Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena,doskonale cię rozumiem.Gdy urodziłam najmłodszego okazało się,że ma zapalenie płuc.Zabrano mi go drugiego dnia na oddział noworodkowy i mogłam go odwiedzać w godzinach popołudniowych dopiero.Dla mnie to był dramat,płakałam w poduchę z tego żalu.Po wyjściu ze szpitala dojeżdżałam do niego codziennie by przytulić i nakarmic.Trwało to dwa tygodnie ze względu na antybiotyk,który zażywał.Pierwsze dni były ciężkie ale potem człowiek się przyzwyczaja i lepiej znosi rozłąkę.Życzę ci by synek szybko wrócił do domu
.Przejdziecie to.
-
Lena dla nas to super że piszesz- że chcesz się podzielić tym co z Wami. Żadna z nas nie chciałaby tego przechodzić stąd każda wirtualnie trzyma Cię za rękę i martwi się :*
Mam nadzieję że to tylko kwestia wyrównania parametrów krwi i pójdziecie do domu! Zdrówka dla Ciebie i Frania. Odpoczywaj i wracaj do sił!
golonat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo mój mały rozrabiaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdb8088dfd1d.jpgBajkaaa, Lena21, Yoselyn82, lamka, reset, Siwulec, Aga9090, pilik, Lunaris, blue00, Jeżowa, StaraczkaNika, JustynaG, Minie Black, KateKum, Flowwer, Rucola, Achia, Kargo31, golonat, Amal, olik321, Czrna 81, Lusesita, Bocianiątko, malka, KateHawke, emi2016, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lena kurcze, troche empatii mogliby w szpitalach jednak okazywac. Mam nadzieje, ze jednak Franio szybko bedzie mogl wrocic z Wami do domu, a i Ty nabierzesz sil fizycznych i psychicznych zeby jakos ten czas przetrzymac.
Luna nie domysle sie co czujesz i to czekanie bedzie na pewno ciezkie. Lekarz widac, ze szuka sposobu zeby Wam pomoc, zdiagnozowac to wszystko. Trzymaj sie i miejmy nadzieje, ze zle scenariusze sie nie spelnia.Luna1993 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lena - aż mi łezka pociekla ;( musisz być dzielna dla Frania.
Luna - cały czas wierzę, że wszystko dobrze sie skonczy. Bardzo mocno trzymam za was kciuki.Luna1993 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyLena jutro znowu zobaczysz Frania i mam nadzieję, że w domku będzie szybciej niż się spodziewasz. Jesteś bardzo silna.
Luna będę trzymać kciuki, żeby się wszystko naprawiła do 30tc, nie można się zadręczać, teraz medycyna jest tak zaawansowana, że na pewno pomogą Zuzi.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny współczuję wam z całego serca
Lena aż mnie serce chce peknac na myśl co ty przeżywasz
Luna u ciebie też nieciekawie
Ale dziewczyny za dwa tygodnie będzie już lepiej trzeba wytrwać nie ma innej opcji jesteśmy fighterki i nic tego nie zmieni nawet ta setna Kłoda rzucona pod nogi
Jestem sercem z wamiLunaris, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Nawet nie wiecie ile Wasze wsparcie dla mnie znaczy
dziękuje Wam z całego serca, idę podłączyć laktator - choć tyle mogę zrobić dla mojego małego księcia
Lunaris, summer86, Bajkaaa, lamka, Tosia2323, blue00, Luna1993, Rucola, golonat, pilik, Aga9090, JustynaG, Flowwer, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena i Luna nawet sobie nie wyobrazam co czujecie, ale musicie byc teraz silne dla swoich Maluszków.
Oby się okazało, że u Zuzi te nieprawidłowości w serduszku się naprawią i nie będzie żadnej wady.
A Franuś niech wraca szybko do zrowia, żebyście mogli się cieszyć się sobą w domuLuna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lena i Luna jestem z Wami myślami i ściskam kciuki żebyście jak naszybciej zaczęły płakać ale już tylko i wyłącznie ze szczęścia
-
Lena i Luna bardzo mi przykro,ze musicie przechodzic teraz takie sytuacje....
Wiem co to znaczy strach o wlasne dziecko...
Nie zazdroszcze najgorszemu wrogowi.
Zycze wam aby los wynagrodzil wam z czasem te przykre emocje i wszystko sie ulozylo.
Trzymajcie sie!Madzik
Mama 3 corek:) -
Lena, możesz do nas wpadać i się wygadać kiedy tylko zechcesz.
My Cię rozumiemy.
Dobrze byłoby jakby udało Ci się wyspać i troszkę zregenerować. W końcu też masz za sobą operację. A Twojego królewicza z pewnością niedługo wypuszczą. Pewnie będą musieli ponowić badania krwi i jak będą dobre to będziecie mogli zabrać go do domu. Pewnie też mają jakieś wymogi i muszą trzymać kilka dni po transfuzji krwi - tak dla bezpieczeństwa.Rucola lubi tę wiadomość
-
Podpinam sie pod tym co napisala Olik. Bardzo mi przykro dziewczyny, ze musicie przez to przechodzic
Luna trzymam kciuki, zeby wada okazala sie byc przejsciowa albo chociaz na tyle lagodna. Wierzę, ze wszystko bedzie dobrze.
Lena współczuję Ci tej rozlaki. Ja mialam syna caly czas przy sobie, a bylo mi ciezko, bo przez 6 dni lezelismy w szpitalu, ze wzgledu na podwyzszone crp u synka i nie moglam sie.dowiedziec od zadnego z lekarzy co dalej, o czym to swiadczy, jakie postepowanie, kiedy wyjdziemy. Do tego całkowity zakaz odwiedzin ze wzgledu na epidemie grypy. Maz nie mogl byc ze mna, wspierać mnie czy po prostu zobaczyc synka (widzial tylko przy porodzie). Ja sama, niesamowicie obolala,w obcym miescie bez zadnych informacji ze strony personelu. Latalam po tym wielkim szpitalu, żeby dorwac jakiegos lekarza i czegokolwiek sie dowiedIec. Wiem, ze to nie to samo co rozlaka z dzieckiem, ale po czesci wyobrazam sobie co czujesz.
Mam jednak nadzieje, ze Franus to silny chłopak i niedlugo zabierzecie go do domku :*Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny tylko napiszę, że u nas po wizycie wszystko ok. Mały ma troszkę ponad 2 kg.
Jedynie muszę popracować nad morfologią i ze złych informacji mam na 90% przepuklinę pępkową.
Muszę się zgłosić do chirurga i do fizjo, żeby mnie tejpami podkleił, bo mały mnie za bardzo obija od środka.
Nie wiedziałam, czy pisać skoro tu takie słabe wieści, ale może jakoś odczaruję ten dzień. I od jutra będą już tylko dobre lub lepsze informację spływaćSiwulec, agulineczka, malka, Flowwer, summer86, KateHawke, JustynaG, Karma88, pilik, Tosia2323, Kaczorka, blue00, Aga9090, Lusesita, Lena21, veritaserum, Bajkaaa, Rucola, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka to wyślij mi namiary jak możesz.
Mi ginka poleciła chirurga Orzechowskiego, mam się do niego zgłosić najlepiej już, bo jest wybrzuszenie i sinieje.
No Marcel idzie ostro, dziś termin porodu wyszedł nam 30 lipca, ale szyjka o dziwo 4 cm ma, więc mogę szaleć i robić co chcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 22:11
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny