Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKiedy masz USG?może się dowiesz w końcu91Ewela09 wrote:Ja dostałam 5 kombinezonow od znajomej w rozmiarze od 68 do 80
tylko ze wszystkie różowe 
A moje dziecię chce chyba wyjść dzisiaj pepkiem. Nie było dawno tak aktywne.
Ta forma bezosobowa zaczyna mnie denerwować...
a swoją drogą myślałam że już rzadko się zdarza że można prawie do porodu nie znać płci
AgaH26 lubi tę wiadomość
-
Ewela nie strasz mnie- ja mam wizytę w piątek i nie przyjmuję do wiadomości że nie dowiem się co tam się kryje w środku
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za miłe przywitanie
Tu jest zdecydowanie fajniej, niż na wątkach miesięcznych
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czasem czuje w biodrach/ pachwinach i mam wrażenie że zaraz wyjdzie ;(olik321 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję za odpowiedź.
Mnie czasami chwile tam gmerał ale dziś siedzi tam cały wieczór i rozkreca dyskotekę a ja tradycyjnie zwijam się z bólu
A jego czkawke czuję w mojej szanownej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 23:01
Rucola, Flowwer, lamka lubią tę wiadomość
-
Czasem czuje jak tam przebiera stópkamiolik321 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry kochane
Czytam Was cały czas ale mam problem Was dogonić a głupio ni tak wpaść z nienacka i pisać egoistycznie tylko o nas
Reset piękne widoki, rekaksuj się kochana
Nenusia teraz trzymamy kciuki za wynik histopatologiczny, maluch jest bardzo dzielny
Bajeczko - powiem tak nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka - ja urodziłam w 36+6 a mieliśmy ciężkie przeżycia, ale na oddziale Franusia są dzieciaki donoszone i są dzieciaczki które nie miały nawet 1kg przy porodzie, ale przy dobrej opiece medycznej i szybkiej reakcji dzięki Bogu w dzisiejszych czasach każde z tych dzieci ma ogromne szanse bycia zdrowym i szczęśliwym dzieckiem - na wejściu na oddział jest cała ściana podziękowań od rodziców gdzie są opisane mrożące krew w żyłach historie z wspaniałymi i szczęśliwymi zakończeniami
uważam, że Ty masz wspaniałe pozytywne nastawienie, które potrafi zdziałać cuda a to że czasem musisz ponarzekać żeby zebrac nowe siły to zupełnie normalne
Lunka zgadzam się - trzeba czekac aż nasze dziecko wybierze swoj czas, ale tez trzeba być czujnym i sprawdzać niepokojące mas sygnały
Aniu rozumiem emocje, które Tobą targają bo ten szpital to kompletna farsa, trzymaj się dzielnie, emek przyjedzie i będziecie razem czekac na Oskara, będziesz mieć wsparcie to tobedzie Ci łatwiej
Olik często miałam wrażenie, że dzuecko jest bardzo nisko
Nadzieja witamy
Lunaris, Malka dziękuje ze pytacie
Nieśmiało proszę o kciuki za mojego małego wojownika, jeśli dzisiaj wszystkie badania będą dobre to jutro jest szansa ma wyjście do domu
przedwczoraj miał już wyciągnięte wejście centralne i odpięte żywienie medyczne, teraz sprawdzają jak radzi sibie tylko na moim mleku. Mogę go już potrzymać na rękach - to najpiękniejsze chwile w moim życiu, kocham go najbardziej na świecie i serce mi pęka za każdym razem kiedy muszę wyjść z sali i go tam zostawiać. Tak jak Wam pisałam, żeby nie zwariować skupiam się na obowiązkach, odciagam pokarm (to zajmuje naprawdę sporo czasu w ciągu całego dnia) załatwiam wszystkie formalności, przygotowujemy oststnie drobiazgi. Chcemy żeby później już nic nas nie rozpraszało 
Co do ubranek - mój Franulek urodził się spory bo miał 3620g ale 54cm i te ciuszki na 62 ma trochę duże, tak mu wiszą, także nawet przy większym dziecku warto mieć jakiś zapas 56Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 05:37
malka, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, lamka, Nadzieja22, Rucola, Karma88, KateHawke, Lunaris, Madzik34, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Olik ja też nie raz miałam takie gmeranie w środku i uczucie jakby mi w szyjkę wchodziła...! A momentami,
Choć to nierealne myślałam że mi w udo wchodzi aż
Lena wpadaj i pisz i nic się nie przejmuj! Czekamy na wieści od Was i nikt na pewno nie pomyśli że to egoistyczne, wiemy że masz inne sprawy na głowie. Trzymam bardzo mocno kciuki za dobre wyniki Frania
Ja się witam oczywiście w dwupaku, dzisiaj wizyta zobaczymy czy ruszyło cokolwiek... -
Czasem sie zastanawiałam czy żyjemy w 21w i prosic się o ktg.
Malka i Pilik do końca tyg będziecie tulić maleństwa.
malka, Rucola lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lena, moje kciuki dziś sa Wasze :*

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLena trzymam kciuki, żeby to był Wasz dzień:*
Pilik powodzenia na wizycie, Ciebie i Malke dzielą dosłownie godziny od poznania dzieci
Mnie złapał taki stres, że lepiej stąd dzisiaj zniknę, co by nikomu nie psuć humoru. Jeśli mogę to proszę o kciuki jutro o 10. Bardzo się cieszę, że mąż i córeczka jadą ze mną. To dla niej skończyłam te studia. Mam nadzieję, że cieżarnej gnębić nie będą
lamka, reset, malka, Rucola, Lusesita, Sarna84, Lunaris, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH