Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:45
kr0pka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:Kena, nie ma tego zlego rudy nie na,darmo sie,pojawił akurat teraz
z dwojga zlego lepiej jak jaroslaw niż jak,Lech
do jutra moje kochane żmijki :*
hah, Moris dobre
http://demotywatory.pl/1757797/Co-robi-Jaroslaw-Kaczynski-zapytany-o-seks/Co-robi-Jaroslaw-Kaczynski-zapytany-o-seksMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Dżem dobry, ja oczywiście - tak jak mowiłam, że tak będzie - witam się w nowym - ChGW którym - cyklu. Ledwo żyje, też się nie wyspałam, nam wkurwa id rana na wszystko także zapowiada się dzień z serii: bez kija nie podchodź (ew. bez czekolady albo słoika Nutelli)
-
Kr0pka, zarządzenie Moriska było inne Co to za niesubordynacja.
Klaudia, mam podobnie...od 7.30 mam typowo papierkową robotę...jeszcze trochę i "przybije gwoździa" na biurku. Znów się nie wyspałam - miałam wczoraj taki kocioł myśli, że aż mnie serce bolało. O 1.30 wstawałam i brałam profilaktyczny acard - jakby mnie to miało przed czymś uchronić -
Kena, zażalenia do mojej macicy/jajników/ cholera go wie czego
no ja dziś jak zajechałam z kolegą na parking w pracy to usiadłam i nie chciałam wyjść, stwierdziłam, że ja bym sobie została i pospała w samochodzie.. -
Co do grupowego smuteczka podpisuje sie pod Moriskiem. Gdybyscie byly ciekawe to lekarka za duzo mi nie powiedziala, a praktycznie nic. Wyslala na dodatkowe badania wiec wyniki wieczorem. Z tego co widzialam to sod, potas. I cos tam jeszcze ale nie zwrocilam uwagi.
-
Morisku chciałabym chciała zapiernicz mam, jak to ostatnio zwykle
-
nick nieaktualnyKlaudia ja nie jestem w takim wieku żeby robić jakieś podchody,pośmiewiska i inne żenujące rzeczy.
po prostu,forum można czytać nawet bez zalogowani,a jak wiadomo różni są ludzie. Jedna przeczyta i stwierdzi ze zbędne są badania,ponieważ sama zbada nasienie partnera.
chciałam sie z Wami pożegnać. Bardzo miło bylo należeć do najlepszego wątku w całym ovufriend.
życzę Wam sukcesów w życiu na każdej płaszczyźnie. Spełnienia marzeń oraz wzajemnego wsparcia i wyrozumiałości.
tego ostatniego co niektorym w szczególności.