Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nienawidzę prasować serio, wolę już okna myć (szczególnie teraz jak kupiliśmy tę elektryczną ściągaczkę) niż pdasować. Zastanawiam skę nad kupieniem steamera takiego podręcznego żeby chociaż te mniejnwygniecione rzeczy tym załatwić tykko boję się, żeby nie okazało się, że nie warto było
-
Dzień dober u mnie oczywiście spadek jak to zawsze. I dlatego wlasnie nawet nie planowałam testować
Pd. Niech mnie ktoś dobije.. ledwo żyję, nie mogłam zasnąć bo jakoś mi siè mało chciało a jeszcze K zaczął chrapac, potem pies i kurna za cholerę nie mogłam.. już się chciałam do salonu przenieść bo godz leżałam.. ale przynajmniej odkryłam, że tesco mi ściągnęlo z karty dużo więcej niż powinni bo kilku rzeczy z sobotniej dostawy nie wzięłam więc no.. ssię będą tłumaczyć ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 06:43
-
Kamka, wybacz - też nie wspomogę Mam podobnie jak Kr0pka.
Jestem nieprzytomna...pół nocy nie spałam. Małż się męczył - 2 razy koszulkę zmieniał..kołdra mokra...takiej częstotliwości zmiany pościeli to już dawno nie mieliśmy...najpierw ja - teraz on...
Cykl na starty...
W sumie to nie wiem czy ja się łudzę przy stanie mojego jajowodu, ale zawsze gdzieś ta iskierka z tyłu głowy się tli...
No! ale wiatropylna niestety nie jestem. -
Patricia, to też może być. Ale bardziej chyba "kręcenie się" małża.
Tyle dobrego siedzenia w cieple. Jadę znów w teren na likwidację, a tam zimno jak jasna cholera.
Dobrze przynajmniej, że buty trekingowe wcisnęłam i nawet okazały się doskonałe na uszkodzony paluszek -
a mialam pisac, kiedys jak "skakalam w gumę" w swoim pokoju to se zlamalam palca jak przydymilam w noge od lozka to byl bodajze ten srodkowy lub ten blizej najhmniejszego. Wsadzili mi do szyny i mialam nosic 2 tygodnie ale po tygodniu jakos sciagnelam i poszlam skakac w gume, ale na dwor:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:45
Mariola Lis***ka lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny