Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna kochana właśnie po to są te badania by leczyć ewentualnie nasze kruszynki ja wiem ze jest ci cholernie ciężko ale dopóki nikt nie dał jednoznacznej diagnozy trzeba trochę wyprzec problem, jestem myślami z tobą i pamiętaj pozytywne myślenie daje dużo dobrego
Nenusia ale jak to NFZ to szybko pójdzie
Ja jestem po usg mała ma 1580gTosia2323, Aga9090, emi2016, Rucola, lamka, olik321, Kaczorka, Achia, Luna1993, malka, Flowwer, pilik, Lena21, Karma88, Sarna84, admiralka, Emiilka, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po wizycie, wszystko jest w porządku
Ta taśma owodniowa niestety wciąż jest, no ale z Malutką wszystko jest w porządku. Ma jakieś 13-14cm i waży 200g
No i już na 100% dziewczynka.
Tosia2323, blue00, Aga9090, Madzik34, Jeżowa, Rucola, Phnappy, emi2016, lamka, veritaserum, olik321, Kaczorka, ibishka, Bajkaaa, JustynaG, malka, Flowwer, Lusesita, pilik, Lena21, by7mistake, Karma88, Sarna84, Yoselyn82, Emiilka, reset, Lunaris, golonat, agulineczka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Jesteśmy po wizycie, wszystko jest w porządku
Ta taśma owodniowa niestety wciąż jest, no ale z Malutką wszystko jest w porządku. Ma jakieś 13-14cm i waży 200g
No i już na 100% dziewczynka.
admiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, trzymaj się! A ja trzymam za Was mocno kciuki! Minnie wczoraj robiła crp po południu i chyba nie była na czczo
Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Luna, trzymaj sie!! Jesli chcialabys namiary na swietnego specjaliste od usg w ciazy moge ci dac (Warszawa).Kolezanka miala tez podejrzenie wady serca,ale po bardzo dokladnym badaniu zostalo wykluczone. Niestety nie wiem co oznacza ten plyn...ale mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy.
Luna1993 lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Luna a skąd jesteś?
Dziewczyny a wiecie skąd jest Luna?
Bo u mnie w mieście jest zajebisty specjalista i myślę, ze mogłabym zadziałać żeby Cię przyjął ale mam na myśli Rzeszów#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Kochane pomóżcie proszę, płacze jak dziecko
mała ma powiększone serduszko i wolny płyn w worku osierdziowym. Kazali zrobić badanie crp- trzeba na czczo z tego co czytałam więc dopiero jutro zrobię, ale ja nie byłam chora, nie miałam infekcji, nie mam chorych zębów. Lekarz pytał o to wszystko. Dalej ma mnie diagnozować mój lekarz i będę dziś po niego dzwonić jak będzie w gabinecie. Zna się któraś z Was na tym? Wiem że crp to stan zapalny mojego organizmu ale skoro mała już ma problemy z sercem to to się może jeszcze unormowac? W tym szoku pytałam tylko czy to zagraża życiu
przepraszam że tak o sobie ale jestem w stasznym szoku, spodziewalam się rozwarcia ale nie chorego serduszka
Luna, wiem, że jest Ci teraz ciężko, ale najlepiej jakbys poszła na dodatkowe USG do specjalisty od badań prenatalnych i jeśli potwierdzi podejrzenia z dzisiejszego badania wówczas zrobiła echo serduszka malutkiej.
U nas jak wyszła plamka na serduszko to też były pytania czy chorowałam, przechodziłam grypę, czy mam zdrowe zęby itd. To chyba taki standard.
Trzymaj się kochana! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
dopiero się obudziłam..
Życzę Wam miłego dnia..
Lenka, czekają cię wielkie emocje dzisiaj.. Tka się cieszę że już dziś zobaczysz się z maluszkiem..
Ania.. Jak ma być tak będzie.. Jesteś już na tak dalekim etapie że lekarze sobie spokojnie poradzą jakby Oskarek chciał już do mamusistaraj się być spokojna, żeby stres nie wywolywal skurczy)
Miłego dnia dziewczynki.. -
Nadrobiłam!!
Luna - mam nadzieję, że te zmiany w serduszku Zuzi się jeszcze cofną lub okaże się, że to jakiś fałszywy alarm.
Niestety nie znam się na tym kompletnie.
Admirałka, Bajka, Jeżowa - super, że na wizytach dobre wieści i dziewczynki rosną
Summer - córcia może na Dzień Ojca czekaBajkaaa, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane bardzo dziękuję za całe wsparcie, jestem już po pobraniu, wynik koło 14. Jak to moja infekcja to tak to rozumiem, że po antybiotyku to się jej cofnie i unormuje, także czekam i z wynikiem dzwonie do swojego gina. Dziś mała już miała w tym szpitalu echo serca i potwierdziło to co wyszło na usg
teraz mam setki pytań a wtedy jedyne o co spytałam, to czy będzie z tym żyć... Mama też czytała, że to może od cukrzycy ciążowej, jutro idę robić badania i tarczyce też sprawdzę. Modlę się żeby to była moja infekcja
Admiralka serdecznie gratuluję
Kochane ja nadrobie Was wieczorem, bo mamy straszne nerwy z mężemadmiralka lubi tę wiadomość