Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mariola przeciez nie rozpisalam tutaj ilosci plemnikow ani nic z tych rzeczy tylko porownalam konsystencje i z tego co wiem, nie jestem jedyna osoba ktora tak zrobila znalazloby sie jeszcze pare na tym forum. moze dla Ciebie to tragikomedia dla mnie to po prostu ciekawosc. I wiesz, usunę, bo widze ze na tym forum co raz wiecej takich ktorzy potrafia tylko trollowac i podejrzewam ze bylabys jedna sz pierwszych zeby to zrobic o ile juz tego nie zrobilas.
-
Cześć Dziewczyny!
Wczoraj była u mnie kuzynka z 4 miesiecznym synkiem myślałam, że jak wezmę małego na ręce to bedzie płacz i w ogóle posypie się totalnie ale ponosiłam se go wycałowałam, wywachałam i czułam się dobrze tylko chęć posiadania maleństwa drastycznie wzrosła ahhhmieć taka kruszynkę, małego krzykacza słodko -
Hej!
Eunice mam takie same odczucia co ty. Co do pewnych osob oczywiscie. Pojawiaja sie raz na jakis czas by komus pojechac i tyle z nich.
Fufka ciesz sie, ze masz sluz. Ja w tym cyklu pije sporo wody (jak na mnie to naprawde duzo). Myslalam ze sluzu bedzie wiecej a tu nic. Jeszcze nigdy tak slabo nie bylo.
-
Madlenka ja zawsze miałam śluz tylko od ostatniego cyklu mam go tak wcześnie hmmm dziwi mnie to i zastanawia czy aby dobrze bo jak za wczsześnie dochodzi do owulacji to może być ciężko zajść bo endometrium może być za małe ehhh może lepiej o tym nie myśleć...?
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:45
Nymeria lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:45
kr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.