Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Wiecie co? Ten mecz to humoru raczej nie poprawia
w tym Kazaniu musi być jakaś zajebista trawa że tak ciągle się na niej wylegują...blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Wiecie co? Ten mecz to humoru raczej nie poprawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 21:28
pilik, Phnappy lubią tę wiadomość
-
No i 2:0... Mój eMek też uciekł jak zastąpiłam komentatorów (swoją drogą skąd oni ich wytrzasnęli...). Pół dzieciństwa spędziłam na boisku i to co oni tam w tym Kazaniu odpierdzielają to dzieci w wieku 8 lat by nie spieprzyły. Siwulec ta Kolumbia to chyba coś rozsypała
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To samo pomyślałam- z bzykania chociaż jakaś przyjemność bo z oglądania to tylko słabo sie robi.... piszą co patrzę jak 3 bramkę wlepiają WTF !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Hahaha hahahah 3:0
no ja już padam ze śmiechu. Siwulec chyba trzeba zacząć żyć to samo
zamiast zakazywać glutenu, dać im gumy EscobaraKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amal wrote:Może trzeba tym naszym 5ligowym chłopaczkom przekazać że grać to należy na boisku a nie w reklamach? Bo chyba im się pomylilo.. Taka wiocha..
-
nick nieaktualnyAmal wrote:Może trzeba tym naszym 5ligowym chłopaczkom przekazać że grać to należy na boisku a nie w reklamach? Bo chyba im się pomylilo.. Taka wiocha..
Ps. My oglądamy w necie i leci z opóźnieniem. Teraz widzimy tą 3 bramkę -
Kiedyś ludzie chodzili
bo światło gasili... a teraz chodzą bo mecz ich załamuje
Siwulec, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to się nawet nie zdenerwowałam, bo dokładnie wiedziałam jaki będzie wynik
Słyszałam 2 dni temu wywiad z naszymi piłkarzami, jak obstawiali kto będzie mistrzem. Żaden nie stawiał na Polskę. Więc sory, ale jak się jedzie na mistrzostwa bez wiary w wygraną, to po co jechać?
Kate - mój mąż dziś od sąsiada usłyszał, że nie udało mu się, bo nie Alicja to nie syn. Zapytałam go co się nie udało, bo chyba nie moje dziecko! Bo akurat ono jest bardzo udane.
Wrrr!
Zamówiłam krzesełko dla Aluni - Keter Multidine. Ma bardzo fajne opinie i dobrą cenę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff79c016c8a1.jpg
-
Kaczorka to ch*j a nie sąsiad...
Powiem Wam że boli mnie takie gadanie bo to wychodzi na to że skoro wolą chłopców to co? To dziewczynka jest be? To znaczy że ja też jestem niewartościowym człowiekiem bo jestem dziewczyną.