Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Ja dostałam 5 kombinezonow od znajomej w rozmiarze od 68 do 80
tylko ze wszystkie różowe
A moje dziecię chce chyba wyjść dzisiaj pepkiem. Nie było dawno tak aktywne.
Ta forma bezosobowa zaczyna mnie denerwować...a swoją drogą myślałam że już rzadko się zdarza że można prawie do porodu nie znać płci
AgaH26 lubi tę wiadomość
-
Ewela nie strasz mnie- ja mam wizytę w piątek i nie przyjmuję do wiadomości że nie dowiem się co tam się kryje w środku
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za miłe przywitanie
Tu jest zdecydowanie fajniej, niż na wątkach miesięcznych
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję za odpowiedź.
Mnie czasami chwile tam gmerał ale dziś siedzi tam cały wieczór i rozkreca dyskotekę a ja tradycyjnie zwijam się z bólu
A jego czkawke czuję w mojej szanownejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 23:01
Rucola, Flowwer, lamka lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś czuła ruchy dziecka bardzo nisko tj na wysokości wzgorka łonowego i niżej?
Mały mi tam gmera, wszystko sie napina i jestem trochę przerażona ze tak nisko jest#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry kochane
Czytam Was cały czas ale mam problem Was dogonić a głupio ni tak wpaść z nienacka i pisać egoistycznie tylko o nas
Reset piękne widoki, rekaksuj się kochana
Nenusia teraz trzymamy kciuki za wynik histopatologiczny, maluch jest bardzo dzielny
Bajeczko - powiem tak nigdy nie wiemy co nas w życiu spotka - ja urodziłam w 36+6 a mieliśmy ciężkie przeżycia, ale na oddziale Franusia są dzieciaki donoszone i są dzieciaczki które nie miały nawet 1kg przy porodzie, ale przy dobrej opiece medycznej i szybkiej reakcji dzięki Bogu w dzisiejszych czasach każde z tych dzieci ma ogromne szanse bycia zdrowym i szczęśliwym dzieckiem - na wejściu na oddział jest cała ściana podziękowań od rodziców gdzie są opisane mrożące krew w żyłach historie z wspaniałymi i szczęśliwymi zakończeniamiuważam, że Ty masz wspaniałe pozytywne nastawienie, które potrafi zdziałać cuda a to że czasem musisz ponarzekać żeby zebrac nowe siły to zupełnie normalne
Lunka zgadzam się - trzeba czekac aż nasze dziecko wybierze swoj czas, ale tez trzeba być czujnym i sprawdzać niepokojące mas sygnały
Aniu rozumiem emocje, które Tobą targają bo ten szpital to kompletna farsa, trzymaj się dzielnie, emek przyjedzie i będziecie razem czekac na Oskara, będziesz mieć wsparcie to tobedzie Ci łatwiej
Olik często miałam wrażenie, że dzuecko jest bardzo nisko
Nadzieja witamy
Lunaris, Malka dziękuje ze pytacie
Nieśmiało proszę o kciuki za mojego małego wojownika, jeśli dzisiaj wszystkie badania będą dobre to jutro jest szansa ma wyjście do domuprzedwczoraj miał już wyciągnięte wejście centralne i odpięte żywienie medyczne, teraz sprawdzają jak radzi sibie tylko na moim mleku. Mogę go już potrzymać na rękach - to najpiękniejsze chwile w moim życiu, kocham go najbardziej na świecie i serce mi pęka za każdym razem kiedy muszę wyjść z sali i go tam zostawiać. Tak jak Wam pisałam, żeby nie zwariować skupiam się na obowiązkach, odciagam pokarm (to zajmuje naprawdę sporo czasu w ciągu całego dnia) załatwiam wszystkie formalności, przygotowujemy oststnie drobiazgi. Chcemy żeby później już nic nas nie rozpraszało
Co do ubranek - mój Franulek urodził się spory bo miał 3620g ale 54cm i te ciuszki na 62 ma trochę duże, tak mu wiszą, także nawet przy większym dziecku warto mieć jakiś zapas 56Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 05:37
malka, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, lamka, Nadzieja22, Rucola, Karma88, KateHawke, Lunaris, Madzik34, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Olik ja też nie raz miałam takie gmeranie w środku i uczucie jakby mi w szyjkę wchodziła...! A momentami,
Choć to nierealne myślałam że mi w udo wchodzi aż
Lena wpadaj i pisz i nic się nie przejmuj! Czekamy na wieści od Was i nikt na pewno nie pomyśli że to egoistyczne, wiemy że masz inne sprawy na głowie. Trzymam bardzo mocno kciuki za dobre wyniki Frania
Ja się witam oczywiście w dwupaku, dzisiaj wizyta zobaczymy czy ruszyło cokolwiek... -
Czasem sie zastanawiałam czy żyjemy w 21w i prosic się o ktg.
Malka i Pilik do końca tyg będziecie tulić maleństwa.malka, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lena, moje kciuki dziś sa Wasze :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyLena trzymam kciuki, żeby to był Wasz dzień:*
Pilik powodzenia na wizycie, Ciebie i Malke dzielą dosłownie godziny od poznania dzieci
Mnie złapał taki stres, że lepiej stąd dzisiaj zniknę, co by nikomu nie psuć humoru. Jeśli mogę to proszę o kciuki jutro o 10. Bardzo się cieszę, że mąż i córeczka jadą ze mną. To dla niej skończyłam te studia. Mam nadzieję, że cieżarnej gnębić nie będąlamka, reset, malka, Rucola, Lusesita, Sarna84, Lunaris, JustynaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość