Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, moze któraś z Was będzie w stanie mi pomóc, bo nie wiem czy warto się martwić czy nie...
tak jak Wam pisałam, prowadzę własną działalność, która zlokalizowana jest w innym miejscu niż miejsce zamieszkania. l4 dostałam na mój adres zamieszkania i teraz dostałam pismo z Zusu, ze są niezgodności. Innymi słowy 2 ZUSy z 2 róznych powiatów przekazują sobie na wzajem sprawę, bo w jednym jestem zameldowana a w drugim prowadzę działalność. Składki odprowadzałam do tego, w którym prowadziłam działalność a ten powołuje się, ze na zwolnieniu mam adres w innym powiecie... Nosz kurwa pier***** ZUS...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:38
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Lamka a nie dostałaś żadnego pisma?
Ja wysłałam to pismo swojej ksiegowej i ma dzwonić do ZUSu wyjasnić sprawę. Dla mnie to wszystko jest nielogiczne, bo na l4 powinien być adres zameldowania, w którym będę przebywac podczas trwania zwolnienia, czyli wszystko się zgadza. Składki natomiast odprowadzałam do ZUSu w obrębie którego prowadzę działalnośc gosporadczą. Idac tym tokiem rozumowania będą przerzucać na siebie odpowiedzialność do usranej śmierci a ja nie zobaczę ani złotówki....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJa już po serduszko bije
maleństwo ma 4,6 cm
uffff....
Madzik34, Tosia2323, lamka, Achia, blue00, Jeżowa, Luna1993, StaraczkaNika, Bajkaaa, Rucola, Flowwer, malka, JustynaG, Lusesita, Anaaa90, pilik, olik321, by7mistake, Karma88, summer86, Emiilka, admiralka, Lunaris, golonat, Phnappy, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola ja jeszcze grosza z ZUSu nie widziałam, bo ciągle coś, więc się nie zdziwie jak to jeszcze przede mną.
U mnie to wygląda tak, że na umowie o pracę mam adres "z dowodu" woj. łódzkie, a przebywam we Wrocławiu, tylko że mam zgłoszone w zusie, gdzie przebywam, więc cholera wie. -
Aga9090 wrote:Ja już po serduszko bije
maleństwo ma 4,6 cm
uffff....
Doktor zerknął na torbiel(e)? Jak one się mają? Zmalały?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś cudownie
ale masz waleczne dzieciątko pod sercem
Niestety muszę jakby co szukać specjalisty bliżej niż Rzeszów Rucola, ale bardzo dziękuję :* moja mama znalazła jakaś klinikę w Łodzi bo strasznie się tym przejęła, ale narazie czekamy i staramy sie uspokoić. Najgorzej że to echo wszystko potwierdzilo i badalo mnie dwóch specjalistów od usg prenatalnych także nie ma chyba mowy o pomylce
Bajeczko cudownie że z Zosieńka wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:58
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Rucola ja jeszcze grosza z ZUSu nie widziałam, bo ciągle coś, więc się nie zdziwie jak to jeszcze przede mną.
U mnie to wygląda tak, że na umowie o pracę mam adres "z dowodu" woj. łódzkie, a przebywam we Wrocławiu, tylko że mam zgłoszone w zusie, gdzie przebywam, więc cholera wie.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A ile miało ostatnio? Ale w sumie nie ma co porównywać mierzenia na innym sprzęcie i inną ręką (mi dziecko niby ostatnio zmalało o 3 mm między wtorkiem a czwartkiem).
Doktor zerknął na torbiel(e)? Jak one się mają? Zmalały?zerknął tylko na malucha, torbieli nie oglądał (chyba się nie zna na tym)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlue specjalnie dla Ciebie '*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b91f49d4ee42.jpgLuna1993, blue00, olik321, lamka, Rucola, Flowwer, JustynaG, Jeżowa, Lusesita, Madzik34, Yoselyn82, Emiilka, admiralka, Lunaris, Phnappy, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny