Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, jeśli zabieg był laparoskopowy to po 2 dniach powinnas już lepiej się czuć. Sygnalizuj ból personelowi, może mają jeszcze coś przeciwbólowego dozwolonego w ciąży.
Lunaris, ja mam probki emolium z SR i o ile bylam przeciwnikiem emolientów na start, tak widzac dlonie i stópki stwierdziłam, że nie ma sensu się wzbraniać.
Jak wyjdziemy do domu będę szerzej dzialać i dodawac coś do kapieli.
Chyba mamy mleczko
reset, nick nieaktualny, Bajkaaa, Jeżowa, Kaczorka, 91Ewela09, Lunaris, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ibishka, JustynaG, Lusesita, malka, Madzik34, KateKum, Sarna84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Summer, cudownie! Crp spada, mleko się pojawia, za chwilę będziecie w domu :*
summer86 lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
summer86 wrote:Reset, jak tam w Karpaczu?

Pogoda byle jaka, ale w drodze zwiedzaliśmy Książ i Osówke, a na miejscu tylko spacer w deszczu, obiad i... gofry! Od tygodnia od nich marzyłam po tym jak Olik i Kaczorka o nich pisały
W
za to pogoda nie przeszkadza, a teraz wino i meczyk 
Jutro Samotnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 20:02
summer86, Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
U Ali łuszczyła się skóra na zagięciach stóp i dłoni i smarowałam tylko kremem nawilżającym Babydream.
Położna coś mówiła, że jakby było gorzej to można w krochmalu kąpać. Ale nie było potrzeby
Summer - jak już jest mleczko to super
niech Anulka ładnie ciągnie, żeby się zastoje nie porobiły.
Aga - dużo siły życzę! Ale pomyśl sobie, że najgorsze już za Tobą i teraz z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. -
A ja kupiłam wszystko do pielęgnacji bambino,wiem że ma kiepskie opinie,ale z Emkiem również stosujemy kosmetyki tej firmy. A poza tym moja siostra i bratowe polecaly, najwyższej zmienie jak będzie uczulalo maleństwo.
-
Ewela Bambino 100 x lepsze niż Johnson (najwięcej alergii). Najczęstsze alergie są po oliwce z tym trzeba najbardziej uważać. Syn miał np alergie na całą serię NIvea POZA kremem na dzień i na noc który uważam za mega rewelacyjny! dziwna ta chemia cała... kiedyś na rynku były 2 produkty do wyboru i było z bani a teraz trzeba robić badanie rynku żeby się na coś zdecydować

Ps Resecik zazdroszczę wypadziku... jak ja bym się wina napiła! a przecież co owulację nie mogłam już na nie patrzeć
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny

byłam wyłączona przez chwilę i właśnie doczytałam Nenusia co się u Ciebie wydarzyło. Żyyyyyyyczę Ci duuuuużo siły :* :* :* i szybkiego powrotu do domu :* dobrze że dziada już nie ma i fajnie że wytrzymał do bezpiecznego dla maleństwa czasu.
A jak masz taką wielką ranę to powiedz czy to nie będzie groźne przy rosnącym brzuchu ? szwy nie rozejdą się jak groszek będzie rósł ? -
Aga, przepraszam, nie wiedziałam. Tym bardziej wspolczuję i podziwiam że dajesz radę na paracetamolu. Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do sił!
-
Nenusia, przykro mi, że się nie możesz jakimiś znieczulaczami poratować

Oby się ładnie i szybko goiło!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja się coraz bardziej martwię... Mała od wczorajszego wieczoru nie kopnęła ani nie smyrnęła, nie pomogło głaskanie, śpiewanie, jedzenie, leżenie w każdej możliwej pozycji. I już serio zaczynam świrować powoli.
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa jeśli masz się zamartwiać to jedź na IP-powiedz że nie czujesz ruchów alo naściemniaj że Cię boli żeby Cię zbadali.
Ja mam dziś pierwszy taki dzień że non stop prawie czuję jak tam się bulgocze na dole -jak by dziecko chciało uczcić Dzień Taty. Szkoda że przez brzuch jeszcze nie czuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny