Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, jeśli zabieg był laparoskopowy to po 2 dniach powinnas już lepiej się czuć. Sygnalizuj ból personelowi, może mają jeszcze coś przeciwbólowego dozwolonego w ciąży.
Lunaris, ja mam probki emolium z SR i o ile bylam przeciwnikiem emolientów na start, tak widzac dlonie i stópki stwierdziłam, że nie ma sensu się wzbraniać.
Jak wyjdziemy do domu będę szerzej dzialać i dodawac coś do kapieli.
Chyba mamy mleczkoreset, Achia, Bajkaaa, Jeżowa, Kaczorka, 91Ewela09, Lunaris, Siwulec, lamka, Amal, ibishka, JustynaG, Lusesita, malka, Madzik34, KateKum, Sarna84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Summer, cudownie! Crp spada, mleko się pojawia, za chwilę będziecie w domu :*
summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
summer86 wrote:Reset, jak tam w Karpaczu?
Pogoda byle jaka, ale w drodze zwiedzaliśmy Książ i Osówke, a na miejscu tylko spacer w deszczu, obiad i... gofry! Od tygodnia od nich marzyłam po tym jak Olik i Kaczorka o nich pisały
Wza to pogoda nie przeszkadza, a teraz wino i meczyk
Jutro Samotnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 20:02
summer86, Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
U Ali łuszczyła się skóra na zagięciach stóp i dłoni i smarowałam tylko kremem nawilżającym Babydream.
Położna coś mówiła, że jakby było gorzej to można w krochmalu kąpać. Ale nie było potrzeby
Summer - jak już jest mleczko to superniech Anulka ładnie ciągnie, żeby się zastoje nie porobiły.
Aga - dużo siły życzę! Ale pomyśl sobie, że najgorsze już za Tobą i teraz z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. -
A ja kupiłam wszystko do pielęgnacji bambino,wiem że ma kiepskie opinie,ale z Emkiem również stosujemy kosmetyki tej firmy. A poza tym moja siostra i bratowe polecaly, najwyższej zmienie jak będzie uczulalo maleństwo.
-
Ewela Bambino 100 x lepsze niż Johnson (najwięcej alergii). Najczęstsze alergie są po oliwce z tym trzeba najbardziej uważać. Syn miał np alergie na całą serię NIvea POZA kremem na dzień i na noc który uważam za mega rewelacyjny! dziwna ta chemia cała... kiedyś na rynku były 2 produkty do wyboru i było z bani a teraz trzeba robić badanie rynku żeby się na coś zdecydować
Ps Resecik zazdroszczę wypadziku... jak ja bym się wina napiła! a przecież co owulację nie mogłam już na nie patrzeć -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
byłam wyłączona przez chwilę i właśnie doczytałam Nenusia co się u Ciebie wydarzyło. Żyyyyyyyczę Ci duuuuużo siły :* :* :* i szybkiego powrotu do domu :* dobrze że dziada już nie ma i fajnie że wytrzymał do bezpiecznego dla maleństwa czasu.
A jak masz taką wielką ranę to powiedz czy to nie będzie groźne przy rosnącym brzuchu ? szwy nie rozejdą się jak groszek będzie rósł ? -
Aga, przepraszam, nie wiedziałam. Tym bardziej wspolczuję i podziwiam że dajesz radę na paracetamolu. Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do sił!
-
Nenusia, przykro mi, że się nie możesz jakimiś znieczulaczami poratować
Oby się ładnie i szybko goiło!
veritaserum lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja się coraz bardziej martwię... Mała od wczorajszego wieczoru nie kopnęła ani nie smyrnęła, nie pomogło głaskanie, śpiewanie, jedzenie, leżenie w każdej możliwej pozycji. I już serio zaczynam świrować powoli.
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa jeśli masz się zamartwiać to jedź na IP-powiedz że nie czujesz ruchów alo naściemniaj że Cię boli żeby Cię zbadali.
Ja mam dziś pierwszy taki dzień że non stop prawie czuję jak tam się bulgocze na dole -jak by dziecko chciało uczcić Dzień Taty. Szkoda że przez brzuch jeszcze nie czuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny