Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalka wrote:Aga jak się kręci w głowie to nie ma co ryzykować. Rzeczywiście najlepiej iść z kimś bliskim, albo może jakbyś poprosiła pielęgniarkę to by Ci pomogła. A nie ma opcji żeby sobie usiąść pod prysznicem? Czasem mają takie krzesełka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 19:58
pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nenusia podziwiam. To na pewno boli a trzeba dla dzidzi zaciskać zęby i przeżyć. Na prawdę pełen podziw.
A ja miałam taki wciśnięty bardziej pępuszeka teraz mi tak ślicznie zaczyna iść do przodu
Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach że SR i powiem wam że bardzo fajnie. Nawet eMek był zadowolony a u niego to ciężko o aprobatęmalka, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Czeeeść Dzieewczynyy
Czy ja tu mogę przysiąść?
pilik, KateHawke, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Minie Black, malka, blue00, Lunaris, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama szaleje z ciuszkami dla wnuczki. Właśnie dostałam rozpiskę co I ile upolowala na dzień dzisiejszy :
Na 50-56 (0-2 miesięcy) masz tylko 2 sztuki body z krótkim rękawem, rozpinane na długości
Na 62-68 (3-6 miesięcy) masz
8 sztuk body z długim rękawem, z czego 2 sztuki rozpinane na długości
2 sztuki body z krótkim rękawem
2 sztuki spodenek
74-80 (6-12 miesięcy)
2 sztuki body z krótkim rękawem rozpinane
2 sztuki z długim
2 sztuki spodenek
I jeszcze na 74 (6-9 miesięcy, taka numeracja) 2 sztuki body z krótkim rękawem i krótkimi nogaweczkami ( to już chyba nie nazywa sie body)
A dodatkowo czapeczka bawełniana 0-2 miesiące i 6 par skarpeteczek 0-2 miesiącepilik, Minie Black, KateHawke, JustynaG, Phnappy, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heloł, Nadzieja
Amal, no to już sporo tegoMała nie będzie gołym pampersem świecić
Malka - mała daje Wam fory, na wypadek jakby jakieś obsuwy przy remoncie wyszłyWidać ma zamiar sprowadzać się na gotowe i posprzątane i czeka aż na pewno skończycie
Nadzieja22, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Nika, jak to przy remoncie, termin zakończenia codziennie przesuwa się o jeden dzień dalej
Ja bym chciała, żeby zdecydowała się na wyjście zanim remont się skończy. Wtedy ominie mnie sprzątanie bo będę w szpitalu
pilik, olik321, summer86, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
-
Summer wspominała, że Ania urodziła się z suchą skórą i brakowało jej czegoś do smarowania. Podpytałam więc o to na szkole rodzenia i położna powiedziała, że jeśli zajdzie potrzeba zawsze można użyć olejku ze słodkich migdałów, że nie trzeba kupować na zapas kremów.
Osobiście uwielbiam olejek ze słodkich migdałów (Polecam wmasowywać w płytkę paznokci - naprawdę świetnie mi wzmocnił paznokcie i co jakiś czas stosuję jako kuracja).
Dlatego już wiem jaki będzie mój pierwszy kosmetyk, którym będę się dzielić z córeczką
A tu artykuł na temat olejku: https://dziecisawazne.pl/olejek-migdalowy-niesamowite-wlasciwosci/
Amal , jeśli trafiłabyś na jakąś super okazję to chyba lepiej kombinezon 56. Ja mam jeden kombinezon kupiony przez mamą (prześliczny) ale na nim jest napisane, że rozmiar na 6-9m-cy więc obawiam się, że będzie na Małą za duży w okresie zimowym. No chyba, że zima przyjdzie na wiosnęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:19
-
Nika - ja z Alusiowym pępkiem nic nie robiłam a jest wklęsły
jak kikut odpadł to pępek się schował
Summer - pierwsza noc najgorszamy naszą do dziś wspominamy :p
Przygarnijcie Anulkę do siebie i nocki staną się przyjemniejsze
Moja Alunia urodziła się przez CC w 37+3tc i na szczęście żadnych problemów z oddychaniem u nas nie byłopięknie krzyczała już od pierwszych sekund życia
Na promocji dziś kupiłam tylko kurteczkę młodejcałe szczęście, że pojechałam do sklepu zmierzyć, bo gdybym wzięła 80 to bym grubo przesadziła :p 74 jest jeszcze z zapasem
A i chyba w lipcu będziemy się na spacerówkę przesiadać. Póki co na oku mamy Espiro Sonic Air, bo zależy nam na pompowanych kołach.
Ma któraś z Was jakieś doświadczenie w tym temacie?malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmal wrote:A jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
-
Amal wrote:A jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
Nie wiem jak u Ciebie jest zimno, ale ja urodziłam 16.10. (termin miałam na 3.11.) i na początek kupiłam taki niezbyt gruby pluszowy kombinezon w rozmiarze 56. Po 1-1.5m-ca Ala z niego wyrosła i wtedy już wzięłam kolejny (trochę grubszy) na 68. Przez jakiś czas był za duży, ale to tylko chwilowo.
Z tym, że ja do wózka miałam śpiworek ciepły i dlatego kombinezon miałam średniej grubości. -
Aga - doczytałam, że jesteś po operacji - super dzielna babeczka z Ciebie :*
Mam nadzieję, że wyniki badań wyjdą ok i już spokojnie będziesz mogła się cieszyć ciążą
Aga9090 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Nadzieja witaj
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ja dostałam 5 kombinezonow od znajomej w rozmiarze od 68 do 80
tylko ze wszystkie różowe
A moje dziecię chce chyba wyjść dzisiaj pepkiem. Nie było dawno tak aktywne.
Ta forma bezosobowa zaczyna mnie denerwować...