Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalka ale nie usiade, bo wyglądają bleee... Przeżyje jeszcze. Siostra mi dziś pomogła, jutro na wieczór jak będzie lepiej to spróbuję jakoś sama, do środy i własnej łazienki już blisko. Mam jeszcze w razie czego chusteczki nawilżanemalka wrote:Aga jak się kręci w głowie to nie ma co ryzykować. Rzeczywiście najlepiej iść z kimś bliskim, albo może jakbyś poprosiła pielęgniarkę to by Ci pomogła. A nie ma opcji żeby sobie usiąść pod prysznicem? Czasem mają takie krzesełka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 19:58
pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nenusia podziwiam. To na pewno boli a trzeba dla dzidzi zaciskać zęby i przeżyć. Na prawdę pełen podziw.
A ja miałam taki wciśnięty bardziej pępuszek
a teraz mi tak ślicznie zaczyna iść do przodu 
Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach że SR i powiem wam że bardzo fajnie. Nawet eMek był zadowolony a u niego to ciężko o aprobatę
malka, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Czeeeść Dzieewczynyy
Czy ja tu mogę przysiąść?
pilik, KateHawke, Aga9090, Jeżowa, Bajkaaa, Minie Black, malka, blue00, Lunaris, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama szaleje z ciuszkami dla wnuczki. Właśnie dostałam rozpiskę co I ile upolowala na dzień dzisiejszy :
Na 50-56 (0-2 miesięcy) masz tylko 2 sztuki body z krótkim rękawem, rozpinane na długości
Na 62-68 (3-6 miesięcy) masz
8 sztuk body z długim rękawem, z czego 2 sztuki rozpinane na długości
2 sztuki body z krótkim rękawem
2 sztuki spodenek
74-80 (6-12 miesięcy)
2 sztuki body z krótkim rękawem rozpinane
2 sztuki z długim
2 sztuki spodenek
I jeszcze na 74 (6-9 miesięcy, taka numeracja) 2 sztuki body z krótkim rękawem i krótkimi nogaweczkami ( to już chyba nie nazywa sie body)
A dodatkowo czapeczka bawełniana 0-2 miesiące i 6 par skarpeteczek 0-2 miesiące
pilik, Minie Black, KateHawke, JustynaG, Phnappy, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heloł, Nadzieja

Amal, no to już sporo tego
Mała nie będzie gołym pampersem świecić 
Malka - mała daje Wam fory, na wypadek jakby jakieś obsuwy przy remoncie wyszły
Widać ma zamiar sprowadzać się na gotowe i posprzątane i czeka aż na pewno skończycie
Nadzieja22, Rucola, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Nika, jak to przy remoncie, termin zakończenia codziennie przesuwa się o jeden dzień dalej
Ja bym chciała, żeby zdecydowała się na wyjście zanim remont się skończy. Wtedy ominie mnie sprzątanie bo będę w szpitalu
pilik, olik321, summer86, Lusesita lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
-
Summer wspominała, że Ania urodziła się z suchą skórą i brakowało jej czegoś do smarowania. Podpytałam więc o to na szkole rodzenia i położna powiedziała, że jeśli zajdzie potrzeba zawsze można użyć olejku ze słodkich migdałów, że nie trzeba kupować na zapas kremów.
Osobiście uwielbiam olejek ze słodkich migdałów (Polecam wmasowywać w płytkę paznokci - naprawdę świetnie mi wzmocnił paznokcie i co jakiś czas stosuję jako kuracja).
Dlatego już wiem jaki będzie mój pierwszy kosmetyk, którym będę się dzielić z córeczką
A tu artykuł na temat olejku: https://dziecisawazne.pl/olejek-migdalowy-niesamowite-wlasciwosci/
Amal , jeśli trafiłabyś na jakąś super okazję to chyba lepiej kombinezon 56. Ja mam jeden kombinezon kupiony przez mamą (prześliczny) ale na nim jest napisane, że rozmiar na 6-9m-cy więc obawiam się, że będzie na Małą za duży w okresie zimowym. No chyba, że zima przyjdzie na wiosnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 21:19
-
Nika - ja z Alusiowym pępkiem nic nie robiłam a jest wklęsły
jak kikut odpadł to pępek się schował 
Summer - pierwsza noc najgorsza
my naszą do dziś wspominamy :p
Przygarnijcie Anulkę do siebie i nocki staną się przyjemniejsze
Moja Alunia urodziła się przez CC w 37+3tc i na szczęście żadnych problemów z oddychaniem u nas nie było
pięknie krzyczała już od pierwszych sekund życia 
Na promocji dziś kupiłam tylko kurteczkę młodej
całe szczęście, że pojechałam do sklepu zmierzyć, bo gdybym wzięła 80 to bym grubo przesadziła :p 74 jest jeszcze z zapasem 
A i chyba w lipcu będziemy się na spacerówkę przesiadać. Póki co na oku mamy Espiro Sonic Air, bo zależy nam na pompowanych kołach.
Ma któraś z Was jakieś doświadczenie w tym temacie?
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się nad tym zastanowiam.. ja mam termin na grudzień przed świętami... I nie wiem czy mieć i 56 i 62 najlepiej?Amal wrote:A jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
-
Amal wrote:A jaki rozmiar zimowego kombinezonika kupujecie? Malutka ma termin na 9listopada, u mnie już wtedy zimno, nie mówiąc o reszcie zimy. I nie wiem czy 56 czy 62.62 na dłużej starczy ale jak urodzi się w przedziale 50-56,tp.czy w takim 62 się nie utopi?
Nie wiem jak u Ciebie jest zimno, ale ja urodziłam 16.10. (termin miałam na 3.11.) i na początek kupiłam taki niezbyt gruby pluszowy kombinezon w rozmiarze 56. Po 1-1.5m-ca Ala z niego wyrosła i wtedy już wzięłam kolejny (trochę grubszy) na 68. Przez jakiś czas był za duży, ale to tylko chwilowo.
Z tym, że ja do wózka miałam śpiworek ciepły i dlatego kombinezon miałam średniej grubości. -
Aga - doczytałam, że jesteś po operacji - super dzielna babeczka z Ciebie :*
Mam nadzieję, że wyniki badań wyjdą ok i już spokojnie będziesz mogła się cieszyć ciążą
Aga9090 lubi tę wiadomość

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
Nadzieja witaj
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ja dostałam 5 kombinezonow od znajomej w rozmiarze od 68 do 80
tylko ze wszystkie różowe 
A moje dziecię chce chyba wyjść dzisiaj pepkiem. Nie było dawno tak aktywne.
Ta forma bezosobowa zaczyna mnie denerwować...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH