Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek to dawaj - przylatuj miejsce na kanapie się znajdzie
A mydel jeszcze nie zamawiałam, ale chciałabym kiedyś chociaż kawowe -
Eunice-urodzinki?
Wszystkiego naj naj naj!
Póki co nudy - Microsoft jedynie bufetem się popisał-do którego się nie dostałam-bo jak się bydło rzuciło...stwierdziłam,że odechciało mi się jeść. Ech na lunch też się nie załapię. wolę na głodniaka,ale szybciej być w domu:-) -
Moris to zrob jeszcze jeden skalpel i spal to,co zeżarłam w mcsyfie;-) na konferencji podobno była gulaszowa:-) uff póki co idzie dobrze- tfu,tfu o normalnej porze będę w domu. PACZE teraz na dzielną gimnazjalistkę-kurtka puchowa,obwiązana szalem po czubek głowy,rękawiczki - ale adidaski,spodnie do kostek i skarpetki-stopki.
-
Eunice spelnienia marzen!
u nas wlasnie jest rozkmina komu bierzemy telefon za moje przedluzenie umowy czy R ktoremu zepsul sie glosnik i prawie nic nei slychac czy mi bo mam peknieta szybke i w ogole. W sumie mozna wziac mi bo on moglby sobie wziac abonament na firme ale wiem ze jest przeciwnikiem abonamentow i woli na karte i nie chce zeby na sile bral. oba w sumie mozna naprawic i beda ok tyle ze tenod R ma slaby aparat a ja ten moj telefon mam w zasadzie od kumpeli. i taki impas:) -
a w ogole, strasznie lubie robic kolaze zdjec, i wysylajac jeden z Zuzia do mojej kumpeli stwierdzila ze moge robic taki prezent na roczek, na a3 np kolaz zdjec z kazdego miesiaca:) plan juz wszedl w zycie wie jak bylam przed chwilka u kumpeli to zdjecie zrobilam i ogladalam jakie ciuszki mala od babci dostala i zakochalam sie w jednej sukieneczce i ma mi ja trzymac! (ciekawe co zrobie jak bedzie synek heh aler czuje ze nie i tego sie trzymam:d) nie zebym miala pół tira ciuszkow u siostry no ale PACZCIE!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52e1f9e5f6b3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:00
SurfGirl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eunice - najlepszegooo!! 100 lat 100 lat, niech żyje żyje nam! spelnienia marzeń - wiadomo którego najbardziej:) wspólnego domu i wszystkiego co sobie zamarzysz
Morisku ja nie szczotkuję ale wydaje mi sie, że taki powinien być efekt -
Co tu tak cicho? Kena dotarlas do domu? Moris nie wiem o co chodzi ale dlaczego ten lekarz nie dal ci recepty? Ja dzis dzwonilam do przychodni by recepcjonistka zapytala doktorke co dalej. Nie bede sie zrywac z pracyni zajmowac jej czas by zadac dwa pytania. Ale jakos nie byly w stanie sie porozumiec wiec zadz jutro. Jutro jeszcze wycieczka na pge narodowy na dinozaury. W ptk jedziemy do rodzicow na weekend, w sob o 16 jest 30stka przyjaciela z 2mies dzieckiem w drugim pokoju. Mam nadzieje ze katar sie utrzyma i sie wykpie bo nie mam ochoty. A M cos mamrocze ze w ptk na badania idzie. Yhym. Zobaczymy.
-
To prawda. Podupada troche, ja jak chodze do pracy to nie mam czasami sily pisac. Te dojazdy zaczynaja mnie irytowac. Teraz ogladam friends, pije melise z gruszka (uwielbiam). I tak wlasnie czuje, ze zaczyna bolec mnie glowa kurde dlatego ze snieg pada czy co?
-
Haha mi zostały puszczone cztery części i każda przespałam
Ehh ostatnio mam dni bez kija nie podchoc... aż dziwię się, że mąż nie uciekł jak zrobiłam awanturę, że na pewno ma ochotę na sex z inną bo koleżanka zadzwoniła do niego i coś jej tłumaczył a później się śmiał... ehh jaką ja głupia jestem...