Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bry babeczkiii!
moj maz wczoraj nie chciał się kochac ze mna dran jeden;p dzisiaj rano tez nie wiec sie zeźliłam i wstałam wczesniej niz mialam. za niedlugo na zajęcia a po poludniu imprezkaaa:D -
A przestońcie nie bede sie go prosic ;p
potok łez z rana ogladam http://kobieta.onet.pl/ciekawostki/suczka-byla-bliska-smierci-zmienila-sie-nie-do-poznania/kh448d?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_styl&utm_campaign=onetsg_fb najpierw plakalam nad swiatem ze jak mozna byc takim zeby tak potraktowac psa a potem plakalam ze wzruszenia ze sobie poradzila i caly czas widzialam na tym filmie mojego Ozziego, zajrzyjcie na fb do albumu moje mordy, maja w zasadzie identyczne umaszczenie! -
a jeszcze jak zaczela leciec piosenka paradise ktora byla na podziekowaniu dla rodzicow na naszym slubie i jest na naszym teledysku tyle ze w jezyku Suahili czy jakos tak to juz w ogole ryk jak nie wiem. wersja african paradise https://www.youtube.com/watch?v=Cgovv8jWETM zajebista!
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
no pewnie, jajnik zaczyna nadupiac, kto wie czy sex z rana nie bylby w samą porę
ide z pieskami i spadam do pracy a popoludniu zachleje glupote mojego faceta a przy okazji mojej kumpeli bo ona nie pije. faceci to dupki! -
Kena ja tam wierzę w medycynę naturalną. Atakujcie z każdej strony, ja bym spróbowała z pestkami no i poczytaj o brokulach - to chyba najbardziej antyrakowe warzywo na świecie.
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Cześć Dziewuszki moje
Arturowa osiem punktów słyszałam od swoich najbliższy zdecydowanie te teksty nie pomagają wręcz dla mnie odnoszą inny skutek... ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:54
-
nick nieaktualny
-
Moris mam nadzieje ze sie uda. Nie ma innej opcji. Wczorajsza imprezka byla nawet spoko. O 2 wrocilismy. Nawet moscato wypilam z kolezanka, gdzie ja alkoholowa wcale nie jestem. Moj m nadal spi, mowie mu wstawaj bo za godz musimy podjechac do moich rodzicow bo po 15 wracamy do warszawy. A on, ze glowa boli i jak bedzie prowadzic. Wkurwie sie to poprosze jego siostre my mnie podwiozla, skocze z nia do pepco po dresiwo jeszcze. No ja pier...
-
szpony nieplodnosci ja pierdole to my chyba sie musimy zabic taka zalamka
kena my kupilismy pestki z moreli tesciowi, tez mial raka zlosliwego i je jadl, wyleczyla go radioterapia. ale slyszalam ze one naprawde dzialaja, poczytaj o tym:) -
Morisku jakie znowu rozstanie, że niby co?! Chyba rozstanie z Teściową!
Chociaż mój mnie ostatnio jakoś tak irytuje... echh..