Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, wróciłam. Szpital fajnym lekarz zrobił mi usg. Na 100% dziewczynka bo widać było na usg typowe babskie części ciała między nóżkami, mówiąc dosadnie, obydwie wargi sromowe
malutka ma idealne wymiary jak na początek 21tygodnia. Serduszko bije, dobrze podzielone, wszystkie części ciala w porządku, mózg dobrze zbudowany.. Mam przyjść do nich 30tygodnia. A potem 36go. Do 30 może mnie prowadzić babka z tego poprzedniego szpitala a potem mnie przejmie już ten właściwy na ostatnie 10tyg.. Mała jest ułożona w poprzek dlatego nie raz ją czuje z obydwu stron naraz.
Biorę się za obiad i potem was nadrobięJeżowa, olik321, malka, admiralka, blue00, Minie Black, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Madzik34, Yoselyn82, JustynaG, KateHawke, pilik, Aga9090, Karma88, KateKum, Lunaris, Lusesita, Tosia2323, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, to i ja się pochwalę info z wizyty. Z dzieckiem wszystko ok, waży ok 2600, ułożone główkowo, szyjka 4cm. Lekarz po szybkim usg powiedział że coś miga mu między nóżkami i całkiem możliwe że będzie chłopiec
niestety tak jest ułożone ze ciężko było zobaczyc.
Kolejna wizyta 10 lipca i wtedy dokładnie będzie sprawdzał. Pobrał materiał do badania GBS.
Od początku ciąży przytylam 5 kg,ale pomimo tego czuję się jak słoń... kazał przygotować się psychicznie do cc.
Yoselyn82, KateHawke, admiralka, pilik, Aga9090, malka, olik321, KateKum, Lunaris, Lusesita, ibishka, Flowwer, Amal, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ewela, a to nie miała być przypadkiem córeczka?
-
Hej dziewczyny melduje sie po pierwszej wizycie:)
Jestem po usg wg.niego 5w2 idealnie odpowiada tm (chyba nawet troche przewyzsza).
Jest pecherzyk ciazowy 86mm oraz pecherzyk zoltkowy.
Za 2 tyg kolejna wizyta-tym razem serduszkowa:))
Kamien z serca.
Bardzo sie ciesze oby teraz bylo dobrze do konca:)
Chyba ustawie suwaczek:)
Nenusia dobrze,ze juz masz operacje za soba!KateHawke, admiralka, pilik, summer86, Achia, Kaczorka, Aga9090, malka, Bajkaaa, olik321, Karma88, KateKum, JustynaG, Lunaris, Lusesita, Angelika83, Flowwer, Tosia2323, ibishka, Amal, Lena21 lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Karma, Amal, Ewela i Madzik super wieści z wizyt!
Aga ale miałaś dzień... dobrze że szybko zareagowali i był lekarz który zna temat. Trzymam kciuki żebyś szybko do siebie doszła i żeby wszystko było dobrze z maluchem!
Lamka dziękuje za info z esotiqbyłam dzisiaj przymierzyć, ekspedientki beznadziejne, słowem nie doradzały, ale sama ogarnelam i w domu zamówiłam trzy piękne staniki do karmienia
lamka lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Ewela, a to nie miała być przypadkiem córeczka?
Dla mnie nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka, ważne aby dziecko było zdrowe ❤ -
nick nieaktualnyStan ktg wieczornego: skurcze co 12min (regularne co do minuty!) powyżej 110.
Czyli bez zmian.
Młody sobie igra kolejny dzień.
A ja dzisiaj miałam spokojniejszy psychicznie dzień i już mnie te skurcze nawet nie ruszają.
Czuję że wyskoczy i tak po terminie... a całą tą akcję okupię wizytami u psychiatry.
Miłego wieczoru dziewczyny.
Pewnie rewelacji ode mnie dzisiaj nie będzie bo przecież jest 'bez zmian'. -
Ania, ja bym pewnie już nie wytrzymywała psychicznie i namawiałabym dziecko, żeby jednak wyszło i żebyśmy sobie mogli szybciej iść do domu.
Mam nadzieję, że będzie po Twojej myśliAnia1003 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ania, ja bym pewnie już nie wytrzymywała psychicznie i namawiałabym dziecko, żeby jednak wyszło i żebyśmy sobie mogli szybciej iść do domu.
Mam nadzieję, że będzie po Twojej myśli
Właśnie będę namawiać tylko jak M dostanie bilety. Wtedy będę robić km po korytarzu bo mimo że szyjka 11mm to jak stal... -
nick nieaktualnyNenusia, cieszę się, że jesteś lżejsza już o to cholerstwo, teraz maleństwo ma miejsce dla siebie i hasa pewnie intensywnie.
Ania ja bym chyba już oszalała na Twoim miejscu, bardzo Ci współczuję w sytuacji, gdy mąż daleko a szpital jaki jest każdy widzi.
Pilik pochwal się zakupami jak dojdąwzięłas ten taki granatowo-morelowy taki ładny w koronie?
Ewela uuu ale może być niespodzianka.
Dziękuję za rady odnośnie ZUSu, będę się tam dobijać po weekendzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie WP.PL wypluło mi reklamę że jutro tania sobota w lidlu i np body niemowlęce 2pack będą za 7,99(zamiast 15,99) u mnie w lidlu jakieś resztki widziałam to może coś jutro jeszcze znajdę- choć jeszcze nic nie kupiłam dla malucha..
słyszałyście o imieniu KOSMA dla chłopca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 19:48
-
nick nieaktualny