Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:Hej Dziewczyny;) Jestem i czytam, ale jakoś tak nie miałam weny coś tam napisałam i było zero odzewu więc stwierdziłam że mnie nie kochacie i zamknęłam się w sobie;)) Pochłania mnie wykańczanie mieszkania i przygotowanie do inseminacji;) Miałam mieć ja w styczniu, ale oczywiście moje szczęście pokazało mi gołą du... i owulacja przyszła w nowy rok więc trzeba czekać do następnego cyklu;)Ogólnie nogę dalej mam w gipsie, ale już nie płaczę bo mogę się ruszać, a na zwolnieniu dalej siedzę do lutego;)
To w sumie tak jak u mnie... tez cały czas mieszkanie, a jak nie mieszkanie to praca (od miesiąca zmieniłam obowiązki i wszystkiego uczę się od nowa...)
no i w następnym cyklu moze będzie IUI, chyba, że się okaże że M. ma gorsze wyniki...2020
2023 -
Moris padłąm i powstałąm nie moge powiem Ci, że u nas z teściową na odwrót cały czas słyszałam po co teraz dzieci pożyjcie sobie... po którymś razie zapytałam
-czy dzieci mam mieć po 40 bo nie rozumiem
- a czemu nie w końcu Kożuchowska też dopiero teraz ma
- a zapłacisz mi za in vitro jak będzie trzeba i sztab nianiek jak będę zbyt zmęczona bieganiem za dzieckiem bo po 40 pewnie będzie ciężko aaa i ciekawe kto za babcie będzie się udzielał bo ona na pewno nie bo po 60 pewnie jej się nie bedzie chiało...
- dziwnie myślisz ja bym wolała być starszą mamą...
WTF????
-
Kamka, moje dziecię całą ciążę było główka w dół a w 37 tygodniu fikła na pośladkowe.
A w dniu CC okazało się, że w 39 tygodniu fikła główką na dół.
Nie ma zasady. Także może się nawet w dniu porodu obrócić. No i to moje pierwsze dziecko. -
nick nieaktualny
-
Ważka jest dobrze. Mała jest spokojna i daje nam się wyspać w nocy. Mimo to czasem walczę z baby blues. Ale już mija.
Ważne, że jest z nami i jest zdrowa:)
Jako mama nie czuje nic niezwykłego, ot tak przyszło to naturalnie. Teraz już nie wyobrażam sobie bez niej życia.
Ważka u Ciebie też już co raz bliżej rozwiązania. -
nick nieaktualny
-
Ale fajnie się macie:)
Jutro najpóźniej w poniedziałek będę mieć nowy telefon m4 aqua. Maz będzie miał ten sam chyba za jakiś czas:) nie moge sie doczekac:) -
Bratowa olała zakaz i pojechała do przyjaciółki...oprócz guza na nerce ma dwa przerzuty do kręgosłupa...Już po płaczu - teraz czas na działanie!
Trza się wziąć się za skurwieli...olewam swoją biostreptę na ten miesiąc - na to konto zamówiłam porcję miesięczną nutridrinków dla niej, muszę jeszcze skombinować jakieś żarełko do podgryzania dozwolone w trakcie chemii - z mega dawką żelaza.
Morisku, wiem, że to bolesne...ale możesz podsuniesz pomysł...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:32
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:38
Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Z tego co pamuetam to chyba w occie i sodzie moczyć, musze sprawdzić, ostatnio nawet w Women's Health o ttm bylo.
Żona kolegi z pracy miała co prawda chyba tylko radioterapię ale moge podpytac, wiem, że sporo się wyedukował o żywienuu, co można, czego nie itp. Jakmjutro będzie to go zgnebię
Nie wiem jakie zdanie masz na temat wit b17 i picia sody oczyszczonej ale zawsze chyba warto chociaź poczytać
miałam sie dziś wyspac.. max o 21 iść spać.. dopiero skończyłam tarte robić..
Nigdy nie schudnę, serio -
Warzywa będą z prawdziwej wsi - więc jeżeli mają jakieś pestycydy - to tylko wyłapane z powietrza. Myślę, że teście na to pójdą. Jak braknie warzyw - trudno - będziemy jeść kupowane w sklepie.
Idę do łóżka...choć wątpię, żebym spokojnie mogła zasnąć...
kolorowych snów!