Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo oby
chciałabym w czerwcu jednak zdążyć... echh, pytanie czego moja córka chce
Luna wylewaj stresy i żale jak potrzebujesz! A jutro kciuki zaciśnięte! W ciąży dzieciaki dodają coś od siebie (spójrz na Malke czy Emilke jak pięknie sobie poradziły na egzaminach z maluchami w brzuchu)
Flowwer, Luna1993, malka, Rucola, summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Melduję że kolejna noc za nami
Lena masz moje kciuki a raczej macie
Luna wsparcie rodziny jest mega ważne a to że się stresujesz to zrozumiałe i ja podziwiam ludzi którzy takie ciężkie studia kończą
Co do czucia dziecka nisko bardzo to na szczęście ja tak nie mam bo bym chyba chciała usg co chwilę
Ja już pod ktg i czekamy na śniadanie ale patrząc że Zofia śpi i nie chce się obudzić to śniadanie zjemy dużo późniejpilik, Luna1993, Rucola, summer86, Lusesita, Lunaris, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lena, kciuki za dobre wyniki i wielkie wyjście ze szpitala! Czekamy na dobre wieści... i foty, oczywiście
Pilik i Malka - kciuki na wszelki wypadek, gdyby jednak zaczęło się dziś. 26.06 to piękna data
Bajka i Ania - kolejny dzień do odhaczenia!
Summer, dzisiejsza noc już lepsza?
Miłego dniamalka, Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nika też mi się ta data podoba! Równo miesiąc po moich urodzinach
. Do tego mam umowę z Małą że jak zacznie wychodzić przed 15 to za kasę z wizyty kupię jej jakąś wyczesaną zabawkę czy tam sukienkę. Co sobie zażyczy, haha. Ma jeszcze kilka godzin, zobaczymy czy jest przekupna :p
StaraczkaNika, Luna1993, Minie Black, lamka, Flowwer, Lena21, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, Karma88, olik321, Jeżowa, Lusesita, Sarna84, Lunaris, KateHawke, JustynaG, Czrna 81, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, to piękna data (moj termin porodu z Tosia) także dziewczyny może, może... Pilik uczysz przekupstwa od życia prenatalnego, no wiesz
trzymam kciuki żeby to było dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 08:10
pilik, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka kciuki za Frania
Luna też sobie pozwolę już trzymać kciuki za Ciebiejestem pewna, że jesteś dobrze przygotowana.
Pilik, Malka życzę Wam rychłych porodów.
Summer czekamy na wieści jak tam minęła kolejna noc.
A ja witam się od rana z bólem głowy, ale za to w 18tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 08:19
Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik kciuki za wizytę, daj znać co powiedział lekarz.
Luna jutro masz moje kciuki!
A ja na dzisiaj mam plan zaolejować blat do łazienki dwa razy, zrobić obiad, posprzątać i mogę jechać rodzićolik321, pilik, Luna1993, lamka, Rucola, Lusesita, Lunaris, KateHawke, Czrna 81, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Luna, wiesz, że jutro jestem z Tobą przed szanownym gronem oceniającym
Jakby co, będę podpowiadać, choć wiem, że sobie sama poradzisz śpiewająco :*
Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunka wielkie kciuki za jutrzejsza obronę
Twoje dziewczynki na pewno są bardzo dumne z mamy
Pilik ja tez próbowałam wczoraj tak Frania przekonać, bo oczywiście to teraz zupełnie nieważne ale wydaliśmy już tyle pieniędzy na paliwo, że mógłby mieć za to mnóstwo innych rzeczy dla siebie. A tak naprawdę już bym go chciała tylko tulić i całować, ale nie wiem czy jako faceta ten argument by go przekonałtrzymam kciuki, żeby nasze dzieci posłuchały
Bajka mogłabyś napisać „bajkę” dla Zosi - mama 100 nocy z Zosiachoć teraz z tego co pamietam już jest chyba ok 60
Luna1993, Rucola, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik współczuję
u mnie wieczorem zelżało, w nocy nie czułam i zaczęło się znowu po przebudzeniu.
I do tego wkurzam się, bo waga mi skacze, jednego dnia mam 1kg więcej, innego mniej i próbuje znaleźć jakąś zależność, ale na razie słabo mi idzie.
Resecik jak tam? -
Malka dam, ale mam przeczucie że sprawdzi przepływy i wody i jak będzie ok to powie tylko że mam przyjść do szpitala 6.07
Wizyta dopiero o 16, myśle czy pojechać na zakupy czy lepiej jednak nie ryzykować...
Olik i Lamka bardzo Wam współczuje bólu głowyja przed ciąża się męczyłam i w pierwszym trymestrze była masakra, potem mnie złapało dosłownie kilka razy... oby i Wam przeszło na dobre!
A i u mnie często zwiększenie ilości napojów pomagało (ale ja mam problem z piciem większych ilości).
Lena nasze dzieciaczki chyba wiedzą, że i tak zrobimy dla nich wszystko i damy to czego będą potrzebować tylko żeby je tulić i mieć obok więc przekupstwo traci wtedy sens...
O której będziecie wiedzieć czy Franio wraca z Wami do domu? -
Lena, trzymam kciuki za Frania
Oby faktycznie jutro wyszedł, żebyś to mogła tulić i całować
Luna, powodzenia jutro na obronieKciuki moje masz.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w kolejny deszczowy dzień. Niestety nie było dane mi pospac...
A jeśli chodzi o usg to mam 10 lipca, już za dwa tygodnie. Na usg w 16 tyg lekarz dawał 70% ze będzie chłopak, od 20 tyg 98% dziewczynka, do 34 tyg. A na ostatniej wizycie powiedział ze coś ma między nóżkami,ale jest tak ułożone że nie jest w stanie stwierdzić czy to siusiak czy pepowina.
Lena wspaniałe wiadomości, trzymam kciuki za Frania ❤
Lunka kciuki za obrone i 5 na dyplomie &&
No i oczywiście za wszystkie wizyty również trzymam kciuki.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko ja serio już robię wszystko, żeby mi się woda nie zbierała, nic nie solę, piję dużo wody i herbatek. Jeszcze spróbuję odstawić mleko do kawy, bo też czasami stwarza niebezpieczeństwo wystąpienia jakichś obrzęków. Zaraz zrobię kawę i mam nadzieję, że głowa się uspokoi.
-
Dzień dobry Kochane!! Zaczynam czytać i od razu lepszy dzień
Lusesita polubiłam bo uśmiech dziecka to najwieksze szczęście, nawet w środku nocy:)
Lenka Kochana w życiu nie pomyslalabym ze jesteś egoistyczna i piszes tylko o sobie. Doskonale wiemy że masz teraz "swój mały świat"a i tak wszystko nadrabiasz i interesujesz się nami, czego niektórzy kompletnie nie potrafią... Ogromne kciuki za Frania :*
Pilik próbuj próbujwszystkie chwyty dozwolone na razie:0 oby Ninka tylko zapomniała jakie ta mama ma metody wychowawcze :p
Bajka dokladnie, czekamy na 100 nocy w szpitalu;) jak Zosia posłucha to też bedziesz musiała odprawiać czary zeby Księżna zechciala wyjść
Reset Samotnia.... Aż się łezka kreci. Okolo rok temu próbowaliśmy tam zmajstrowac dzida sle na szczescie nie wyszło bo gdyby wtedy sie udało, to jie byłoby teraz Lewka a kocham go ponad życie i nie wyobrażam sobie że go nie ma.
Pozdrawiam wszystkie ze słonecznego Muelna !!!lamka, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka za zatrzymywanie wody jest też odpowiedzialny progesteron.. a na niego nie masz zbyt dużego wpływu.
Mnie się dużo polepszyło po odstawieniu luteiny.
Ale przyzwyczaiłam się już, że czasami waga jest wyższa.
Dziś przychodzą mebelki małego uauauaauua a jak zdąże to wieczorem namówię emka na ikea
W ogóle jeszcze kusi mnie tapeta u małego.. emek się zgodził więc zobaczymy jak dziś będzie wyglądać po złożeniu mebelek.
Rucola, lamka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Teoretycznie można by zrobić 100 nocy w szpitalu bo jest za mną 35 a 60 dni do terminu ale uwierzcie mi że 5 dni po terminie to ja nie chcę rodzic, chce donosic ciąże i tyle zresztą tutaj w szpitalu jak ktoś ma 37tc skończony to proponują wywołanie a ze ja mam cały czas białko w moczu to nie pozwolą mi gdybym wytrwala czekać do terminu.
Pomysł na bajki mega fajny ale ja nie umiem pisać więc niestety bajeczek nie będzie
Olik mebelki w pokoju to jeden z lepszych elementów wyprawki