Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma Dobre newsy!
Teraz tylko podglądanie noska Was czeka.
Lamka , Może znów księgowa coś namieszała i nie podała danych do przelewu? Wszystko jest możliwe... A na przekazie z poczty powinien być też nadawca podany. Jakiś czas temu dziadkowi robiłam przekaz i dostał kwitek od listonosza. -
nick nieaktualnyDziewczyny wracam do żywych...
Przyjachalam z takimi bólami brzucha, że nie było pozycji aby ulżyć.. Na izbie odrazu badanie usg, stwierdzili skręcenie się tej cholerny, od razu mnie przyjęli na oddział, leki przeciwbólowe nie pomagały wogóle, musieli mnie operowac na cito..
Wiem tyle, że ta cholera była większa niż na usg, nie wiem nic co jeszcze wycieli, dopiero się dowiem po obchodzie.. Operacja trwała 3 godziny..
Maleństwa podobno nie ruszali, będę walczyć o jak najszybsze usg..
Mam zdjęcie fasolki jak mnie przyjęli. -
Rany, Nenusia! A jak się czujesz? Dobrze zniosłaś narkozę?
Odpoczywaj teraz i staraj się przespać ile się da.
Dobrze, że pozbyłas się tej torbieli - juz się nią nie będziesz martwić. A na dzieciątko lekarze napewno bardzo uważali. Pewnie nawet nie zauważyło. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Rany, Nenusia! A jak się czujesz? Dobrze zniosłaś narkozę?
Odpoczywaj teraz i staraj się przespać ile się da.
Dobrze, że pozbyłas się tej torbieli - juz się nią nie będziesz martwić. A na dzieciątko lekarze napewno bardzo uważali. Pewnie nawet nie zauważyło. -
Karma, rewelacyjny wynik! Jak się odwróci twarzyczką do Was, to zobaczysz nie nosek a nochal
U mnie wczoraj dziecko tak szalało, że doktor nie mógł go pomierzyć - także polecam 15 minutowy żwawy marsz - najlepiej to wyjść z domu za późno i podenerwować się, że się spóźnisz, a potem śmigać takim świńskim truchtem/kurcgalopkiemBaaardzo ożywiająco działa i na mamę i na małe!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Operacje przeprowadził ten lekarz który wykluczył w maju ciążę w bliźnie. Narkoze znioslam dobrze ( w końcu nie pierwszy raz byłam pod narkoza), drapie mnie tylko w gardle. Ale poza tym jest ok, tylko jestem głodna, bo nic jadłam od wczorajszej kolacji
I dobrze, że padło na tego doktora - przynajmniej ktoś ogarnięty.
I jak apetyt masz to dobry znak
Pewnie Cię teraz przegłodzą
O której obchód i jakieś dalsze wieści?
Musisz się zorientować czy nie wycięli też ciałka żółtego na jajniku - to ono produkuje progesterm do ok 12 tygodnia ciąży. Ale Ty i tak suplementujesz proga, nie? -
nick nieaktualny
-
Aga dzielna jesteś bardzo! Dobrze, że już po operacji, super, że dobrze ją zniosłaś. A Twoja fasolka to największa fajterka na tym forum, to na pewno wszystko z nią w porządku! Odpoczywaj kochana :*
Lamka bardzo dziękuję za te linki do pieluszek, bo zapomniałam Ci podziękować, gapciaw warzywniaku byłam, ale wzięłam tylko porzeczki i maliny, jutro wezmę jagody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 15:43
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Obchod wieczorem będzie i mam nadzieję, że się coś dowiem.. Tak dupka biorę
-
Jeżowa wrote:Aga dzielna jesteś bardzo! Dobrze, że już po operacji, super, że dobrze ją zniosłaś. A Twoja fasolka to największa fajterka na tym forum, to na pewno wszystko z nią w porządku! Odpoczywaj kochana :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za miłe słowa
A tu maleństwo, ma 5,75cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c30ed725bde.jpgblue00, StaraczkaNika, Kaczorka, Jeżowa, Bajkaaa, Lunaris, admiralka, Achia, pilik, Yoselyn82, KateHawke, KateKum, Lusesita, Tosia2323, Emiilka, Anaaa90, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
A tu maleństwo, ma 5,75cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c30ed725bde.jpg
Albo coś innego, co biorę za nóżeczki i i tak jest uroczeAga9090 lubi tę wiadomość
-
Aga - dzidziulek super! I większy niż ostatnio Ci ktoś pomierzył. Teraz już będzie miał więcej miejsca dla siebie, jak już guza się pozbyli
Dobrze, że już masz to za sobą. Zdrówka życzę
Co do krzesełek - te z IKEA przetestowane mamy, bo faktycznie są w prawie każdej restauracjiale jednak wolałabym coś bardziej miękkiego do siedzenia.
A te drewniane są wygodne?
Ostatnio w jednej restauracji Aluśka siedziała w krzesełku KinderKraft - ładne i wygodne. Tylko nie wiem czy funkcjonalne.
Karma - ryzyko wady u Twojego maleństwa wyszło niskie - super -
Nenusia jak to dobrze że już po wszystkim! Mamo operacja na cito to pewnie w nerwach byłaś z rana. Miejmy nadzieję że wyniki histo będą lepsze niż wynikało z diagnozy przed zabiegiem. Zdrówka dla Ciebie i maleństwa!