Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Ja dostałam 5 kombinezonow od znajomej w rozmiarze od 68 do 80 :) tylko ze wszystkie różowe :/
    A moje dziecię chce chyba wyjść dzisiaj pepkiem. Nie było dawno tak aktywne.
    Ta forma bezosobowa zaczyna mnie denerwować...
    Kiedy masz USG?może się dowiesz w końcu ;) a swoją drogą myślałam że już rzadko się zdarza że można prawie do porodu nie znać płci ;)

AgaH26 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela nie strasz mnie- ja mam wizytę w piątek i nie przyjmuję do wiadomości że nie dowiem się co tam się kryje w środku :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wizytuję w czwartek.

Lunaris, nick nieaktualny, KateHawke lubią tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przywitanie <3 Tu jest zdecydowanie fajniej, niż na wątkach miesięcznych :)

Flowwer lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :)! I pamiętajcie to będzie piękny tydzień :)
    Dobrej nocy życzę wszystkim :)

nick nieaktualny, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
    Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja tak czuje cały czas bardzo nisko, lekarz mówił że normalne :)

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
    Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest
    Ja czasem czuje w biodrach/ pachwinach i mam wrażenie że zaraz wyjdzie ;(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • malka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja im późniejsza ciąży tym niżej czułam małą, mimo, że lekarz mówił, że jest dość wysoko. A najbardziej zaczela mi gmerać koło wzgórka łonowego jak się obróciła głową w dół, około 34tc. Teraz mam czasem wrażenie, że mi wkłada rękę w szyjkę ;)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź.
    Mnie czasami chwile tam gmerał ale dziś siedzi tam cały wieczór i rozkreca dyskotekę a ja tradycyjnie zwijam się z bólu
    A jego czkawke czuję w mojej szanownej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 23:01

Rucola, Flowwer, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Czasem czuje jak tam przebiera stópkami ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka młodsza postanowiła zrobić sobie przerwe w spaniu. Obudzila sie po 2giej i sie śmieje. Acmatka ledwo na oczy patrzy.

Rucola lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane

Czytam Was cały czas ale mam problem Was dogonić a głupio ni tak wpaść z nienacka i pisać egoistycznie tylko o nas

Reset piękne widoki, rekaksuj się kochana

Nenusia teraz trzymamy kciuki za wynik histopatologiczny, maluch jest bardzo dzielny <3

Bajeczko - powiem tak nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka - ja urodziłam w 36+6 a mieliśmy ciężkie przeżycia, ale na oddziale Franusia są dzieciaki donoszone i są dzieciaczki które nie miały nawet 1kg przy porodzie, ale przy dobrej opiece medycznej i szybkiej reakcji dzięki Bogu w dzisiejszych czasach każde z tych dzieci ma ogromne szanse bycia zdrowym i szczęśliwym dzieckiem - na wejściu na oddział jest cała ściana podziękowań od rodziców gdzie są opisane mrożące krew w żyłach historie z wspaniałymi i szczęśliwymi zakończeniami <3 uważam, że Ty masz wspaniałe pozytywne nastawienie, które potrafi zdziałać cuda a to że czasem musisz ponarzekać żeby zebrac nowe siły to zupełnie normalne

Lunka zgadzam się - trzeba czekac aż nasze dziecko wybierze swoj czas, ale tez trzeba być czujnym i sprawdzać niepokojące mas sygnały

Aniu rozumiem emocje, które Tobą targają bo ten szpital to kompletna farsa, trzymaj się dzielnie, emek przyjedzie i będziecie razem czekac na Oskara, będziesz mieć wsparcie to tobedzie Ci łatwiej

Olik często miałam wrażenie, że dzuecko jest bardzo nisko

Nadzieja witamy :)

Lunaris, Malka dziękuje ze pytacie <3

Nieśmiało proszę o kciuki za mojego małego wojownika, jeśli dzisiaj wszystkie badania będą dobre to jutro jest szansa ma wyjście do domu <3 przedwczoraj miał już wyciągnięte wejście centralne i odpięte żywienie medyczne, teraz sprawdzają jak radzi sibie tylko na moim mleku. Mogę go już potrzymać na rękach - to najpiękniejsze chwile w moim życiu, kocham go najbardziej na świecie i serce mi pęka za każdym razem kiedy muszę wyjść z sali i go tam zostawiać. Tak jak Wam pisałam, żeby nie zwariować skupiam się na obowiązkach, odciagam pokarm (to zajmuje naprawdę sporo czasu w ciągu całego dnia) załatwiam wszystkie formalności, przygotowujemy oststnie drobiazgi. Chcemy żeby później już nic nas nie rozpraszało <3

Co do ubranek - mój Franulek urodził się spory bo miał 3620g ale 54cm i te ciuszki na 62 ma trochę duże, tak mu wiszą, także nawet przy większym dziecku warto mieć jakiś zapas 56

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 05:37

malka, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, nick nieaktualny, Nadzieja22, Rucola, Karma88, KateHawke, Lunaris, Madzik34, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena kciuki z całych sił zaciśnięte za Frania <3
    Życzę Ci dziś pięknego powrotu do domu ze swoim szczęściem na rękach <3

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ciesze się, że wszytsko idzie w dobra stronę! Na pewno w badaniach będzie wszytsko ok i od jutra będziecie razem w domu! Trzymam zaciśnięte mocno kciuki!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ja też nie raz miałam takie gmeranie w środku i uczucie jakby mi w szyjkę wchodziła...! A momentami,
    Choć to nierealne myślałam że mi w udo wchodzi aż ;)
    Lena wpadaj i pisz i nic się nie przejmuj! Czekamy na wieści od Was i nikt na pewno nie pomyśli że to egoistyczne, wiemy że masz inne sprawy na głowie. Trzymam bardzo mocno kciuki za dobre wyniki Frania <3
    Ja się witam oczywiście w dwupaku, dzisiaj wizyta zobaczymy czy ruszyło cokolwiek...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem sie zastanawiałam czy żyjemy w 21w i prosic się o ktg.
    Malka i Pilik do końca tyg będziecie tulić maleństwa.

malka, Rucola lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wspaniałe wiadomości z rana od Ciebie! Dzisiaj wszystkie jesteśmy u Frania i chuchamy i dmuchamy i zaklinamy jego wyniki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:34

• reset Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, moje kciuki dziś sa Wasze :*

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymam kciuki, żeby to był Wasz dzień:*

Pilik powodzenia na wizycie, Ciebie i Malke dzielą dosłownie godziny od poznania dzieci <3

Mnie złapał taki stres, że lepiej stąd dzisiaj zniknę, co by nikomu nie psuć humoru. Jeśli mogę to proszę o kciuki jutro o 10. Bardzo się cieszę, że mąż i córeczka jadą ze mną. To dla niej skończyłam te studia. Mam nadzieję, że cieżarnej gnębić nie będą ;)

nick nieaktualny, reset, malka, Rucola, Lusesita, Sarna84, Lunaris, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość

‹‹ 993 994 995 996 997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ