscu), wejście na Sokolicę/ Trzy Korony, spływ Dunajcem albo rzucanie kamyczków do rzeki, karmienie kaczek w Grajcarku, zalew Czorsztyński itp.
Yoselyn- niesamowicie się cieszę!my tak jedziemy na 4 dni to zwiedzamy wszystko dookoła
także to też będzie zaliczone
-
Yos cudownie!!!
Flowwer nasza jest niewzruszona na dźwięki i ogolnie niewiele ja rusza.. ciekawa jestem jej charakterkuA jak Ty się czujesz?
malka super, że z Felą wszysyko okgrzeczna od małego i czeka na koniec remontu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:00
Yoselyn82, malka lubią tę wiadomość
-
A co do gór.. my mamy w przyszlym roku w planach Karpacz i z mała chodzić po gorach w nosidle, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mój brat z bratankiem od małego jeździł, pierwszy raz Śnieżkę na nogach zaliczył chyba jako 4 latek.Luna1993, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer właśnie rok temu wchodzilismy na Śnieżkę z 2 latka w nosidle tula, prawie całą drogę spała, trochę spacerowała i było ok
wiadomo, z dzieckiem częste postoje ale spokojnie da radę.
Malka śliczności
Yos tak bardzo się cieszę i gratuluję !!!Yoselyn82, reset, summer86, Aga9090, JustynaG, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa! Zapomniałam się pochwalić / dopytać. W firmie dorzucili nam extra kasę do benefita (500 zł!) mogę wykorzystać na wyjazd albo na empik.pl i zastanawiałam się nad zakupem, znalazłyscie coś ciekawego? Zastanawiam się nad zakupem multi łóżeczka chicco Baby Hug 4w1, miala któraś przyjemność? Sprawa dość pilna, bo środki są tylko do piątku do wykorzystania!
Normalnie bym je sobie odpuściła, ale w sumie mam na empiku jeszcze 300 zł do wykorzystania i tak leżą i leżą i leżą, a 1 lipca zasilają mi kolejna pulę....
http://www.empik.com/chicco-baby-hug-produkt-wielofunkcyjny-mietowy-4w1-chicco,p1185967212,dziecko-pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:47
-
Minie- nie szukają u Was prawników?
Albo informatyków - M. już w jednym banku pracuje, mógłby się przenieść dla benefitów
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie dziś dzień odwiedzin - przyjechała koleżanka z półrocznym brzdącem. Nie jest to jakaś ulubiona koleżanka, ale miło było się do kogoś odezwać. A mały jakiś niemrawy, szkoda.
Lamka mnie też jakby częściej boli głowa, ale zwalam to na pogodę.
Yoselyn dobrze, że bąbelek jest tam, gdzie jego miejsce - niczego innego się nie spodziewałam. Przeciez teraz już MUSI być dobrze
Aksamitna cały czerwiec czekamy na takie wieści od Ciebie! Nie wierzę, że stchórzysz - zakładanie tej calej taśmy to pewnie też żadna frajda - teraz musisz zadbać o to, żeby nowa piękna szyjka się nie marnowałaZresztą kto tu jest dzielny, jak nie Ty? Kciuczki!
Odnośnie góry - łeeee, ja też chcę w góóóóóry- ot, taka refleksja.
Odnośnie wesel w ciąży - mi odpadną trzyI nawet nie zamierzam się tłumaczyć
Zrobimy sobie z brzuchem swoje imprezki.
Odnośnie głaskanie brzucha - mnie nikt nie głaskał i pewnie nie spróbuje, bo ja zawsze jestem na bezpieczny dystans - nie uznaje przytulania i cmokasków i ludzi w mojej strefie komfortu. Radzę szczerze informować - "nie głaszcz mnie, proszę, po mojej macicy".
Karma a nie mówiłam? Nawet nie patrz na te wynikiSzkoda czasu na grzebanie w necie, a i umysłu lepiej teraz nie przeciążać.
Co do 500+ to ja się nie załapię, bo pewnie się skończy na jedynaku, ale nie widzę nic złego w tym, że inni biorą i nic dziwnego w tym, ze wielu parom daje to odrobinę bezpieczeństwa finansowego żeby podjąć decyzję o kolejnym dziecku. Nie fozumiem za to co komu do tego jakie kto socjale bierze... Przykre są te komentarze, więc razem z "ale masz duży brzuch" i "ciaża Ci nie służy" trafiają do wora pt. Mam to gdzieś.
Aga9090, Rucola, Karma88, Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość