Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Ajka glupio to zabrzmi,ale zazdraszczam wybuchowego męża. Mój facet to oaza spokoju co mnie tylko bardziej wkurza. Bo,ja sie produkuje dre,wkurzam a ten nic. I tu mnie najbardziej irytuje. Bo czasem trzeba sie,pokłócić żeby oczyścić atmosferę.
za to do innych to,potrafi drzeć japę jak szalony.
Bez ostatniego zdania mam tak samo -
Helloo
Ja też zawsze bałam się wpadki nawet się zastanawiałam czy w ogóle chcę mieć dzieci (to przed związkiem z moim mężem) a teraz modlę się o małego krzykacza
co do kłótni ja nienawidzę się kłócić zaraz płacze mój mąż też nie lubi więc nam to odpowiada -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:39
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hahah Morisek rozwaliłas mnie
Co do kotów to znajdź Słonce jakąś fundację z Twoich okolich i zadzwoń, może je przygarną. Lepiej tak bo w końcu nie wyrobisz
A ja się pochwalę, że zrobiłam domową "donutellę versacze" czyli ten krem co ostatnio kupowałam. Taka zdrowa nutella z nutą kokosa. I muszę nieskromnie stwierdzić, że chyba nawet lepsza niż oryginał omnomnomnom..
Szkoda tylkl, źe waga osiągnęła ostatnio 69 kg.. ja niestety w źyciu muszę buć na ścislej diecie, bez czekolady, sera i wszystkiego co dobre.. bo inaczej jest jak jest. Mam do wyboru albo być grubą ale móc jeśc dobre rzeczy albo być chudą ake nie miec już zupelnie żadnej przyjemności w życiu... -
Moris Moris jestem, wraca mu wszystko co straciłam, ech ;(
Nie podam Ci konkretnychnproporcji bo robiłam na oko ale: daktyle (namoczone na noc w mleku zwykłym/kokoswym/innym), wiórki kokosowe, olej kokosowy, kakao, syrop klonowy, orzechy laskowe bez skórki - i to wszystko, blendujesz i tyle - pycha -
Ale żadnych Morisek? Mogdałó też? Zawsze można migdałami zastąpić albo włoskimi (tak robiłam w pierwszej wersji, tylko bez wiórków wtedy robiłam), z włoskimi będzie po prostu mniej słodkie, taką goryczkę będzie mieć
ja powinnam siedzieć właśnie na szkoleniu.. nie poszłam, ciekawe czy będę tego żałować czy nie.. niby szef obiecał mnie zawołać jak będzie coś, co będzie mi potrzebne -
A ja zaraz zmykam do pracy awaryjne zajęcia bo ma mieć pierwszoklasistq test dzisiaj q lekcje ma na 12 dopiero więc idę go podszkolić
Bolą mnie plecy a of mówi że owu była wtedy co mój mąż "nie miał siły " -
Witajcie... a ja dziś na L4 - tzn nie mam jeszcze tego L4, ale w domu siedzę, koło 17 do lekarza muszę drałować...
Jak zadzwoniłam dziś do pracy to się okazało że głosu nadal nie mam i ciężko było się dogadać, ale zrozumieli chyba ze mnie nie bedzie
A w ogole to M. zapisał się w czwartek na badania i znów będziemy 150-200 pln w plecy...
Jakoś ostatnio straciłam nadzieje ze się coś poprawi, ale zobaczymy...
2020
2023 -
hahahaha
jak tu nie kochac pracy z dziecmi!
jestem u marcela lat 8, i taki oto dialog zaistniał:
chwilę po wyjściu jego mamy M: mogę isc do ubikacji?
K tak
M: muszę kupę
po chwili M z ubikacji: nie ma tutaj papieruu a potrzebuje, jest na górze w ubikacji
No i musiałam iśc szukac papieru i mu zanieść